Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 280 (7281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor 2019

Georgiana Gogu și Radu Andonie, Miss și Mister Boboc ai Universității din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Miercuri seară, Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava (Suceava) a organizat Balul Bobocilor, ediția 2019,un prim eveniment al noii generații de studenți,o seară ce a purtat amprenta talentului și a emoțiilor.

A fost o nouă provocare pentru organizatori și studenți de a-și etala creativitatea și de a pune în scenă un spectacol care să cucerească atenția, dar și aprecierile celor din sală.

De altfel, Balul Bobocilor nu mai este de mult timp doar un concurs pentru câștigarea titlurilor de Miss și Mister, ci a devenit un spectacol care se dorește mereu altfel și care reușește să adune câteva sute de persoane în public. Gazdele evenimentului din acest an au fost Alina Andronic și Bogdan Simion.

Competiția pentru titlurile de Miss și Mister Boboc USV a mobilizat, în acest an, 10 perechi de studenți de anul I.

Și-au disputat coronița de Miss 10 concurente: Alexandra Bencheci, Roxana Oțet, Sabina Pleșescu, Mădălina Irimioaia, Bianca Ilieși, Alina Luchian, Anamaria Ieșan, Eudoscec Ionela, Georgiana Gogu, Patricia Chiraș. Pentru titlul de Mister au intrat în cursă: Alexandru Croitoriu, Dumitru Bularga, Bogdan Djurj,  Emanuel Ciobanu, Foca Ștefan, Paul Berariu, Radu Andonie, George Căilean, Andrei Scutelnicu, Mihai Mărginean.

A jurizat prestația fiecărui concurent juriul format din: rectorul Universității – prof. univ. dr. ing. Valentin Popa; prorectorul prof. univ. dr. Mihai Dimian, prorectorul prof. univ. dr. Gabriela Prelipcean; reprezentantul Casei de Cultură a Studenților din Suceava - Ștefan Sfichi; reprezentantul studenților - Dascălu Dorian.

 

Proba de aptitudini

Proba de aptitudini le-a testat concurenților talentul și carisma, cântărind cel mai mult în decizia juraților.

Prin interpretări muzicale antrenante sau, dimpotrivă, ceva mai sensibile, prin prestaţii coregrafice, numere de dans modern sau contemporan, stand up comedy, bobocii s-au străduit să-i impresioneze pe colegii din public, dar și pe jurați, cu virtuozitățile lor în domeniul artistic.

Fie că a fost vorba despre voce sau chitară, teatru sau umor, folclor sau vals, proba de aptitudini a stat sub semnul emoțiilor, fiind animată de culoare, muzică, ritm și competiție.

 

Trupa „Mici” și ”Arcanul USV”

Pe durata spectacolului, atenția publicului a fost cucerită și de Andrei Cicioc și Mihai Boicu, adică Trupa „Mici”, doi absolvenți ai universității sucevene care împărtășesc pasiunea pentru muzică. Nonconformiste, dulci-amare, surprinzând fie secvențe din viața studențească sau inspirate de probleme cotidiene, versurile celor de la „Mici” au adus voioșenia și buna dispoziție pe scena suceveană.

Pentru că organizatorii balului şi-au propus să surprindă publicul cu un demers artistic variat, de la spectacolul de miercuri nu puteau lipsi momentele folclorice.

Ansamblul Studențesc „Arcanul USV” a adus pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor un crâmpei din tradițiile, dansul și muzica autentică.

Susținător și mesager al patrimoniul cultural românesc, al valorilor noastre naționale, atât în cadrul universității, cât și în afara ei, ”Arcanul USV” a câștigat prețuirea sinceră a publicului de miercuri seară.

Anastasia Gatman, Sergiu Glăvan, Andreia Lungu au completat programul artistic al evenimentului USV.

 

Câștigătorii Balului

Rectorul Universității, Valentin Popa, a premiat câștigătorii ediției din acest an, acesta felicitând totodată bobocii și organizatorii.

Cei mai frumoşi şi cuceritori boboci ai USV au fost desemnaţi Georgiana Gogu și Radu Andonie, distinşi cu titlurile de Miss şi Mister USV 2019.

Locul al II-lea a fost ocupat de Alina Luchian și Andrei Scutelnicu, iar locul al III-lea a fost adjudecat de Bianca Ilieși și George Căilean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Georgiana Gogu și Radu Andonie, Miss și Mister Boboc ai Universității din Suceava.
 Vizualizări articol: 4054 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Georgiana Gogu și Radu Andonie, Miss și Mister Boboc ai Universității din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Barabule bătrânești Această rețetă este atât de simplă, încât nu îți vine să crezi că preparatul chiar este gustos. Este un preparat de post din Bucovina și Ardeal, care poate fi însă completat la servire cu smântână sau iaurt... Citeşte