Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 oct 2011 - Anul XVI, nr. 251 (4849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor

Scarlett O’Hara şi Hitler, Miss şi Mister la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Nouă cupluri celebre de îndrăgostiţi, cu poveştile lor de dragoste, frumoase, dar şi tumultuoase, şi-au dat întâlnire vineri seara la Balul Bobocilor organizat de Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Scarlett O’Hara şi Rhett Buttler, Bonnie şi Clyde, Paris şi Elena, Adolf Hitler şi Eva Braun, Fred şi Wilma, Josephine şi Napoleon Bonaparte, Antoniu şi Cleopatra, Romeo şi Julieta şi Mihai Eminescu şi Veronica Micle au fost cuplurile de îndrăgostiţi invitate la Balul Bobocilor de la Colegiul de Artă şi cuplurile care s-au înscris şi în concursul de frumuseţe pentru desemnarea titlului de Miss şi Mister din acest an.

 

La Colegiul de Artă, talentul nu are vârstă

„Am ales să omagiem iubirea şi să vă facem cunoscute cele mai frumoase poveşti de dragoste”, cu aceste cuvinte a debutat balul, timp în care în scenă a păşit, rând pe rând, fiecare dintre personajele amintite, în timp ce prezentatorii spuneau, pe scurt, povestea de dragoste a fiecărui cuplu.

Au supravieţuit timpului cu poveştile lor de dragoste, iar elevii Colegiului de Artă au decis ca la balul din acest an să omagieze iubirea. După ce cuplurile de îndrăgostiţi au fost prezentate sutelor de spectatori din sală, dar şi juriului care trebuia să analizeze atent prestaţia lor, concurenţii s-au retras în culise, iar pe scenă a fost invitată trupa „Rejected 5” cu Nesquick la bass, Iustin la chitară, Dan la percuţie, Puiu, vocalism, şi la chitară electrică, Alexandru.

Aceştia au interpretat două melodii punk, după care trupa de dans „Kolomeica”, coordonată de Zirca Ianoş, a încântat publicul cu un dans ucrainean.

Talentul nu are vârste, iar la Colegiul de Artă toţi elevii sunt înzestraţi cu tot felul de talente. A demonstrat-o şi Crina Vinţilă, elevă în clasa a V-a, care a interpretat live piesa „The boy does nothing”, urmată de Parascheva Argatu, care a interpretat melodia „Doi ochi căprui”.

Balul a continuat cu un moment umoristic, monologul „Snobul”, pus în scenă de  Lazăr Melian Claudiu Marian, un aşa-zis intelectual cu pretenţii că ştie şi cunoaşte totul.

După monologul care a făcut întreaga sală să zâmbească, concurenţii au fost invitaţi pentru a doua oară în scenă, de data aceasta în paşi de vals şi dans modern.

După dans, Trupa CrossSide a interpretat două piese, „Dunitru”, piesă ce aparţine Formaţiei „Fără Zahăr” şi „Seven Nation Army”, melodia trupei „The White Stripes”. Înfiinţată în urmă cu un an, formaţia „Crosside” este formată din Claudiu - chitară solo şi voce, Robert - chitară ritm, Alex - chitară bass şi Luci - tobe.  

Balul bobocilor a continuat cu un moment de „street dance” al trupei „Noisy Bastards”, după care, în scenă a fost invitată o altă formaţie, „The Way”, fosta trupă „Aura Neagră”, avându-i în componenţă pe Eugen la chitară, Ramona la bass, Maria la tobe şi Geo, solistă vocală. Trupa este coordonată de profesorul Lucian Rusu.

 

Poezie citită de pe un colţ de hârtie, la proba de talent

Formaţia de dansuri „Kolomeica” a continuat balul, de data aceasta cu un dans rusesc, apreciat şi aplaudat de publicul spectator.

După atâta muzică şi dans a venit din nou rândul concurenţilor de la concursul de Miss şi Mister să intre în scenă. Şi pentru că bobocii nu s-au pregătit doar în materie de ţinute, ci au venit „înarmaţi” şi cu talent artistic, aceştia au cântat, au dansat sau au recitat poezii. Partea cu recitatul a fost puţin mai grea pentru una dintre concurente. Cel mai probabil, fata a fost prinsă în „offside” la proba de talent şi a apărut în faţa publicului cu un colţ de hârtie de pe care a citit, cu siguranţă la prima vedere, o poezie de Mihai Eminescu.

Spectacolul a continuat din nou cu street dance, iar apoi, pentru că arta se manifestă sub diferite forme, elevii „de la Arte” au intrat pe scenă şi au prezentat o pantomimă, tot la proba de talent.

Ultimele probe la care au fost supuşi bobocii din concurs a fost cea de prezentare a ţinutelor de seară şi cea de cultură generală, probe cu care prestaţia cuplurilor celebre de îndrăgostiţi s-a încheiat, iar juriul a fost invitat să-i aleagă pe cei mai frumoşi boboci ai serii.

 

T-Jazz, trupa profesorilor de la Arte, în concert

În timp ce juriul delibera, în scenă a intrat trupa T-Jazz, sau trupa profesorilor de la Colegiul de Artă, formată din Oxana Şametkin - voce, Dan Dragomirescu - chitară, Marius Vrânceanu - chitară, Lucian Rusu – tobe şi Laur Fratostiteanu, la bass. După un concert jazz de aproximativ jumătate de oră, trupa a părăsit scena, iar bobocii au fost din nou chemaţi în faţa publicului, de data aceasta pentru a fi recompensaţi pentru prestaţia din concurs.

 

Frumoşii serii, încoronaţi

S-au acordat mai multe premii, iar prima concurentă premiată a fost Lavinia Lemne, care a obţinut titlul de “Miss Fuchsia”. Miss TuSiRomania a fost desemnată Ana Maria Chibici, iar titlul de Mister TuSiRomania a revenit concurentului Bogdan Negrea.

Miss şi Mister Popularitate au fost desemnaţi Ana Maria Vărlan şi Bogdan Negrea.

Pe locul III în concursul de Miss şi Mister s-au clasat Ana Maria Chibici şi Alexandru Răducanu, iar pe locul II, Elena Teodora Greciuc şi Alexandru Melinte.

După anunţarea acestor câştigători, emoţiile concurenţilor, dar şi ale celor din sală s-au accentuat, în timp ce prezentatorii întârziau să-i anunţe pe cei aleşi Miss şi Mister. În cele din urmă, s-a pus capăt emoţiilor, iar Melissa Ieremie, cea care a interpretat-o pe Scarlett O’Hara, şi Dragoş Jilavu, alias Hitler, au fost încoronaţii serii.

Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava
Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava
Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scarlett O’Hara şi Hitler, Miss şi Mister la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”.
 Vizualizări articol: 2361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Scarlett O’Hara şi Hitler, Miss şi Mister la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2011

Topul Balurilor Bobocilor 2011
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei