Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 oct 2017 - Anul XXII, nr. 247 (6663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Aventura piraţilor în marea cuvintelor ”

Piraţii au ancorat la Balul Bobocilor al Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vineri seară, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava a ancorat vaporul piraţilor Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”, neînfricaţi şi necruţători, cu cingători la brâu şi cămăşi suflecate, cu cizme lungi din piele, bandane colorate şi pălării cu boruri largi.

20 de boboci capturaţi din marea agitată au fost în centrul spectacolului pregătit de liceeni pentru a întâmpina aşa cum se cuvine noua generaţie de economişti.

„Călătoria pe marea cuvintelor” a fost tema balului din acest an, colegi mai mari şi boboci deopotrivă, pornind la bordul navei în căutarea „legendarei comori a cuvintelor”. 

 

10 perechi de boboci în cursa pentru timona vasului

După spectaculoasa intrare în scenă a piraţilor, cele zece perechi de boboci pretendenţi la titlurile de Miss şi Mister au făcut cunoştinţă cu juriul şi spectatorii.

Toţi numai unul şi unul, şi-au lăsat emoţiile deoparte şi au îndrăznit să încerce să convingă că sunt cei mai frumoşi şi merituoşi exponenţi ai generaţiei lor. Au intrat în concurs: Bianca Cazac, Ioana Jar, Antonia Hriţcu, Diana Ciubotariu, Daniela Stanciuc, Corina Costandache, Mihaela Botnari, Maria Kozhemyko, Mălina Norocel, Amanda Chiruţă, Iustin Chitic, Denis Lelcu, Alexandru Marula, Adrian Tomescu, Valentin Silitra, Robert Filipciuc, Eusebiu Iuga, Iustin Pleşca, Robert Gîtman şi Sebastian Pîntea.

Bobocii au revenit în centrul atenţiei o dată cu cea de-a doua testare a concursului de Miss şi Mister, respectiv proba de talent, carea adus pe scena de spectacol un maraton de momente artistice, unele urmărite cu interes, altele ceva mai puţin neinspirate. Bobocii au optat fie pentru dans contemporan, fie pentru momente folclorice, karate, teatru sau street dance.

Proba de seară şi defilarea în ţinute elegante a fost ultima încercare a adolescenţilor.

Cei mai frumoşi şi cuceritori piraţi ai Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava au fost desemnaţi Bianca Cazac şi Valentin Silitra, distinşi cu titlurile de Miss şi Mister 2017.

Locul al II-lea a fost ocupat de Diana Ciubotariu şi Sebastian Pîntea, iar locul al III-lea a fost adjudecat deMaria Kozhemyko şi DenisLelcu.

Alte două titluri, la fel de râvnite, sunt cele de Miss şi Mister Popularitate care au ajuns la Mălina Norocel şi Robert Filipciuc.

 

Pantomimă, folclor, rap şi dans

Liceenii cu state vechi, respectiv cei din clasa a XII-a, şi-au propus să le ureze bun venit bobocilor de clasa a IX-a printr-un spectacol care i-a dezvăluit pe elevii de la „Economic” în alte ipostaze decât cele obişnuite şi, chiar dacă au fost şi numere artistice ceva mai neizbutite, spectatorii s-au distrat, au chicotit şi au apreciat prestaţiile de pe scenă.

Remarcabilă a fost prestaţia profesorului Emilian Mocea, alături de colegii săi de la Grupul Capoeira Brasil, un dans de luptă aflat la graniţa dintre sport, cultură şi artă, o înlănţuite de mişcări precise şi spectaculoase, ce a tăiat răsuflarea spectatorilor.

Supleţea mişcărilor care au curs unele din altele, precizia şi controlul lor, au cucerit sala, primind rânduri de aplauze.

Cu urale şi aplauze au fost răsplătite şi momentele folclorice din cadrul balului de vineri, dar şi rockerii de la Lumberjack XL.

Energicele fete de la BDS -  Bucovina Dance Studio au făcut din nou furori cu mişcările lor spectaculoase, demne de nişte roboţei perfect sincronizaţi, reuşind fiecare să se muleze după mişcările celeilalte. Potrivit organizatorilor, adolescentele au în palmares locul II la cel mai mare concurs de dans din ţară.

 

Emil Lassaria şi Caitlyn, invitaţii balului

Invitatul special al evenimentului a fost Emil Lassaria, acesta fiind însoţit de interpreta Caitlyn. Unul dintre cei mai apreciaţi DJ din ţară a fost bine primit de către adolescenţi, care au fredonat alături de solista Caitlyn cele mai de succes piese ale duetului: „Tu amor”, „Andale”, „Loca”, „Dejame” sau „Guantanamera”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piraţii au ancorat la Balul Bobocilor al Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”.
 Vizualizări articol: 4028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piraţii au ancorat la Balul Bobocilor al Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei