Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2008 - Anul XIII, nr. 226 (3907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Balet

Prim-solişti ai Teatrului „Balşoi” Moscova, pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Vedetele Teatrului „Balşoi” din Moscova vor oferi sucevenilor, sâmbătă, 4 octombrie, la ora 20:00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul „Gala baletului rus”. Spectacolul are în program fragmente din nouă balete renumite, printre care „Lacul lebedelor”, „Corsarul”, „Spărgătorul de nuci”, „Carmen”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „Don Quijote”.

Pe scena suceveană vor urca prim – solişti ai Teatrului „Balşoi” Moscova, Nina Kaptsova, Yan Godovsky, Anastasia Yatsenko, alături de artiştii Maya Dumchenko şi Vladimir Shklyarov, prim-solişti ai Teatrului Academic Mariinsky.

Preşedintele Asociaţiei Culturale de Teatru, Muzică şi Film „Dracula”, Anghel Stoian, a spus că va aduce în faţa publicului sucevean vedete ale Teatrului „Balşoi”, dar şi ale altor trei teatre de renume din Rusia.

„Ca un omagiu adus balerinilor şi artei baletului, dar nu în ultimul rând culturii ruse, Asociaţia Culturală ‘Dracula’ împreună cu CIADO – Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului şi ANCCSR – Asociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România -  au hotărât să includă în proiectul naţional cultural ‘Artă contra drog’ spectacolul ‘Gala baletului rus’. Balerinii vă vor încânta cu sensibilitatea lor şi sperăm ca spectacolul să fie la înălţimea aşteptărilor spectatorilor din Suceava”, a completat Anghel Stoian.

 

Sondaj de opinie

Toţi sucevenii care aleg să participe la acest eveniment cultural vor primi, la intrarea în sala de spectacol, un chestionar, în vederea realizării unui sondaj de opinie cu privire la poziţia pe care autorităţile publice o au faţă de o problemă atât de delicată cum este consumul de droguri.

Biletele pentru spectacolul de balet s-au pus în vânzare la secretariatul Casei de Cultură Suceava, telefon 0230 523718.

Un bilet costă, în funcţie de aşezarea locurilor în sala de spectacol, 50, 70 sau 100 de lei. Elevii şi studenţii pot intra la spectacol „doi pe un bilet”. Banii din vânzarea biletelor vor fi folosiţi la organizarea altor evenimente culturale, în cadrul proiectului „Artă contra drog”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prim-solişti ai Teatrului „Balşoi” Moscova, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Prim-solişti ai Teatrului „Balşoi” Moscova, pe scena suceveană5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Am vrea si noi trimis de
(25 sep 2008, 14:25:38
Nu ar fi rau daca s-ar acorda reduceri si pentru profesori, ca elevii oricum au mai multi bani decat profesorii. Mai ales ca nu am luat bani din iunie. Si banii nostri pe 3 luni nu fac cat un salar normal al unui oricare alt salariat. Bineinteles ca iar va fi sala plina cu snobi veniti doar ca asa da bine la imagine, iar cei care chiar isi doresc sa vada un astfel de spectacol vor sta acasa. Ar mai fi o solutie pentru profesori...sa ne dea bilete cu banii la salar (dupa 10 octombrie). Poate ne puteti face aceasta favoare...cersim dreptul la cultura...este degradant, dar nu avem alta posibilitate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei