Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 nov 2010 - Anul XV, nr. 268 (4559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul bobocilor

„Happy hour”, la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

„Happy hour” a fost tema Balului bobocilor organizat joi seară, la Dom Polski Suceava, de Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”, spectacol din care nu au lipsit dansul, umorul, muzica populară, dar şi probe de concurs pentru cele cinci perechi de boboci intrate în finală.

Gazdele spectacolului au fost elevii Tatiana Bartchevici şi Gheorghe Mitrofan, care au avut dificila misiune de a prezenta coerent fiecare moment artistic din spectacol, dar şi să-i facă cunoscuţi publicului şi juriului pe cei zece pretendenţi la titlurile de Miss şi Mister Boboc.

Coregrafia spectacolului a fost semnată de profesoara Mărioara Salup de la Palatul Copiilor, iar de decorul spectacolului, care reprezenta un ceas deşteptător pictat pe o pânză colorată, pe care scria Balul Bobocilor  2010 „Happy hour”, s-au ocupat elevii clasei a XII-a B. Un bilet la spectacol a costat 15 lei.

 

Boboc în travesti

Bobocii au urcat prima dată pe scenă pentru proba ţinutelor de zi. În timp ce defilau cele cinci perechi de boboci, dar şi un boboc în travesti, „Măriuţa Geamantan”, înalt, musculos, însoţit de un altul, „Strâmbuş Michael”, mic, slăbuţ (împreună – caraghioşi - fiind o pereche care a adus zâmbete pe feţele spectatorilor), colegii din sală au aflat care le sunt motto-urile. Rolul celor doi „intruşi”, care s-au supus tuturor probelor de concurs, de dragul distracţiei, a fost acela de a bine dispune publicul.

 

Umor a la „Vacanţa Mare”, „În puii mei...”

Primul moment artistic din spectacol a fost cel oferit de un grup de fete de la Palatul Copiilor, care, sub îndrumarea profesoarei Mirela Duminică, a dansat Cha-cha.

A urmat un moment umoristic, „Viaţa de apoi”, susţinut de Alexandru Ivan, Daniel Dănilă şi Cosmin Axantoaie, moment inspirat din scenetele grupului umoristic „Vacanţa Mare”. Pe parcursul spectacolului au fost şi alte scenete inspirate din repertoriul aceluiaşi grup de umor, dar şi din emisiunile „În puii mei...”, unde marele necunoscut Fernando, „pă’ sistem”, era pe post de bucătar. Necunoscutu..., manelistu... cu impresaru’lui, „se ştie!”, au pregătit live, sub ochii spectatorilor, şniţele din muşchi „dă’vacă”, „cea mai şmecheră... pă’sistem, friptură” şi un desert surpriză „pă’sistem, se ştie”.

Ce a urmat, e mai bine să nu ştiţi. Oricum, un fund uns cu margarină şi făină, la propriu, cred că spune destul. Mai bine să-l lăsăm pe marele necunoscut Fernando şi să amintim momentele cu adevărat plăcute din spectacol, realizate de echipa de majorete de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, unde activează foste şi actuale eleve ale Colegiului „Samuil Isopescul”.

Pe scenă s-au succedat şi alţi elevi, care au interpretat muzică populară - Iulian Semeniuc, Ionuţ Dobrea (fost elev al Colegiului „Samuil Isopescul”, care a interpretat patru melodii populare), muzică hip – hop Vlăduţ Girigan, Cristian Pintilie (cu o creaţie proprie), modă – ţinute de zi (ingenioase, cool – cum ar zice elevii) şi ţinute de seară, prezentate de elevi de clasa a XII-a, dans cu trupa „Sincron”, formată din eleve din clasele a XII-a B, XII-a D şi a XII-a E, dar şi un colaj muzical, în care apar ca protagonişti şi şase elevi în travesti.

 

Laura Haidău, invitată la „Samuil Isopescul”

Bobocii nu au fost uitaţi de organizatori, care le-au oferit posibilitatea să se afirme la proba de dans, dar şi la ţinuta de seară, probă la care concurenţii au primit şi câte o întrebare de cultură generală din partea prezentatorilor.

La finalul spectacolului, oferit de elevi ai Colegiului Tehnic „Samuil Isopescul”, a fost invitată pe scenă interpreta Laura Haidău, care a interpretat câteva piese de muzică populară.  Invitata specială a încercat să facă atmosferă în sală, doar că (nu ştim de ce?) publicul nu s-a ridicat în picioare, nu s-a prins în horă şi nici nu a răspuns invitaţiei artistei de a merge pe scenă, alături de ea, să danseze, să se distreze, doar era petrecerea lor. Câteva perechi aflate în culise, printre care şi prezentatorii, au dansat alături de interpretă pe scenă. Se pare că elevii au alte gusturi muzicale, care nu se discută, şi atunci aşteptăm balul de anul viitor, să vedem ce surprize ne pregătesc.

Pe scenă a fost invitat şi profesorul Constantin Gafiţescu, care i-a sprijinit pe elevii din clasele a XII-a în realizarea spectacolului de joi, la Dom Polski.

 

Cei mai frumoşi boboci de la „Samuil Isopescul”

Cei mai frumoşi boboci au fost premiaţi de organizatori, la finalul spectacolului. Miss Boboc Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” a fost aleasă Roxana Hostiuc, iar Mister Boboc este Nicu Anton. Câştigătoarea a primit flori şi coroniţă. Miss Popularitate a fost desemnată Mădălina – Elena Iftimescu, iar Mister Popularitate este  Alexandru Ionuţ Grigoraş. Miss Dance – „Samuil Isopescul” este Florentina Iordache, iar Mister Dance - Ştefan Butnariu. Irina Antoniac şi Alin Andrei Clim au primit câte un premiu din partea unui site. Organizatorii le-au oferit diplome tuturor participanţilor la concursul de frumuseţe.

Concurenţii la Miss şi Mister Boboc au fost Mădălina – Elena Iftimescu - clasa a IX-a A, Grigoraş Alexandru Ionuţ – clasa a IX-a C, Roxana Hostiuc - clasa a IX-a A, Alin Andrei Clim – clasa a IX-a E, Florentina Iordache - clasa a IX-a A, Ştefan Butnariu - clasa a IX-a B, Irina Antoniac - clasa a IX-a A, Ovidiu Hladi - clasa a IX-a C, Lavinia Mihaela Galan - clasa a IX-a A, Nicu Anton - clasa a IX-a B şi „surprizele serii”, doi boboci, unul în travesti, „Măriuţa Geamantan – clasa a IX-a M, profil astronomie, ochi vişinii, zodia vampirului, motto: <Nici cu vaca nu mă duc, dar nici lapte nu mănânc> şi partenerul - Strâmbuş Michael - clasa a IX-a V, profil medicină, ochi bulbucaţi (deşi nu se vedeau de sub ochelari), păr multicolor, motto: <Tot ce zboară se mănâncă>”.

Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Samuil Isopescu Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Happy hour”, la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”.
 Vizualizări articol: 2446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 18 voturi
„Happy hour”, la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”4.8518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei