Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 oct 2010 - Anul XV, nr. 256 (4547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Petrecere cu stil

Balul de cinci ore, la „patru ace”, al Colegiului „Alexandru cel Bun”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liceenii Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului şi-au ales prin vot Miss şi Mister Boboc 2010, în cadrul Balului Bobocilor care a avut loc, joi seară, în sala Tisa a hotelului Best Western, un bal inedit, cu totul diferit faţă de evenimentele similare organizate de celelalte licee din judeţ.

Balul a durat aproximativ cinci ore (17:00-22:00) şi nimeni nu a stat nici o clipă pe scaune. Pentru că nu erau.

În sala Tisa, cei aproximativ 200 de spectatori au stat în picioare, de-o parte şi de alta a ringului demarcat de mai mulţi stâlpişori de festivităţi, scena improvizată mărindu-se ori micşorându-se în funcţie de momentul care urma în programul pregătit de organizatori.    

Ţinuta festivă era obligatorie, iar liceenii prezenţi şi-au luat tot ce au avut mai bun în garderobă, balul fiind o bună ocazie de a-şi etala ţinutele elegante.  
În desele pauze dintre momente, DJ-ul punea muzică, de toate genurile, iar cei prezenţi, boboci, organizatori, spectatori, nu aşteptau prea mult invitaţia la dans.

Biletul a costat 20 de lei, iar la intrare, organizatorii au pregătit şi un mic bufet, cu sucuri, apă, cafea şi prăjituri.

 

Organizatorii au spart gheaţa cu un dans rock and roll

„Poveste de toamnă” a fost tema balului organizat de colegiul humorean, într-un cadru elegant, în care şapte perechi de bobocei, ale căror fotografii au apărut tot timpul balului pe ecranul unui video-proiector din spatele prezentatorilor, s-au întrecut pentru titlul de Miss şi Mister.

Mădălina Alecsoaie şi Ştefan Loghin, Mihaela Orhean şi Sebastian Păduraru, Oana Maria Ulian şi Teodor Mădălin Costiuc, Alexandra Bandol şi Adrian Ruscan,  Amalia Gheorghe şi Claudiu Nastasachi, Ecaterina Micuţaru şi Alexandru Danilov, Tatiana Şoldănescu şi Sergiu Jucan au fost cele şapte perechi de boboci care şi-au făcut apariţia pe scenă.

Au mai scăpat puţin de emoţii după ce gheaţa a fost spartă chiar de organizatori, elevii de-a XII-a care au dansat un rock and roll.

Pe ecranul din sala Tisa a fost prezentat şi un filmuleţ cu imagini surprinse din timpul repetiţiilor, imagini prin care organizatorii au vrut să transmită momentele frumoase, clipele de emoţie, de suspans, dar şi gafele, stângăciile şi nervii încordaţi la maxim de la repetiţii.

Şi dacă tot s-au obişnuit cu scena, următorul moment a fost tot al bobocilor, în cadrul probei de cultură generală. „Care continent este şi ţară?”, „Care este singura ţară care se întinde pe două continente?”, „Care este viteza luminii?”, „Câte judeţe are România?”, „Câţi metri cubi de pământ se află într-o groapă cu lungimea şi lăţimea de un metru cub?” etc. au fost câteva din întrebările la care bobocii au fost puşi să răspundă şi s-au descurcat.

Balul a fost prezentat de două perechi de organizatori, Alex şi Georgiana, respectiv Ştefan şi Ema.

 

Ce-ai face dacă ai avea o superputere, ai găsi lampa lui Aladin sau ai câştiga un milion de dolari?

O nouă pauză de dans le-a permis bobocilor să se schimbe în ţinuta de seară şi să pregătească de următoarea probă din concurs, cea de dans, vals şi tango.

Apoi, a urmat o nouă probă interesantă, cea în care cele şapte perechi de boboci au fost puse în faţa unor situaţii imaginare şi au trebuit să răspundă cum s-ar descurca. De exemplu, bobocii s-au trezit că pot avea orice talent sau superputere, că ar putea schimba orice doresc la ei, că ar putea pleca în orice ţară şi-ar dori, că sunt Dumnezeu, că sunt invizibili, că ar câştiga 100 de milioane de dolari SUA sau că ar da de lampa lui Aladin şi li s-ar putea îndeplini trei dorinţe.

Încă o pauză, cu dans, suc, prăjituri, şi a venit rândul elevilor de etnie polonă să le arate colegilor lor dansurile specifice poloneze, îmbrăcaţi, bineînţeles, în costume tradiţionale.

În costume populare, au revenit pe scenă şi cei 14 boboci, la proba de dans popular.

 

Maratonul dansurilor

În aşteptarea invitatului special, Alexandru Brădăţean, fost elev al liceului humorean, câştigător al Trofeului Mamaia la muzică populară, invitat care a anunţat că întârzie puţin, organizatorii au sărit peste momentul special al serii şi au continuat cu dansurile. Mai întâi, un dans irlandez, pregătit de elevi ai Şcolii Generale Nr.1 din localitate, apoi pe scenă au intrat rând pe rând  patru perechi de tineri dansatori, toţi din Gura Humorului, antrenaţi de Alexandra Luţuc şi Silviu Cojocaru, componenţi ai lotului naţional de dans sportiv.

Ana Maria şi Favius Gruşcă, Ruxandra Ionaşcu şi Tudor Vasilcovschi, Ancuţa Dumitrean şi Narcis Nichitoaia, şi Roxana Dumitrean şi Andrei Pavel, toţi premiaţi la concursurile de profil, au dansat şi impresionat audienţa pe ritmuri de samba, jive, rumb, cha-cha.

După atâta dans a urmat o pauză... de dans. De data aceasta, a venit rândul spectatorilor.

 

Bobocii şi talentele lor

„Proba la alegere”, au anunţat la microfon prezentatorii, iar cele şapte perechi de boboci au început să intre rând pe rând pe scenă.

Prima pereche a dansat samba, iar a doua a pregătit un vals, „întrerupt” de mai multe ori de salturile spectaculoase ale altor doi tineri dansatori.

Perechea nr. 3 a pus în scenă un moment special, în care fata a cântat –şi nu a făcut-o deloc rău –, iar băiatul a mixat câteva zeci de secunde o piesă de club.

Dansul a fost elementul principal şi al momentului pregătit de perechea nr. 4, care a apărut în faţa spectatorilor cu un colaj muzical pe care a dansat.

Celelalte trei perechi au pus accentul pe teatru şi au jucat în faţa celor prezenţi diferite scenete, tinerii liceeni arătând că au şi talente actoriceşti.

 

Campania bobocilor la final. Urmează voturile 

Dacă la alte baluri ale bobocilor de la liceele din judeţ organizatorii s-au mulţumit doar să stea să privească spectacolul pe care l-au pus în scenă, la „Alexandru cel Bun” elevii de-a XII-a nu au vrut să-i lase singuri pe boboci pe scenă şi, aşa cum au făcut-o încă de la începutul balului, au mai pregătit un moment.
Ajutaţi de coregrafa Nicoleta Cadariu, organizatorii au pregătit un vals sincron, primind aplauzele bine meritate din partea spectatorilor.

A urmat apoi încă o pauză, iar de data aceasta misiunea celor prezenţi a fost de a-şi vota favoritul la titlul de Miss şi Mister Boboc, putând să-şi exprime opţiunea pe spatele biletului de intrare, bilet pe care, odată completat, îl puneau într-o urnă pregătită special de organizatori.

 

Regele şi Regina balului, invitaţi să facă cinste la after-party

La sala Tisa a hotelului Best Western a ajuns între timp şi invitatul special, Alexandru Brădăţan, iar fostul elev de la „Alexandru cel Bun” a arătat din plin de ce a câştigat concursul naţional de creaţie şi interpretare Mamaia.

Sala întreagă s-a transformat într-o mare horă, iar tinerii liceeni nu s-au dat deloc în lături de la dansul popular. Ba mai mult, au cerut şi un bis la finalul momentului oferit de laureatul de la Mamaia.

Voturile liceenilor au fost numărate, iar prezentatorii şi-au făcut ultima apariţie pe scenă. Decernarea premiilor, poate cel mai aşteptat moment al serii, cel puţin pentru colegii, prietenii, rudele bobocilor, dar, cu siguranţă, şi pentru organizatori şi ceilalţi spectatori, după care petrecerea a continuat apoi într-un club din localitate.

Locul III a fost câştigat de Mihaela Orhean şi Mădălin Costiuc, locul al II-lea Mădălina Alecsoaie şi Ştefan Loghin, iar locul I de  Ecaterina Micuţaru şi Sebastian Păduraru.

În afara celor doi adolescenţi care au câştigat titlul de Miss şi Mister Boboc, ceilalţi participanţi au primit diplome de participare.

Cei mai frumoşi boboci ai Colegiului „Alexandru cel Bun” în 2010 au fost desemnaţi  Oana Maria Ulian şi Alexandru Danilov, Regele şi Regina balului fiind invitaţi la dans şi anunţaţi, totodată, că au de făcut cinste la after-party-ul organizat în Clubul Face.

Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului
Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului
Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul de cinci ore, la „patru ace”, al Colegiului „Alexandru cel Bun”.
 Vizualizări articol: 2415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 25 voturi
Balul de cinci ore, la „patru ace”, al Colegiului „Alexandru cel Bun”4.4525

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei