Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 237 (6947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor

„Pierduţi în timp”, bobocii de la „Petru Rareş” şi-au desemnat noua generaţie de Miss şi Mister

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vineri seara, sala de spectacole a Casei de Cultură Suceava a găzduit un impresionant bal al bobocilor, foarte bine structurat şi organizat, care a pus în prim-plan o mulţime de tineri frumoşi şi talentaţi, inclusiv cei 20 de concurenţi pentru titlurile de „Miss şi Mister Boboc 2018”.

„Pierduţi în timp” - tema acestei ediţii, liceenii de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, au oferit publicului o călătorie în fiecare decadă a ultimilor 100 de ani, marcând prin pasiunile lor - muzică, dans şi teatru, Centenarul Unirii.

La reuşita spectacolului a contribuit şi decorul realizat cu multe eforturi, dar şi atenta selecţie de elemente muzicale, jocurile de lumini, vestimentaţia participanţilor şi prestanţa prezentatorilor, care s-au descurcat de minune, toate elementele completându-se şi îmbinându-se cursiv.

 

10 perechi – 10 decade

Prezentarea celor 10 perechi de concurenţi a fost făcută în acord cu tema spectacolului, fiecare reprezentând o decadă, începând cu anii ‘20 şi până în prezent.

Cele 10 perechi au fost formate din: Emil Solomon şi Mara Mărmureanu,  Alex Mîndrilă şi Isabella Ududec, Paul Lupaşcu şi Ariana Pînzar, Alexie Spiridon şi Daria Flisc, Emanuel Arotăriţei şi Sorina Avram, Sabin Bărboi şi Karina Surugiu, Robert Burlacu şi Iustina Stan, Ciprian Gubernu şi Andra Şlincu, Mario Bujorean şi Alexandra Nichitoae, Răzvan Zofotă şi Teodora Macovei.

Frumuseţea şi prestanţa lor, pusă în valoare şi de vestimentaţia aleasă cu grijă, a fost răsplătită din plin cu aplauze şi încurajări sonore de publicul numeros.

Călătoria în timp a liceenilor a continuat cu proba de talente şi aptitudini, bobocii străduindu-se să impresioneze publicul prin muzică, actorie, demonstraţii de karate şi de dans.

De la impresionantul „Purple rain”, ritmatul „Stand by me”, nemuritoarele melodii de la ABBA, sentimentalele „Bed of roses” ori „Nebun de alb” şi multe alte alegeri muzicale reprezentative pentru ultima sută de ani, publicul a avut parte şi de momente teatrale umoristice, pantomimă dar şi dans sportiv, toate atent puse în scenă.

Defilarea în ţinută de seară, cel mai elegant moment al spectacolului, a fost impresionantă, aplauzele „curgând” în valuri, de o frumuseţe aparte fiind şi valsul bobocilor.

La final, au fost invitaţi pe scenă şi nominalizaţi organizatorii Balului Bobocilor, cei cărora li se datorează în mare parte succesul evenimentului.

 

Concert Liviu Teodorescu

Invitatul special al serii a fost Liviu Teodorescu, unul dintre artiştii în vogă, atât datorită aspectului fizic cât şi vocii bune, reacţiile fetelor din sală fiind mai mult decât elocvente.

Prima melodie cu care a încântat publicul a fost „Fanele”, care a răsunat în întreaga sală, în special de pe buzele a sute de fane.

„Obsesie”, „Cine m-a pus”, „Să nu te prind” şi „Lista de păcate” sunt alte melodii care au avut imediat priză la public, care a dansat, a cântat şi a luminat sala cu sute de luminiţe de la telefoanele mobile, implicarea şi încântarea lor făcându-l pe Liviu Teodorescu să le mărturisească că va sta peste timpul negociat cu organizatorii, datorită acestui public minunat, care l-au făcut să se simtă foarte bine şi să se distreze din plin.

La finalul concertului, încheiat tot cu „Fanele”, a venit şi momentul mult aşteptat – desemnarea celor mai frumoşi şi talentaţi boboci.

 

Miss şi Mister Boboc Colegiul Național "Petru Rareș" 2018

Titlul de Miss Boboc 2018 a fost atribuit de juriu Teodorei Macovei, în vreme ce Mister Boboc a fost desemnat Mario Bujorean.

Pe locul II s-au situat Isabella Ududec şi Emanuel Arotăriţei.

Locul III a fost câştigat de Andra Şlincu şi Alexie Spiridon.

Titlurile de Miss şi Mister Popularitate au revenit elevilor Alexandra Nichitoae şi Paul Lupaşcu.

Imediat după anunţarea câştigătorilor, în aplauze şi urale, scena a fost invadată de o mulţime de tineri dornici să îi felicite şi să le fie alături la aceste momente pline de bucurie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Pierduţi în timp”, bobocii de la „Petru Rareş” şi-au desemnat noua generaţie de Miss şi Mister.
 Vizualizări articol: 3378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
„Pierduţi în timp”, bobocii de la „Petru Rareş” şi-au desemnat noua generaţie de Miss şi Mister5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei