Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 234 (7235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Primul bal din 2019

„Nopţi arabe” - o fascinantă poveste cu tineri frumoşi şi talentaţi, la Balul Bobocilor Colegiului Naţional „Petru Rareş”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Farmecul poveştilor din lumea arabă a celor „1001 de nopţi” s-a împletit în mod fericit cu ingeniozitatea şi talentul tinerilor liceeni de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, care au deschis vineri, 4 octombrie, seria din acest an a Balurilor Bobocilor.

„Arabian Nights”, adică „Nopţi arabe”, a fost tematica spectacolului care a adus în faţa publicului numeros cele zece perechi de „boboci” participante la competiţia pentru desemnarea Miss şi Mister CNPR 2019, cât şi o mulţime de alţi colegi de-ai lor, din generaţii diferite, dar înzestraţi cu talent.

Pe lângă decorul fabulos, realizat cu multă muncă şi ingeniozitate, pentru a purta spectatorii într-o călătorie în spaţiu şi timp, către misteriosul Orient, pe vremea sultanilor atotputernici şi a duhului din lampă, care îndeplineşte dorinţele celui care o găseşte, spectacolul s-a remarcat şi prin costumele deosebite, special croite, povestea bine închegată, prezentatori carismatici şi bine pregătiţi, boboci frumoşi şi talentaţi, dar şi cu invitaţi bine aleşi.

 

Dispariţia sultanilor,Lampa magică şi bobocii chemaţi în ajutor

Povestea în jurul căreia a fost realizat Balul Bobocilor e simplă. „Jafara” (Denisa Cadariu), personajul malefic, pune la cale răpirea sultanilor, pentru a prelua singură  puterea, dar nu reuşeşte să captureze şi lampa magică, care este găsită de o tânără naivă Abou (Sabina Semenciuc), care eliberează Duhul, celebrul „Genie” (Mihnea-Mihai Moruz).

Acesta, cu puterile sale magice, aduce pe scenă o mulţime de tineri talentaţi, cu fel de fel de momente artistice, dar şi pe cele zece perechi de boboci propuse pentru Miss şi Mister CNPR: Perechea 1- Delia Maniliuc şi Daniel Pantiuc; Perechea 2 - Mara Brădăţan şi Darius Doboş; Perechea 3 - Ioana Cimbru şi Augustin Bulexa; Perechea 4 - Doriana Drăghici şi Andi Paul Litvinchevici; Perechea 5 -Alexia Jumaischi şi Ionuţ Socoliuc; Perechea 6 - Maria Luca şi Eric Ciudin; Perechea 7 - Elisa Rizac şi Codrin Gabor; Perechea 8 - Bianca Gălan şi Ştefan Pavăl; Perechea 9 - Mara Oancea şi Robert Politic; Perechea 10 - Claudia Bărculescu şi Lucian Coturbaş.

Sceneta debutează cu dansul organizatorilor, desprins parcă din filmele indiene, continuă apoi cu prezentarea bobocilor – prinţi şi prinţese, chemaţi să ajute la căutarea sultanilor.

Frumuseţea şi dezinvoltura tinerilor candidaţi la Miss şi Mister au fermecat din start publicul, în rândul cărora aveau şi susţinători foarte vocali, defilarea lor, în costume orientale, fiind foarte bine realizată şi antrenantă.

Pe întreg parcursul spectacolului, momentele dedicate punerii în valoare a talentelor bobocilor au alternat cu momente artistice susţinute de alţi tineri talentaţi din cadrul CNPR.

Dacă Iustin Danalache şi Alex Andronic ori Andi-Paul Litvinchevici, au susţinut nişte interesante momente de dance & beat-box, Paula Poenaru, Alexandra Berariu, Teodora Vlădianu, Alexia Jumaischi, Roxana Asaveti, Roxana Buleu, Nicol Palalae şi Mara Oancea au încântat publicul cu vocea lor, interpretând melodii din repertoriul internaţional, cu mare succes la public.

Fermecătoare şi antrenante au fost şi momentele de dans, pregătite cu multă muncă de către Bianca Gălan, Maria Luca, Elisa Rizac, Ioana Cimbru şi Mara Brădăţan, Teresa Pânzariu, Gabriela Lelcu, Delia Andreea, Eric Ciudin, Teodora Grigoraş, Claudia Bărculescu, Doriana Drăghici, Robert Politic, Delia Maniliuc, Victoria Odochia, Isabella Ududec, Mario Bujorean şi nu în ultimul rând, boboceii de clasa a V-a.

După îndelungata defilare de talente din cadrul liceului, simpaticul Genie – personaj cheie al spectacolului, care a dat dovadă de un real talent actoricesc, capacitate de a improviza şi a capta atenţia publicului, are ideea genială de a-i aduce înapoi pe sultani  prin puterea gândului tuturor celor porniţi în căutarea lor.

Drept urmare, sub privirile fermecate ale spectatorilor, concurenţii din cele 10 perechi de prinţi şi prinţese au defilat în ţinuta de seară, dând dovadă de multă eleganţă, bun gust şi simţ artistic.

Efortul lor comun a dus la eliberarea sultanilor şi implicit la înfrângerea maleficei Jafara, reuşita fiind sărbătorită prin dansul de seară al bobocilor şi o invitaţie deschisă la petrecere, (pentru care nu a fost nevoie de un covor zburător) alături de Fly Project.

 

Petrecere Disco în sala Casei de Cultură, alături de Fly Project

Trupa invitată să dea startul petrecerii la Balul Bobocilor CNPR, Fly Project, este cea a creatorilor de hit-uri, Tudor Ionescu şi Dan Deneş, cea mai recentă creaţie a lor, „Mexico”, răsunând pe la majoritatea radiourilor, de dimineaţa până târziu în noapte.

Cei doi membri ai trupei, însoţiţi de animatoare care dansau cu foc, au reuşit să facă întreaga sală să se ridice în picioare şi să cânte cu ei, mişcându-se pe ritmurile unor melodii cu succes internaţional, precum „Toca toca”, „Like a star”, „Get wet”, „Dame” ori recenta „Mexico”.

Aceştia au dovedit cât de buni sunt ca animatori de petrecere, transformând în doar câteva minute, cu muzică, dans, lumini şi energia transmisă de pe scenă, îmbătrânita sală a Casei de Cultură într-o discotecă în care se distrau de minune sute de tineri suceveni. Spre final, pe scenă li s-au alăturat şi organizatorii balului, care au dansat cu foc pe ritmurile lor, continuând distracţia chiar şi după ce trupa s-a retras în culise.

 

Câştigătorii concursului de Miss şi Mister 2019 la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava

Momentul culminant al Balului Bobocilor CNPR 2019 a fost desemnarea câştigătorilor. Deciziile juriului au fost făcute cunoscute de către cei doi minunaţi prezentatori – Genie (Mihnea-Mihai Moruz) şi „Jafara” (Denisa Cadariu), care au avut grijă ca de fiecare dată să invite în scenă şi generaţia anterioară de câştigători la Miss şi Mister, pentru a preda ştafeta noii generaţii:

Miss şi Mister CNPR – Delia Maniliuc şi Eric Ciudin

Locul II – Maria Luca şi Codrin Gabor

Locul III – Ioana Cimbru şi Robert Politic

Miss şi Mister Popularitate – Mara Brădăţan şi Augustin Bulexa.

Lacrimile de fericire, zâmbetele de satisfacţie dar şi cele mai reţinute, de regret, în cazul unora, au încheiat o seară minunată, în compania unor tineri frumoşi, talentaţi şi deştepţi, care, prin tot ce au realizat, i-au făcut mândri şi fericiţi pe părinţii lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Nopţi arabe” - o fascinantă poveste cu tineri frumoşi şi talentaţi, la Balul Bobocilor Colegiului Naţional „Petru Rareş”.
 Vizualizări articol: 4077 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
„Nopţi arabe” - o fascinantă poveste cu tineri frumoşi şi talentaţi, la Balul Bobocilor Colegiului Naţional „Petru Rareş”4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei