Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 nov 2014 - Anul XIX, nr. 263 (5772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Competiţie

“Magie şi mister”, la Balul Bobocilor organizat de Liceul Tehnologic Cajvana

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liceul Tehnologic Cajvana şi-a ales la sfârşitul săptămânii trecute cei mai frumoşi boboci, într-o atmosferă de magie şi mister. Balul Bobocilor, ediţia a XII-a, a fost un bun prilej pentru liceeni să lase deoparte şcoala şi temele şi să petreacă împreună. Organizatorii balului au fost profesorul Nicolae Robu, directorul Liceul Tehnologic Cajvana, prof. Iulian Ciotu, directorul adj. al liceului, prof. Marius Crăciun, elevii claselor a XII-a A şi a XII-a B, îndrumaţi de diriginte, profesoarele Mirela Strugariu şi Vasilica Aioanei. Cu toţii, ca într-o adevărată echipă, şi-au dat silinţa şi s-au zbătut pentru ca totul să fie perfect, să se ridice la nivelul aşteptărilor sau chiar să-l depăşească, printr-un eveniment în care să se îmbine bunul-gust cu distracţia.

 

Cinci fete şi trei băiţei s-au bătut pentru podium

În competiţia pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc au intrat cinci fete: Ancuţa Hariuc, Anastasia Mitrofan, Floarea Negruşer, Ana Maria Gheaţă şi Şofronia Mitrofan, şi trei băieţi: Adrian Popovici, Grigore Buleu şi Sava Savu. Aceştia, dar şi întreg programul balului, au fost prezentaţi de doi elevi din clasa a XII-a, Domnica Bârgăoan şi Silviu Bârgăoan. Din juriu au făcut parte primarul Cajvanei, Gheorghe Tomăscu, care a fost şi preşedintele juriului, directorul Liceului Tehnologic, profesorul Nicolae Robu, reprezentantul sponsorilor – Vilu Mitrofan, Miss Boboc 2013 - Ecaterina Grosari, Mister Boboc 2013 - Grigore Tomăscu, elevele Paraschiva Tomescu şi Palaghia Bârgăoan.

 

Magicianul Augustin, invitat special

Cu emoţia întipărită pe chipuri, cei mai frumoşi boboci din acest an s-au întrecut în a obţine titlurile de Miss şi Mister Boboc şi au avut de trecut prin „focul” mai multor probe, pregătite cu multă atenţie şi originalitate de colegii mai mari. Participanţii au dat dovadă de umor, talent şi imaginaţie şi, încurajaţi de aplauzele publicului, au reuşit să facă faţă cu succes tuturor încercărilor la care au fost supuşi, demonstrând că fiecare vârstă are frumuseţea ei.

Nu au lipsit de la eveniment nici momentele artistice. Spectatorii au putut urmări trupa de majorete a liceului, pregătită de  profesoara Mirela Solcan, şi numeroase momente umoristice, prezentate de elevi ai claselor a XII-a. Şi pentru ca balul să fie unul de neuitat, organizatorii au pregătit şi două momente speciale cu invitaţi de seamă. Primul sosit a fost Magicianul Augustin. Acesta a dovedit că meseria sa este o artă şi a impresionat prin numerele de magie şi hipnoză, reuşind să fie superamuzant în acelaşi timp, antrenând în joc tineri din public şi făcând sala să râdă cu poftă. Atmosfera s-a încins cu adevărat în momentul în care şi-a făcut apariţia pe scenă cântăreaţa Alessia şi dansatoarele care au însoţit-o. Hitul Alessiei, “Hacker de sentimente”, a ridicat publicul în picioare. Tinerii prezenţi s-au lăsat purtaţi de piesele ritmate ale vedetei.

 

Desemnarea câştigătorilor

Prof. înv. primar Lidia Loredana Seserman, responsabil cu promovarea imaginii Liceului Tehnologic Cajvana, ne-a spus că „la final, bobocii au fost recompensaţi pentru prestaţia depusă cu premii consistente: tablete, vauchere valoroase, flori. Doi dintre ei s-au bucurat de titlurile Miss şi Mister Boboc: Anastasia Mitrofan şi Adrian Popovici. Ceilalţi au fost recompensaţi în funcţie de clasament: Miss Timiditate – Ancuţa Hariuc, Miss Eleganţă - Ana Maria Gheaţă, Miss Popularitate - Şofronica Mitrofan, Miss Dans – Floarea Negruşer, Mister Popularitate – Grigore Buleu, Mister Eleganţă – Sava Savu. Elevii au plecat acasă cu o amintire plăcută,  de la un eveniment unic în viaţa lor, Balul Bobocilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Magie şi mister”, la Balul Bobocilor organizat de Liceul Tehnologic Cajvana.
 Vizualizări articol: 3474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
“Magie şi mister”, la Balul Bobocilor organizat de Liceul Tehnologic Cajvana5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei