Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 feb 2015 - Anul XX, nr. 47 (5859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Elena Udrea, avocatul ei sucevean şi interlopii analfabeţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alegerile pe care le facem în decursul vieţii ne caracterizează. Ele spun multe, aproape totul despre noi, dezvăluind ceea ce se petrece în subconştientul nostru. Partenerii de viaţă la care ne oprim, de pildă, nu-s aleşi întâmplător. Traiectoria socială a unui bărbat poate fi intuită în funcţie de trăsăturile nevestei sale. Dacă bărbatul e capul familiei, femeia este gâtul.

La fel de importantă este şi alegerea amantei, după ce plictisul marital intră în faza cronică. Unii îşi aleg pe cineva care să-i asculte, pentru că partenerul legal n-o mai face de un secol. Frustraţii sexual îşi aleg nişte iepe fără creier sau, dacă sunt femei, nişte armăsari cu virilitate multă. În astfel de cazuri, capul nu e decât o tigvă umplută cu zoaie. Dacă vrei creier, du-te la Einstein!

Băsescu şi-a ales şi el partenerele de politică, după nişte criterii care spun totul despre el. Damele lui politice sunt toate o apă şi-un pământ. Favorita a fost Udrea, cea ştiută de noi pe de rost. Udrea a fost pasiunea sa, Udrea a rămas.

Interesantă este şi una din ultimele alegeri ale Elenei Udrea. Cea a avocatului, care să încerce s-o scape basma curată. Ea nu şi-a ales pe oricine. Ci pe un sucevean de-al nostru, Marius Striblea. Cunoscut ca apărător al marilor interlopi, începând cu Clanul Cordunenilor. Pe care nu o dată i-a scos basma curată. E un tip care este exact aşa cum arată.

Fără să-şi dea seama, cea mai faimoasă blondă a ţării s-a autocaracterizat. În subconştient, ea s-a pus alături, ca grad de vinovăţie, alături de fioroşii analfabeţi care au băgat spaima în Europa.

Băsescu a vizitat-o pe Udrea în arest. Vorbeşte cu ea zilnic, vrea să fie alături de ea, toujours şi până la capăt. Pe lângă iubirea lor, aia dintre Romeo şi Julieta e şpriţ de vară.

Judecând strict umanitar, judecătorii ar trebui să facă tot posibilul ca şi de acum încolo aceşti doi mari îndrăgostiţi să fie împreună. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea, avocatul ei sucevean şi interlopii analfabeţi.
 Vizualizări articol: 4037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 15 voturi
Elena Udrea, avocatul ei sucevean şi interlopii analfabeţi4.7515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mălainic sau turtă de mălai E astăzi Joia Iepelor, când alte interdicții din Săptămâna Mare a Postului Paștilor trebuie respectate.. Nu se folosesc obiecte ascuțite, fiind pericol de înțepături atât pentru animale, cât și pentru oameni. Acum se... Citeşte