Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 240 (7241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Distracţie şi socializare

Spectacol în mijlocul savanei, la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ediţia din acest an a Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava i-a purtat pe spectatori într-o călătorie plină de peripeţii în însoritul continent african, în primejdioasa savană, printre palmieri înalţi, arbuşti spinoşi şi păsări exotice.

Un accident petrecut în timpul unei expediţii safari i-a ”blocat” pe trei ştefanişti temerari tocmai în mijlocul continentului negru, de unde au încercat să găsească cele mai frumoase boboace ale liceului.

Continuând tradiţia, în competiţia de Miss de la Balul Bobocilor al Colegiului „Ştefan cel Mare” s-au înscris zece eleve de clasa a noua. Au intrat în scenă tonice şi zâmbitoare, gata să se aventureze într-un safari palpitant dacă ar fi să judecăm după ţinutele bine accesorizate cu binocluri, hărţi, pălăriuţe şi arme de vânătoare.

Defilarea boboacelor de la începutul spectacolului a fost însoţită de prezentarea acestora, un moment întâlnit la toate spectacolele de acest gen, în care acestea fac cunoştinţă cu publicul printr-o scurtă caracterizare în care îşi evidenţiază calităţile, pasiunile sau planurile de viitor. 

În cursa pentru coroana de Miss au pornit Denisa Senciuc, Teona Emilia Macovei, Daria Petrescu, Alexandra Bădăluţă, Alida-Ioana Macovei, Ana-Maria Dediu, Alesia-Antonia Bucătaru, Mara Flutur, Sara-Diana Ursu şi Ana Cîrligeanu.

 

Momentele artistice

Spectacolul de vineri seară a adus frumoasele boboace în prim-plan, însă scena a aparţinut şi celorlalţi elevi ai liceului care au vrut să se evidenţieze prin momentele artistice special pregătite.

Alexia Ignat, Daria Avasiloae şi Alexandra Irimia au mizat pe calităţilor lor vocale şi au adus în faţa publicului câteva dintre cele mai apreciate piese ale ultimilor ani. ”No women, no cry” ne-a cântat Ştefan Hostiuc (chitară şi voce), iar Alex Andronic şi Iustin Danalache ne-au propus un moment dinamic şi spectaculos de street dance şi beat box.

Sabina Elena Cozmei, Ami Alexa, Ştefan Avădanei şi Amalia Toma au punctat cu succes la capitolele energie, muzică bună şi patos, tinerii dezlănţuindu-se pe ritmuri de rock pline de însufleţire.

 

Proba de aptitudini

Pe parcursul balului, cele zece bobociţe şi-au pus în lumină carisma şi inteligenţa pentru a câştiga titlul de Miss, iar pentru proba de aptitudini şi-au exprimat talentele în variate forme.

O probă consistentă, cu numere trudite şi detalii studiate, prin care boboacele au demonstrat că frumuseţea lor este dublată de talent, inteligenţă şi creativitate.

Parte dintre concurente au ales să prezinte secvenţe de dans – sportiv, contemporan, vals, având un cuvânt de spus în ceea ce priveşte tehnica şi ritmul, alte competitoare s-au pus în valoare prin interpretare muzicală sau instrumentală, pantomime etc.

S-au remarcat momente precum: prestaţia deosebită a Alesiei Bucătaru care a executat un număr spectaculos de dans sportiv, valsul vienez fără cusur al Alidei Ioana Macovei, dansul contemporan al Sarei Ursu, momentul celor de la The Unknown cu Anda Cîrligeanu la clape etc.

Proba de spontaneitate pregătită de organizatori le-a pus pe adolescente în faţa unor provocări haioase, bine arbitrate de public, mai ales că unele dintre ele au făcut trimitere la aspecte ale vieţii de ştefanist.

La finalul concursului, juriul a deliberat, desemnând-o câştigătoare pe Ana Cîrligeanu. Pe locul al II-lea s-a clasat Ana-Maria Dediu, iar locul III a fost ocupat de Alesia Antonia Bucătaru.

Titlul de Miss Eleganţă i-a revenit elevei Teona Emilia Macovei, iar Miss Popularitate a mers la Alexandra Bădăluţă.

 

Nane – artist pe val

Prea puţin cunoscut în rândul generaţiilor adulte, invitatul special al evenimentului – hip-hoperul Nane – a demonstrat că are o comunitate consistentă de fani printre adolescenţi. Cu milioane de vizualizări pe YouTube şi sute de mii de urmăritori pe platformele online, Nane a ridicat sala în picioare şi a cântat fiecare vers alături de ştefanişti.

Elevii au înconjurat scena, au dansat, au aclamat, empatizând cu mesajele directe din muzica artistului din noul val al hip-hopului românesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol în mijlocul savanei, la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 3927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Spectacol în mijlocul savanei, la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare”3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei