Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 107 (5314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Nici Videanu nu se simte foarte bine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Băsescu seamănă din unele puncte de vedere cu legionarul Zelea-Codreanu, care spunea că dacă mai are un singur glonţ în pistol, acesta este pentru a-şi împuşca trădătorul de lângă el, nu duşmanul din faţa lui.

Uite că nici Videanu nu se simte foarte bine. Săltând de pe craca pupezei Udrea pe craca pupăzoiuluiBleaga, Videanu trece acum în ochii lui Băsescu drept un trădător. Un ziar, având strânse relaţii cu serviciile secrete, titra pe prima pagină că lui Videanu i se pregăteşte o vacanţă departe de Saint-Tropez, locul unde obişnuieşte să se relaxeze.

Dar nici un scenariu nu e atât de sumbru pe cât pare la prima strigare. După această sperietură, lui Videanu i se va propune un târg: „ieşi matale la interval cu 50 de milioane de euro, că ai de unde, şi şterge-o la Saint-Tropez.” De unde să aibă Videanu 50 de milioane? Păi, din economii.

Banul, doar el contează, doar el face jocurile. Ceva mai bine se înţelege marele şef cu adversarii, şi o să dau un exemplu din Moldova noastră.

Unul dintre liderii PSD de care marele cotrocenist nu s-a luat vreodată  este primarul ieşean. Deşi ar fi cu vârf şi îndesat motive ca insul ăsta foarte sărăcăcios înzestrat la etajul superior să intre undeva şi să fie uitat acolo o sută de ani, marele şef de trib naţional l-a trecut mereu cu vederea în accesele sale de draci. Mai mult, a şi fost informat punctual despre ce anume încalcă individul, dar cu toate astea a preferat să schimbe subiectul, răfuindu-se cu alde Năstase şi Voiculescu. Oameni mult mai stilaţi ca mârletele ieşean.

Anumite informaţii pe care le deţin indică faptul că o parte din ciordeala primarului merge până la întâiul tartor naţional. Arginţi cu sacul, cu vagonul, cu remorca. Nu vă miraţi. Este de unde, fiindcă Iaşul suge fonduri europene la greu, iar populaţia de acolo – am destui prieteni care-şi petrec vremea blestemându-şi zilele – este sufocată de dări.

Trist pentru o ţară europeană ca şeful să se coboare la un nivel atât de jos. Acestea sunt obiceiuri africane sau sud-americane, acolo unde loviturile de stat se dau numai de dragul căpătuielii.

Niciodată Africa n-a fost mai aproape de noi.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici Videanu nu se simte foarte bine.
 Vizualizări articol: 3615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
Nici Videanu nu se simte foarte bine5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei