Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 255 (5462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   20 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Muzică, dans şi umor, la Balul Bobocilor organizat de Liceul cu Program Sportiv Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii Liceului cu Program Sportiv Suceava au organizat miercuri seară, într-un spaţiu neconvenţional, de această dată, în Clubul sucevean Next Level, Balul Bobocilor, un spectacol cu multă muzică, dans şi umor.

Pe parcursul a două ore, cele şapte perechi de boboci, elevi de clasa a IX-a, care au intrat în cursa pentru Miss şi Mister Boboc, au fost supuşi la trei probe: proba de dans, karaoke şi proba ţinutei de seară, însoţită de un scurt test de perspicacitate.

Între probele de concurs, organizatorii balului, elevii Roxana Ilaşi, Ştefan Amânăloaie, Alexandru Pintilie, Mihaela Clim, Şerban Rusu, Cristian Ungurenaşu, Cătălina Bălan, Georgiana Agafiţei, Sânziana Mandiuc, Ionuţ Petruneac, Cosmin Ciuhan, Emanuel Burlea, Dona Marchevici, Ovidiu Morari, Monica Hojbotă, Oana Nica, Ionuţ Semenciuc, Nicolae Vornicu, Alexandra Moisiuc, Roxana Bunău, din clasele a XII-a, au surprins publicul cu momente muzicale, dans şi umor, în care şi-au demonstrat talentul „vedete autohtone”, elevi din liceu.

 

Şapte perechi de boboci

Gazdele spectacolului au fost elevii Mihaela Clim, Roxana Bunău, Ionuţ Semenciuc, Şerban Rusu, Ovidiu Morari, Oana Nica, din clasele a XII-a. Cele şapte perechi de boboci au fost prezentate într-un mod inedit. Fiecare concurent a fost însoţit pe scenă de câte un coleg din clasa a XII-a, care l-a descris publicului pe boboc, cu pasiunile, visurile sau modele pe care ar vrea să le urmeze. Publicul s-a dovedit a fi foarte generos în aplauze, aşa că pe tot parcursul spectacolului şi-a susţinut favoriţii. Bobocii care au urcat pe scenă la Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava au fost Ioana Bordianu, Răzvan-Andrei Avrămoaie, Andreea Moisii, Ştefania-Petronela Măzăreanu, Cătălin Ciprian Antoneac, Bogdan Sefciuc, Emil Solcan, Mugurel Florescu, Sebastian Bucşe, Larisa Bodnari, Raluca Niculai, Diana-Elena Ciornei, Alberto Ciurariu, Daniela Popadiuc.  

 

Momente artistice

Pe mica scenă amenajată pentru spectacol au urcat trei perechi de dansatori, care au  prezentat în faţa publicului „Bachata”, un stil de dans și muzică romantică originar din Republica Dominicană. Deşi spaţiul nu a fost foarte generos, scena fiind destul de mică pentru „artişti”, elevii s-au descurcat şi au fost apreciaţi de public. A urmat schiţa „Cum mi-am petrecut vara?”, realizat de eleva Monica Hojbotă, din clasa a XII-a F.

Bobocii au fost invitaţi din nou pe scenă pentru prima probă din concurs, proba de dans. Fiecare pereche a tras dintr-un bol câte un bilet, pe care scria dansul pe care trebuia să-l interpreteze. Unii au dansat latino, ţigăneşte, alţii pe ritmurile muzicii populare sau rock 'n roll, încurajaţi pe tot parcursul probei de aplauze fierbinţi. Mihaela Bodnari, elevă în clasa a XI-a F, împreună cu Sebastian Paicu, din clasa a XII-a B, care a cântat la chitară, au interpretat piesa Innei P.O.H.U.I. Ei au fost ajutaţi şi de un grup vocal format din Mihaela Rusu, Irina Moraru, Loredana Zalinschi, Andreea Magdici, din clasa a XI-a F.

A urmat un moment de umor, realizat de Nicolae Vornicu, din clasa a XII-a F, care a prezentat sceneta „Cearta”... în familie, că doar era vorba de soţie – „femeia care, ca diapazonul, dă tonul la ceartă” şi soţ - „bărbatul care le suportă pe toate”. Alex Caba, Alexandru Costeniuc, Angel-Ciprian Petre, din clasa a X-a E, au pregătit un moment de pantomimă, care de fapt a fost mai mult un colaj de melodii, pe ritmurile şi versurile cărora elevii mimau diverse aspecte.

 

Karaoke

Muzica populară a fost adusă pe scenă de Cristina Şuhan, din clasa a XII-a E, care a interpretat melodia „Floricica mamii”. Nu a fost uitat nici „Badea”, aşa că următoarea piesă populară, „Badea-i ciobănaş la munte”, a fost interpretată de Simona Serediuc, din clasa a XII-a B, şi Cristina Flutur, din clasa a X-a E. După cum au bătut ritmul din palme şi după cum s-au încins câteva hore prin sală, se pare că folclorul a prins la Sportiv.

Balul Bobocilor a continuat cu a doua probă, karaoke, la care bobocii au făcut faţă aşa cum s-au priceput ei mai bine. Mari bătăi de cap le-au dat piesele aparţinând artiştilor Andra - „Inevitabil va fi bine”, Cargo - „Dacă ploaia s-ar opri”, Connect-R - „Vedeta mea”, dar şi Alex Velea „Minim doi”. Ceva mai bine s-au descurcat cei cărora le-a „căzut” piesa „Drumurile noastre toate” - Dan Spătaru sau „Cât de departe” - Holograf. Eleva Mihaela Bodnari, acompaniată la chitară de Sebastian Paicu, a interpretat piesa „Nebun de alb”, pe versurile marelui poet Adrian Păunescu.

 

Umor şi folclor la Sportiv

Câteva minute de street dance au fost oferite publicului de trupa Liceului cu Program Sportiv Suceava, coordonată de profesoara Camelia Croitor, căreia elevii i-au făcut o surpriză, oferindu-i un coş cu flori. Deşi spaţiul nu le-a permis, elevii au făcut tot ce au putut pentru a aduce dansul... din stradă pe scena de la Next Level. După dans, a picat bine momentul de umor, sceneta „Intelectualii”, cu Simina Pintilie, clasa a XII-a F, şi Vasile Zoiţa, clasa a XII-a B.

Folclorul a fost readus pe scena de la Sportiv prin tânărul interpret Andrei Iulian Honceriu, din clasa a IX-a D, care a lăsat să se vadă cât de mult iubeşte muzica populară, dovadă stând patosul cu care a interpretat cântecul popular. Alexandru Coţofrec, fost elev al Liceului cu Program Sportiv, actual student la IATC București, a reţinut atenţia publicului cu fabula „Acul şi aţa”, de Tudor Arghezi, dar şi cu un monolog al lui Toma Caragiu.

 

Eleganţă, perspicacitate

La cea de-a treia probă, bobocii au revenit pe scenă graţioşi, eleganţi, fiind proba ţinutelor de seară. Organizatorii le-au pregătit şi o surpriză, pentru a le testa perspicacitatea. Fiecare concurent a tras dintr-un bol un bilet pe care erau scrise trei cuvinte. Fiecare dintre ei a trebuit să facă foarte rapid o propoziţie logică, care să includă cele trei cuvinte. Bobocii au trecut cu bine şi de această probă, care a contat şi în clasamentul final pentru Miss şi Mister Boboc.

Până la premiere a fost doar un pas. În timp ce juriul delibera, pe scenă au revenit trupa liceului (Andreea-Roxana Stroia, Mirela-Ancuţa Fedorovici, Cristina Şuhan, Simona Serediuc, Laura Gemănaru, Maria Vieriu, Andreea Struţ, Raluca Şpac, Ilie Bujorean, Cristian Iacoban, Alexandru Cotleţ, Florin Giurgiuveanu, Ciprian Robu, Loredana Popovici, Florentina Melniciuc, Bogdan Bobaru, Ciprian Petre, Cosmina Lupaşcu, Dorin Olaru, Alexandru Hreceniuc, Sergiu Todică, Loredana Cercelaru, Ionela Costea, Andreea Cătălina Drenea), care a dansat pe piesa „Thriller” – Michael Jackson, şi Cristina Flutur, care a interpretat piesa de muzică populară „Astăzi am să ies la joc”.

 

Boboci pe podium

La finalul celor două ore de spectacol, toţi bobocii au fost chemaţi pe scenă, pentru a primi binemeritatele aplauze din partea publicului. Eleva Andreea Moisii a fost aleasă Miss Boboc, iar elevul Alberto Ciurariu a fost desemnat Mister Boboc.

Juriul i-a desemnat pe Larisa Bodnari – Miss Popularitate, iar pe Emil Solcan – Mister Popularitate. Miss Talent a fost titlul obţinut de boboaca Raluca Niculai, în timp ce titlul de Mister Talent i-a revenit lui Cătălin Ciprian Antoneac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muzică, dans şi umor, la Balul Bobocilor organizat de Liceul cu Program Sportiv Suceava.
 Vizualizări articol: 3260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Muzică, dans şi umor, la Balul Bobocilor organizat de Liceul cu Program Sportiv Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei