Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2016 - Anul XXI, nr. 254 (6367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Lovers On The Sun”

Lumea western, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Balul Bobocilor organizat joi, 27 octombrie, de Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, s-a numit „Lovers On The Sun” şi a fost un spectacol cu influenţe western. Purtând articole din denim, cizme de inspiraţie cowboy, botine, franjuri sub toate formele, fuste scurte din piele sau stofă, în tonuri de maro, bandane, pălării de cowboy, centură cu pistol, insignă de şerif, veste din piele, jachete din piele întoarsă sau pantaloni din piele stil rodeo etc., bobocii din „triburile de-a IX-a” au luptat pentru a readuce pacea în ţinutul CNME. Impresionaţide ideea romantică a cowboy-ilor americani care cutreierau nestingheriţi prin Vestul Sălbatic în căutarea dreptăţii sau pentru a salva femei frumoase aflate în impas, organizatorii spectacolului au adus în prim-plan elemente care să facă parte din tabloul western.

 

Diverse momente artistice

La debutul spectacolului, publicul a făcut cunoştinţă cu cele 10 perechi de boboci prin intermediul unui film de prezentare, în care apăreau ei, candidaţii la Miss şi Mister, gata costumaţi de bal, coloana sonoră folosită pentru film fiind „Lovers On The Sun”, piesa lui David Guetta feat. Sam Martin. „La o margine uitată a sălbaticului Vest, unde soarele lumina şi încălzea ţinutul, iar vântul adia uşor, liniştea era la ea acasă. Însă nu pentru mult timp. Pământul a început să se cutremure sălbatic, coioţii au pornit o adevărată simfonie, iar mişcarea haotică a crengilor copacilor parcă anunţa un înfricoşător război...” a fost începutul poveştii, care, după aproape patru ore de provocări, s-a sfârşit cu pace şi victoria celor mai frumoşi şi talentaţi boboci.

Balul Bobocilor a fost un spectacol din care nu au lipsit muzica (uşoară, folk, rock, populară), dansul (modern, contemporan, belly dance, popular), pantomima, beatboxul, un număr de magie, demonstraţii de arte marţiale. În funcţie de aptitudini, fiecare boboc a prezentat în faţa publicului şi a juriului momente artistice reuşite, cu toţii fiind aplaudaţi frenetic de susţinătorii din sală, care au venit bine pregătiţi, cu pancarte pe care scria numele favoritului. Nu a lipsit prezentarea ţinutei de zi, cu obligaţia de a respecta tema balului, dar nici ţinuta de seară, proba eleganţei şi a bunului-gust.

Spectacolul a fost un bun prilej pentru liceenii de la „Mihai Eminescu”, indiferent de clasa din care fac parte, de a lăsa deoparte şcoala şi temele şi de a petrece câteva ore. Pe parcursul balului, atmosfera a fost întreţinută de elevi talentaţi, majoritatea de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, dar şi de la Bucovina Dance Studio. Publicul a remarcat şi aplaudat îndelung câteva voci foarte bune, dar şi dansatoare de excepţie (street dance), premiate peste hotare.

 

10 perechi de boboci, în lupta pentru Miss şi Mister Boboc

Pentru râvnitele titluri de Miss şi Mister Boboc 2016 s-au „bătut” 10 perechi de boboci carismatici şi talentaţi: Eusebiu Pica şi Florina Elena Putrea, Tudor Simon Mîniga şi Denisa Ioana Bejinariu, Emanuel Daniel Solomei şi Maria Mihaela Pohoaţă, Pavel Iustin Mireuţă şi Roxana Lupu-Moroşanu, Rareş Cristian Raţă şi Denisa-Andreea Cojocar, Tudor Constantin Apetrei şi Lorena Maria Filimon, David Dumitru Aioanei şi Mariam Kutkut, Rareş Golean şi Monica Lauric, Cristian Victor Sofian şi Alina Ujică, Ştefan Tărăboanţă şi Maria Luca.

După jurizare, clasamentul a fost următorul: Miss Boboc a fost desemnată Denisa-Andreea Cojocar, iar Mister Boboc a fost ales Rareş Golean; pe locul II s-au situat bobocii Roxana Lupu-Moroşanu şi Ştefan Tărăboanţă, iar pe poziţia a III-a s-au clasat elevii Florina Elena Putrea şi Pavel Iustin Mireuţă.

 

Seară hip-hop cu Guess Who, invitatul special al balului

Organizatorii Balului Bobocilor au dorit să-l aibă ca invitat special pe Laurenţiu Mocanu, cunoscut sub numele de Guess Who, un interpret de muzică hip-hop care se numără printre cei mai apreciaţi artişti ai acestui gen muzical din ţară. Rapperul Guess Who a creat, împreună cu Junky şi DJ Old School, o atmosferă de club la Suceava, distracţia fiind întreţinută de o parte din public care cunoştea bine versurile. Piesa „Locul potrivit”, cu un puternic mesaj social, a fost cântată de toată sala. La final, Guess Who a mulţumit organizatorilor pentru invitaţie, i-a încurajat pe adolescenţi să nu uite să viseze şi să aibă grijă de tinereţea lor, adăugând că sunt un public extraordinar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lumea western, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.
 Vizualizări articol: 9217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lumea western, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei