Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 nov 2010 - Anul XV, nr. 282 (4573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Dom Polski

„Poveste de dragoste”, premieră de teatru la Suceava, de ziua Naţională a României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sucevenii sunt aşteptaţi miercuri, pe 1 Decembrie, de la ora 19:00, la Dom Polski, la premiera spectacolului „Poveste de dragoste”, adaptare după piesa „Fluturii sunt liberi”, de Leonard Gersche.

Cunoscuţii actori Florina Cercel, Adrian Păduraru, Iuliana Moise şi Florin Şerbănescu, sub bagheta regizorală a lui Mircea Anca, vor să ofere publicului din Suceava un spectacol emoţionant, „o poveste de dragoste, care s-a născut dintr-o poveste de dragoste, dintr-o dragoste pentru teatru”, după cum a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, regizorul Mircea Anca.

„Ca orice poveste de dragoste... se transmite pur şi simplu, instantaneu şi fără nici o reţinere. Este vorba de o dragoste misterioasă, născută în timp, dar legată de primul proiect la Suceava, <Plicul>. Ca orice poveste de dragoste nu este întâmplătoare. Greu mi-a fost să mă ridic la nivelul actorilor, greu îmi este să nu-mi dezamăgesc publicul. Ca regizor..., ca orice părinte, coordonator, nu vreau să-i dezamăgesc. Există o dăruire totală de ambele părţi şi lupt pentru ideea de echipă”, a spus Mircea Anca, completat şi de cunoscuta actriţă Florina Cercel, care nu a mai jucat la Suceava de dinainte de anul 1989, dar care acum se simte „ca într-o familie, ca într-un cantonament în Bucovina”.

 

Vor să dăruiască iubire publicului din Suceava, de la care aşteaptă iubire

„Pot să vă spun un mic secret, continuând ideea lui Mircea, teatrul este proces de creaţie, un proces misterios, dar care are un început comun, distribuţia, care lansează, de fiecare dată, o nouă familie. Suceava ne dă prilejul acum să venim într-un fel de cantonament. Este minunat! Pentru mine este un privilegiu de a avea o nouă familie...”, a spus, la conferinţa de presă, Florina Cercel, care a mai completat faptul că piesa de teatru „Poveste de dragoste” este o mărturisire psihologică, într-un climat de maximă tandreţe, un text contemporan, care va avea un impact deosebit asupra spectatorului.

„Suceava va fi primul loc în care vom dărui publicului, cu emoţie, cu bucurie, această poveste, şi am o dorinţă teribilă ca această familie să fie cea mai de succes”, a completat îndrăgita actriţă.

Actorii Adrian Păduraru, Iuliana Moise şi Florin Şerbănescu au recunoscut că au emoţii mari pentru această premieră, la fel ca şi regizorul spectacolului, la fel ca şi Florina Cercel, pentru că vor să dăruiască iubire publicului din Suceava, de la care aşteaptă iubire.

Toţi sucevenii care cred în teatru, în poveste, în emoţie, în dragoste, în adevăr, în oameni, în talent, în artă trebuie să se afle miercuri seară la Dom Polski, pentru a primi în dar, de la cei mai buni, „Poveste de dragoste”, „pentru a povesti împreună despre dragoste şi libertatea de a alege”.

Premiera acestui spectacol este oferită de Compania Teatrală Bucovina. Proiectul este iniţiat, susţinut şi coordonat de prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, şi s-a realizat cu finanţare de la Primăria municipiului Suceava. Bilete pentru spectacol se găsesc la Dom Polski, inclusiv în ziua spectacolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Poveste de dragoste”, premieră de teatru la Suceava, de ziua Naţională a României.
 Vizualizări articol: 2093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
„Poveste de dragoste”, premieră de teatru la Suceava, de ziua Naţională a României4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei