Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 oct 2017 - Anul XXII, nr. 235 (6651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”

Balul Bobocilor cu talentaţi detectivi şi frumoase ajutoare ale lui Sherlock Holmes

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Primul Bal al Bobocilor din acest an, care a avut loc vineri, 13 octombrie, s-a dovedit a fi cu noroc pentru frumoşii şi talentaţii elevi ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” (fostul Liceu Pedagogic), care au reuşit să menţină vie atenţia publicului foarte numeros timp de aproape patru ore, cu momente muzicale, dansuri, momente umoristice, demonstraţii de karate, probe de talente, dar şi cu ai lor invitaţi speciali – glumeţii de la „Noaptea Târziu”, celebri pentru parodiile muzicale cu care au audienţă record în mediul online.

 

Sherlock Holmes şi marele mister

Cei 20 de detectivi aleşi de celebrul Sherlock Holmes să-l ajute la dezlegarea unui mare mister - cine o să fie Miss şi Mister 2017 - 10 fete frumoase şi 10 tineri chipeşi au avut de trecut o serie de probe dificile, în care au trebuit să demonstreze nu doar că au curajul să se prezinte pe scenă în faţa unei săli arhipline, că ştiu să arate bine atât în costume de zi cât şi de seară, dar şi cât de talentaţi sunt.

Frumoasele eleve de clasa a IX-a care au concurat pentru titlul de Miss Boboc 2017 sunt: Andreea Laura Turenschi, Patricia Făluţă, Ingrid Mîrnea, Cătălina Andreea Bivolaru, Cătălina Monica Butnariu, Cerasela Iacobăţ, Carmen Cristina Şincar, Diana Sorina Adăscăliţei, Rania Kutkut, Ana-Maria Pora.

Partenerii lor, concurenţi pentru titlul de Mister Boboc 2017 sunt: Sebastian Vasile Lauric, Sebastian Ioan Zvarici, Matei Alexandru Constantin, Robert Gabriel Ciolan, George Rotaru, Luca Gabriel Crăciun, Cosmin Balmoş, Albert Gabriel Feraru, Ioan Gavrilovici, Şerban Mariciuc.

Alături de ei au strălucit pe scenă simpaticii prezentatori Cosmina, Alexandra, Nini şi Edi.

 

Patru ore de spectacol antrenant, cu tineri talentaţi

Prezentarea concurenţilor, primită cu mult entuziasm de colegii lor aflaţi în sală, a fost urmată de un moment muzical susţinut de Rania, Mihnea şi Florin, o reprezentaţie spectaculoasă a trupei de dans BDS Crew - ale cărei membre sunt câştigătoarele argintului la concursul internaţional „World of Dance” doi ani la rând, o demonstraţie de dans contemporan cu Simon şi Florina, dar şi de un moment umoristic foarte bine realizat, de pantomimă, care a făcut întreaga sală să râdă cu lacrimi.

Proba de aptitudini a adus în faţa publicului momente de dans, rap, dans sportiv, interpretare muzicală la chitară, street – dance, dar şi interpretări muzicale interesante.

A urmat apoi o impresionantă demonstraţie de beat-box, a lui Bogdan Gălan, elev în clasa a XII-a, dar şi un frumos moment artistic de dans modern, realizat de fetele de la „The ‘99”.

Recitalul muzical susţinut de Rareş, Mihaela, Roxana, Teodora şi Loredana, a fost urmat de un moment care a încălzit atmosfera, aducând ceva din farmecul Orientului în răcoroasa sală a Casei de Cultură - dans din buric, realizat de Andra Scutariu.

Talentul artistic al lui Radu Andonie, care a cântat la chitară, dar şi vocal, a fost apreciat din plin de public, care l-a recompensat cu aplauze, „încălzindu-se” pentru momentul mult aşteptat de liceenii din sală – concertul trupei „Noaptea Târziu”.

Cei trei tineri membri ai trupei, haioşi, isteţi şi pasionaţi de muzică, care au realizat parodii ale unor piese muzicale celebre de la noi, dar şi de peste hotare, au fost întâmpinaţi cu mult entuziasm.

Aceştia au combinat momentele de stand-up comedy cu cele muzicale, de asemeni haioase dar şi antrenante, rezultând o sală plină cu oameni cu gura până la urechi, asurzitoare hohote de râs, dar şi cu sute de tineri care dansau printre scaune şi pe laterale aglomerate.

Melodii precum „Rapperul Ilie”, „Am belit-o!” sau „Sunt un cocalar” au distrat publicul tânăr, căruia i se şi adresează aceste parodii, efervescenţa din sală şi interacţiunea puternică cu cei de pe scenă dovedind că alegerea făcută a fost una bună, pentru un bal al bobocilor reuşit.

Momentele artistice propriii au continuat apoi cu o talentată interpretă de muzică populară, Ionela Pentelescu, cu demonstraţiile de dans ale fetelor de la Bucovina Dance Studio, prezentarea ţinutelor de seară - o probă de fineţe şi eleganţă, dar şi cu o impresionantă voce, Alexandra Dan, câştigătoare a mai multor premii muzicale.

Un moment inedit în programul balului s-a dovedit a fi demonstraţia de Karate realizată de Beatrice Acristinei din clasa a X-a E, de zece ori campioană naţională, de patru ori campioană internaţională şi de două ori campioană europeană la Qwan Ki Do, care, alături de Sabina, a realizat un impresionant spectacol al artelor marţiale.

La final, programul artistic realizat cu multă trudă de liceeni s-a încheiat cu un colaj de melodii presărate cu mult umor, realizat de Andreea Diaconu şi Ştefan Tărăboanţă, doi tineri simpatici şi talentaţi.

 

Câştigătorii Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”

După îndelungi consultări, alegerea fiind extrem de dificilă, în cele din urmă, juriul,  format din directorul adjunct al CN „Mihai Eminescu”- profesor Gabriela Cazac, profesoarele Cezara Andreea Iacob şi Irina Daniela Melisch, un reprezentant al părinţilor, Adrian Culiţă, dar şi Miss Boboc 2014, Iustina Enţuc, a decis.

Titlul de Miss Boboc 2017 a revenit Ceraselei Iacobăţ iar cel de Mister Boboc lui Ioan Gavrilovici, Locul II a fost ocupat de Rania Kutkut şi Matei Alexandru Constantin, locul III de Ingrid Mîrnea şi Luca Gabriel Crăciun, iar locul IV, adică Miss şi Mister Eleganţă, de Patricia Făluţă şi George Rotaru.

Desemnarea câştigătorilor, aprobată din plin de public, a stârnit foarte multe emoţii, pe care tinerii participanţi la Balul Bobocilor s-au dus să le domolească într-un „after-party” energizant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul Bobocilor cu talentaţi detectivi şi frumoase ajutoare ale lui Sherlock Holmes.
 Vizualizări articol: 5020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balul Bobocilor cu talentaţi detectivi şi frumoase ajutoare ale lui Sherlock Holmes0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei