Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 dec 2017 - Anul XXII, nr. 275 (6691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor

Studenţii Universităţii din Suceava şi-au sărbătorit bobocii în Egiptul Antic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Studenţii Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) şi-au sărbătorit bobocii pe valea Nilului, în fascinanta şi enigmatica lume a Egiptului Antic. Ediţia 2017 a Balului Bobocilor a fost găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul organizat în cinstea celor aflaţi la începutul vieţii studenţeşti purtând semnătura Asociaţiei Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS) şi a Casei de Cultură a Studenţilor. Evenimentul a gravitat în jurul tradiţionalei competiţii a frumuseţii şi tinereţii – Miss şi Mister USV - care a adus în luminile rampei nouă perechi de studenţi curajoşi şi creativi, calităţi pe care competitorii le-au pus în valoare în cadrul probelor pregătite pentru ei.

Intrarea în scenă a perechilor a lăsat o amprentă frumoasă asupra întregului spectacol. În ton cu tema propusă, inspiraţi din mitologia egipteană, boboceii au purtat veşminte specifice acelor vremuri, tunici albe sau negre, cu accente aurii, accesorizate cu brăţări, cercei, eşarfe, unii desculţi, alţii cu sandale. Faraoni şi zeiţe au spart gheaţa printr-un dans tematic, după care au făcut cunoştinţă cu publicul şi cu juriul, fiecare prezentându-şi pasiunile, aptitudinile, dar şi alte calităţi care să îi individualizeze de ceilalţi aspiranţi.

Şi-au disputat titlurile de Miss şi Mister următorii: Diana Onufrei, Cristina Plecan, Laura Danea, Bianca Bălănoaei, Camelia Găinescu, Ana-Maria Nechifor, Sanda Glandaniuc,  Alexandra Oniga, Ana-Maria Covaliu, Alexandru Bazat, Alex Buzilă, Cosmin Covrig, Ionuţ Bolohan, Marian Ciocan, Lucian Apopei, Cosmin Apostoae, Iulian Gheorghiciuc şi Alexandru Curic.

 

Acrobaţii spectaculoase la Proba de aptitudini

Proba de aptitudini pregătită pentru cei 18 boboci a adus un plus de spectaculozitate comparativ cu ediţiile anterioare ale balului USV, dat fiind faptul că boboceii au mizat pe momente bine lucrate, atrăgătoare şi variate. Vedete au fost dansurile prezentate de câteva perechi, din ecuaţia cărora nu au lipsit numere de acrobaţii spectaculoase,mişcări rapide sau salturi ameţitoare.

Alţi boboci au optat pentru dansuri populare, interpretare vocală, scenete sau vals. Mai puţin inspirat s-a dovedit a fi un moment de stand-up comedy, prezentat de unul dintre boboci, un monolog care a început bine şi s-a terminat prost, cu poante jenante, care nu-şi aveau locul în seara balului.

De fiecare dată folkul şi-a găsit gazdă bună la balurile studenţeşti, în acest an prin Trupa „Simbol” de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, care a fost la înălţime, la fel şi Cosmin Mariciuc, de la acelaşi colegiu, o prezenţă constantă al spectacolelor puse în scenă de elevii sau studenţii suceveni.

Ansamblul Artistic „Arcanul USV” a condimentat spectacolul cu un moment de dans popular.

 

Miss şi Mister Boboc USV 2017 - Sanda Glandaniuc şi Lucian Apopei

Titlurile de Miss şi Mister Boboc USV 2017 au fost adjudecate de Sanda Glandaniuc şi Lucian Apopei. Ana-Maria Nechifor şi Ionuţ Bolohan s-au clasat pe poziţia a II-a a podiumului, iar Ana-Maria Covaliu şi Marian Ciocan au ocupat locul III.

Miss şi Mister Facebook, cu cele mai multe voturi pe reţeaua de socializare, au fost desemnaţi Cristina Plecan şi Alexandru Bazat.

După premierea câştigătorilor, au întreţinut atmosfera Speak şi Libelula.

 

Spectatori puțini și mai mult apatici

Este de apreciat implicarea organizatorilor, însă nu putem să nu remarcăm interesul scăzut de care dau dovadă studenţii când vine vorba de balurile Universităţii. Şi în acest an, balul studenţilor a avut parte de un public puţin, mai mult amorţit decât entuziast, mai mult apatic decât însufleţit. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii Universităţii din Suceava şi-au sărbătorit bobocii în Egiptul Antic.
 Vizualizări articol: 2396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenţii Universităţii din Suceava şi-au sărbătorit bobocii în Egiptul Antic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei