Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 239 (5446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   36 imagini |   ø fişiere video

„CNPR goes glamorous”

Suceava, capitală a modei, la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri seara, elevii Colegiului Naţional „Petru Rareş” au transformat Suceava într-o capitală mondială a modei, punându-şi la treabă imaginaţia şi talentul artistic pentru a realiza un spectacol de mai bine de patru ore, bine închegat şi diversificat.

Sub motto-ul „CNPR goes glamorous”, organizatorii balului au oferit un spectacol al eleganţei şi bunului gust, combinat cu umor şi mult talent, din partea tuturor participanţilor.

 

Miss Bobocel

După o scurtă introducere în tema spectacolului, eleganţii prezentatori, Astrid Acatrinei, Alexandra Todosi, Mircea Ceobanu şi Vlad Palamariu, i-au chemat pe scenă pe cei mai tineri elevi ai colegiului, boboceii de clasa a V-a. Aceştia nu au mai avut ocazia să îşi demonstreze talentul la dans modern, pentru că melodia pe care trebuiau să evolueze nu a fost găsită la timp, dar au avut parte de o frumoasă prezentare şi de propria festivitate de premiere. Micuţele concurente au fost răsplătite cu titluri precum Miss Zâmbet, Miss Dans, Miss Popularitate, dar şi Miss Bobocel.

 

Muzică şi momente comice

Spectacolul a continuat cu piesa „Hei, tramvai”, interpretată la voce şi chitară de Adrian Petraş, din clasa a VI-a A, urmată de sceneta „Ileana şi Costică”, a elevilor clasei a X-a G, care au transformat somnul lui Costică într-un coşmar în care cicăleala nevestei insomniace s-a amestecat cu pasaje muzicale din piese de-ale lui Fuego, Puya, Grasu XXL, Corina şi Ruby, interpretate de elevi ai liceului.

Pe scenă şi-au făcut apoi apariţia aspiranţii la titlul de Miss şi Mister CNPR 2013: Paul Chelaru, Cosmina Bodnariuc, Denis Tomasciuc, Diana Anton, Tudor Maxim, Cezara Adam, Bogdan Farcane, Simona Isabela Hriţac, Sebastian Rusu, Gabriela Rîpan, Cătălin Andrian, Tania Ciubotariu, Justin Mureş, Andreea Ungureanu, Ciprian Timofte, Sabina Gogu, Daniel Călin, Alexandra Biceagă, Florin Traciu şi Alina Vizeteu.

O elevă a clasei a XI-a E, Anca Elvădeanu, a încântat publicul cu interpretarea melodiei „Mama do”, pentru ca apoi pe scenă să evolueze fetele de la Ritm Dance, în demonstraţii de dans pline de energie.

A venit rândul Medeei Soroceanu să impresioneze sala cu vocea sa, pe melodia „Who you are”, după care publicul a putut din nou să-i admire pe frumoşii aspiranţi la titlul de Miss şi Mister, la proba de vals vienez.

 

Moulin Rouge şi dansuri spectaculoase

Farmecul celebrului local parizian Moulin Rouge a fost trăit de spectatorii balului prin intermediul trupei de dans „Les chats noirs”, pe melodia „Lady marmalade”.

Debutul muzical al Ioanei Sinescu a avut loc pe scena balului, pe melodia „I love rock 'n' roll”, fiind acompaniată la chitară de Magda Odobescu.

Magia dansului a cuprins apoi întreaga sală, pe ritmuri de salsa şi cha-cha, alături de talentaţii Andrei Palamariu şi Laur Şpac, care le-au avut ca partenere pe Anca Dumitrean şi Ramona Larion. Teodor Budeanu şi Andreea Vinţilă, elevi ai clasei a XII-a C, au recreat atmosfera anilor '60, cu interepretarea melodiei „Hit the road Jack”.

O frumuseţe aparte s-a dovedit a fi Bianca Coştiug, din a X-a B, care a aimpresionat publicul cu dansul său senzual, cu mişcări hipnotice, dar şi cu aura sa misterioasă.

 

Probele de talent artistic

Una din principalele probe care ajută juriul să desemneze cîştigătorii balului este cea care pune în evidenţă talentul concurenţilor, în diverse domenii.

„Pentru sănătatea dumneavoastră consumaţi zilnic o porţie de râs. În caz de manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului”, a fost fraza cu care au fost introduşi pe scenă o parte din concurenţi, care au dat viaţă unor personaje puse în fel de fel de situaţii comice, într-un colaj muzical foarte bine realizat, care a stârnit numeroase hohote de râs în întreaga sală.

Alţi concurenţi au cântat şi au dansat, iar alţii au pus în scenă drama unui bărbat căsătorit cu o femeie mult prea guralivă, care a intrat atât de bine în rol, încât i-a făcut pe toţi bărbaţii din sală să se înfioare şi să ducă mâna spre urechi, pentru a atenua „bruiajul” ce le zgâria timpanele.

Un alt concurent, Florin Traciu, a făcut o interesantă demonstraţie de Kwan Ki Do, la finele căreia a  spart cu mâna goală un pachet de opt cărămizi, în aplauzele colegilor.

Un elev al clasei a X-a I a surprins apoi întreaga sală cu îndemânarea sa la street-bmx, prin salturi spectaculoase şi mişcări uimitoare, pe bicicleta pe care o manevra cu măiestrie prin spaţiul limitat al scenei, printre zeci de obstacole.

 

Proba de seară

Eleganţa şi distincţia sunt cuvintele care caracterizează apariţia celor zece perechi de boboci la proba de îmbrăcăminte de seară, aceştia defilând pe scenă în ovaţiile publicului.

Proba întrebărilor, care a urmat la scurt timp, a fost dezamăgitoare, promptitudinea cu care răspundeau concurenţii la întrebări încuietoare, care ar fi pus pe mulţi pe gânduri, în situaţii mult mai puţin stresante ca aceea de a te afla pe scenă, sub privirile a mii de oameni, dovedind că aceştia au avut anterior acces la întrebări şi răspunsuri.

Dansul nonconformist al trupei „The Joy of Glamour” a fost un nou prilej de încântare pentru spectatori, la fel ca şi dansul organizatorilor balului, care au fermecat mulţimea nu doar prin mişcările bine sincronizate, energice, ci şi prin simţul umorului, băieţii pe tocuri fiind cireaşa de pe tort, care a stârnit numeroase zâmbete şi hohote de râs.

 

Delia Matache, în rol de liceană

Cosmina Ticşă, iar apoi Diana Hrişcă, acompaniată de trupa ei, Andreea Steclaru şi Mihaela Cajvan, au oferit noi momente muzicale, care au precedat apariţia pe scenă a Deliei Matache, invitata specială a Balului Bobocilor.

Delia şi-a făcut apariţia pe scenă în rol de fată „cool”, îmbrăcată cu un tricou negru, lung, cu fel de fel de imprimeuri, cu pantaloni scurţi, negri, şi o căciulă neagră îndesată pe cap.

Melodiile cu care ea s-a făcut remarcată, mai noi sau mai vechi, precum „Dale”, „Doi în unul”, „Sunt aici”, „Aş vrea să-mi dai” sau „Vino la mine”, au fost cântate de publicul din sală, la fel ca şi cover-urile unor melodii celebre, româneşti, dar şi străine. Special pentru cei care au invitat-o la bal, Delia a cântat „Ani de liceu”.

 

Miss şi Mister

Cel mai aşteptat moment al serii, premierea bobocilor, a adus titlul de Miss şi Mister Popularitate cuplului Tudor Maxim şi Cezara Adam. Locul III le-a revenit lui Sebastian Rusu şi Cosminei Bodnariuc, Locul II – Florin Traciu şi Andreea Ungureanu, în vreme ce mult râvnitul titlu de Miss şi Mister CNPR 2013 le-a revenit Alinei Viziteu şi lui Ciprian Timofte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava, capitală a modei, la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”.
 Vizualizări articol: 7806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Suceava, capitală a modei, la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei