Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 231 (6941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor

Ştefaniştii s-au distrat la conac şi şi-au ales cea mai frumoasă bobociţă din noua generaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Spectacolul care a deschis seria Balurilor de Boboci din acest an s-a dovedit a fi cu noroc pentru frumoşii şi talentaţii elevi ai Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, care au reuşit să menţină vie atenţia publicului numeros timp de peste trei ore, cu momente muzicale, dansuri, momente de umor, demonstraţii de qwan ki do, dar şi cu ai lor invitaţi speciali – Şatra Benz.
Competiţia în jurul căreia a gravitat întreg evenimentul, cea de Miss Boboc 2018, a mobilizat zece bobociţe frumoase care au avut de trecut o serie de probe în care au trebuit să demonstreze nu doar că sunt carismatice şi frumoase, dar şi cât de talentate sunt. Au lăsat emoţiile deoparte şi au urcat pe scenă pentru a dovedi atât juriului, cât şi colegilor lor din sală, că merită să fie încoronate la finele showlui.

Frumoasele eleve de clasa a IX-a care au concurat pentru titlul de Miss Boboc 2018 sunt: Elena Aioanei, Andreea Bobu, Alexandra Cojocariu, Emilia Cruşninschi, Nicoleta Iaschiv, Alexandra Lăzăreanu, Daria Paşcan, Andreea Popa, Andreea Ţebrean, Cezara Zaharia.

Câştigătoare au fost toate, mai ales prin faptul că au trecut peste tracul de a urca pe o scenă. Au câştigat simpatia publicului, a profesorilor, dar mai ales, au câştigat amintirile frumoase pe care le vor purta veşnic în suflet.

 

„O enigmă la conac”

„O enigmă la conac” a fost tema propusă de organizatori pentru spectacolul din acest an, spectacol care a purtat parfumul unei epoci trecute, cu un decor, ţinute şi recuzită care au respectat „eticheta” evenimentului.

Detectivi, ziarişti iscoditori şi nepoatele patronului au delectat spectatorii cu momente atent pregătite. Rafaela şi Rafael Barac Bologa au adus în faţa publicului un moment muzical, Mihnea Ştefan Rus şi Alexandru Serediuc au oferit o spectaculoasă demonstraţie de Qwan Ki Do, iar Miruna Ungurenaşu, Bianca Vasiliu şi Alexia Ignat au animat publicul cu momente muzicale şi de dans.

 

Proba de talente

După ce s-au prezentat juriului şi publicului, cele 10 bobociţe sau nepoate, dacă e să rămânem în ton cu povestea balului, au revenit pentru Proba de talente.

Elevele au antrenat spectatorii cu reprezentaţii de dans (vals, tango, contemporan, rock an roll), cântece şi scenete.

Predominante au fost momentele de dans, variate însă, cu mişcări studiate şi bine executate, cu ţinute adaptate stilului ales şi mult bun gust.

De remarcat a fost momentul Emiliei Cruşninschi, o pantomimă plină de haz şi ironie,menită să scoată în evidenţă anumite aspecte ale vieţii de ştefanist (confruntarea cu gardianul, uniforma, programul de dimineaţă), dar şi tabieturi şi ticuri ale celor mai simpatici dintre profesori.

Următoarea testare menită să le testeze concurentelor calităţile şi perspicacitatea a fost Proba de spontaneitate. Adolescentele au primit provocări haioase, printre care - să jongleze cu două pălării, să facă un nod la o cravată în 30 de secunde, să arunce o pălărie pe capul unuia dintre prezentatori, să completeze câteva versuri dintr-un cântec, etc.

Proba rochiilor de seară a încheiat seria testărilor din cadrul concursului de Miss, iar juriul a putut delibera care dintre cele zece bobociţe a făcut cea mai frumoasă figură.

 

Cele mai frumoase nepoate de la conac

Juriul a notat, a cântărit, iar în cele din urmă a deliberat.

Cea mai importantă distincţie – titlul de Miss Boboc 2018 al Colegiului Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava, a fost oferită elevei Emilia Cruşninschi.

Locul II a fost ocupat de Andreea Bobu, iar Locul III i-a revenit boboacei Daria Paşcan.

Andreea Popa a fost desemnată Miss Popularitate, iar Alexandra Lăzăreanu a dobândit statutul de Miss Eleganţă.

 

Şatra Benz la conac

Nebunia Şatra Benz, trupă cunoscută pentru stilul lor diferit, a declanşat o atmosferă de zile mari la conac.

Mâinile s-au ridicat încă de la primele acorduri ale trupei, pletele fanilor au început să fluture în aer şi nu a durat mult până când spectatorii s-au ridicat de pe scaune şi s-au apropiat de scenă, unde au cântat alături de artişti „Înger, îngeraşul meu”, „Şatra se întoarce” sau „Adidaşi”.

S-a dansat, s-a cântat, nonconformismul Şatra Benz cucerindu-i pe tinerii din public

Concertul a vibrat de energie de la început până la sfârşit, nebunia trapului, a hip-hopului şi a rapului Şatrei cuprinzând Casa de Cultură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştefaniştii s-au distrat la conac şi şi-au ales cea mai frumoasă bobociţă din noua generaţie.
 Vizualizări articol: 5245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ştefaniştii s-au distrat la conac şi şi-au ales cea mai frumoasă bobociţă din noua generaţie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei