Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 oct 2010 - Anul XV, nr. 250 (4541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Petrecere

Mădălina Pavăl şi Vlad Ciobanu, regi în Ţara Minunilor de la Colegiul „Nicu Gane” din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni s-a transformat într-o Ţară a Minunilor, un „Wonderland” în care Alice şi Pălărierul trăiesc fericiţi, într-o lume plină de culoare şi voie bună.

Joi seară, vestea că Ţara Minunilor ar putea rămâne fără conducători, iar fericirea locuitorilor ei s-ar putea spulbera într-o clipă a venit ca un trăsnet, iar liceenii de la Colegiul „Nicu Gane” au început imediat căutările unor noi conducători ai ţării.

 

Debut incendiar, la propriu, la Balul Bobocilor de la „Nicu Gane”

Opt perechi de „boboci”, înzestraţi cu inteligenţă, frumuseţe şi poftă de viaţă au intrat în „campania electorală” pentru a lua locul Pălărierului şi al lui Alice în Ţara Minunilor. Se căuta, de fapt, un nou Pălărier şi o nouă Alice pentru „Wonderland-ul” de la „Nicu Gane”. Scena Clubului „Downtown Cinema” a fost decorată exact ca din poveste, iar personajele desprinse tot din Ţara Minunilor au început „lupta” pentru cucerirea ţării.

Spectacolul a început incendiar, şi nu la figurat, ci chiar la propriu, fiindcă în scenă a intrat trupa „The Sky” care a făcut o reprezentaţie deosebită, dansând prin foc şi înghiţind flăcări. Timp de mai bine de 10 minute, scena Ţării Minunilor a fost în foc, iar cei trei băieţi ai Trupei „The Sky” şi-au meritat din plin aplauzele spectatorilor.

După reprezentaţia incendiară a celor de la „The Sky”, o elevă a Colegiului „Nicu Gane” a fost invitată în scenă să interpreteze o melodie, iar apoi majoretele colegiului au dansat în cinstea viitorilor conducători din „Wonderland”. A venit vremea ca publicul şi juriul să-i cunoască pe bobocii de clasa a IX-a care doreau să preia conducerea în Ţara Minunilor şi, astfel, aceştia au fost invitaţi în scenă, pentru a fi văzuţi şi admiraţi.

Introducerile fiind făcute, s-a dat starul „luptei” dintre boboci, iar concurenţii au fost invitaţi să se „dueleze” în paşi de dans. A fost o probă dinamică, în care au fost antrenaţi şi spectatorii, nu doar bobocii de pe scenă. Au dansat tango, hip hop, disco, bobocii arătând astfel că dansul în Tara Minunilor este o formă de viaţă, de care toţi se bucură la maxim. După dans, o altă elevă a Colegiului „Nicu Gane”, Andreea Agavriloaie, a interpretat o melodie. Distracţia a continuat cu trupa de dans „Posh” venită din Suceava pentru a întreţine distracţia în Ţara Minunilor de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni.

 

Probe surpriză pentru concurenţi

Chiar dacă în Ţara Minunilor timpul stă în loc, iar fericirea şi distracţia este continuă, nevoia unor noi lideri era mare, şi de aceea, organizatorii au continuat concursul cu o nouă probă. A venit momentul ca juriul să-i cunoască şi mai bine pe concurenţii de la bal, astfel că acestora li s-a pregătit o probă surpriză, în cadrul căreia trebuiau să extragă câte un bileţel dintr-o urnă, bilet pe care se afla câte o întrebare care necesita un răspuns „fulger”, pe care să-l şi justifice. „Dacă ai putea opri timpul în loc pentru o oră, ce ai face?”,„Între o lume fără culoare şi una fără sunet ce ai alege?”„Cine este modelul tău în viaţă şi de ce?” sunt doar câteva dintre întrebările surpriză extrase de boboci.

După această probă neaşteptată, concurenţilor li s-a dat un moment de răgaz, timp în care, în scenă au fost invitaţi membrii trupei „Noisy Bastards” care au susţinut un spectacol de dans coregrafic „gustat” din plin de public, după care, doi elevi ai colegiului au interpretat piesa „Nebun de alb” la chitară şi voce.

Proba următoare a fost una în care candidaţii au renunţat la „lupta în echipă” şi au concurat singuri, fiecare căutând să demonstreze că este cel mai bun pentru postul de Pălărier şi pentru a deveni o nouă Alice. Este vorba despre o probă de aptitudini, probă în care bobocii au arătat ceea ce ştiau să facă cel mai bine. Au dansat şi au cântat, s-au distrat la maxim şi au arătat publicului şi juriului că au de făcut o alegere grea, fiindcă toţi sunt buni pentru a conduce Ţara Minunilor. Pe lângă aptitudinile cu care au fost înzestraţi, bobocii au demonstrat încă o dată că ştiu să se distreze şi că ştiu să întreţină distracţia, lucru fără de care nu se poate trăi, cu atât mai mult stăpâni, în Ţara Minunilor.

După proba de aptitudini, membrii trupei „Posh” au intrat din nou în scenă cu încă un dans, iar apoi elevul Cosmin Pavăl a interpretat o melodie.

 

Cadouri pentru Pălărierul capricios

Bobocii au fost din nou invitaţi în scenă, pentru o ultimă probă, care avea să le decidă soarta cu privire la viitorul lor în „Wonderland”. O nouă probă surpriză li s-a pregătit bobocilor, o probă în care trebuiau să intre în graţiile Pălărierului capricios. Şi cum se poate intra mai bine pe sub pielea unui pălărier decât oferindu-i o pălărie? Astfel, bobocii s-au pus pe treabă şi în două minute au confecţionat, folosindu-se de câteva obiecte ajutătoare pe care le aveau la îndemână, cea mai frumoasă pălărie. Din carton, decorată cu flori, note muzicale sau fotografii, fiecare pereche de boboci a lucrat cât a putut de bine pentru a-l impresiona pe Pălărier, iar apoi cu darul în mână s-a prezentat în faţa acestuia, oferindu-i pălăria. Cu această probă surpriză s-a încheiat „lupta” dintre boboci, luptă cât se poate de paşnică şi de fair - play, în care toată lumea s-a distrat şi s-a simţit bine. Juriul a fost invitat să delibereze rezultatele, iar bobocii să se pregătească de premiere. În timpul în care juriul decidea cine sunt viitorii conducători ai „Wonderland-ului”, profesorul de muzică Dan Sinăuceanu a fost invitat pe scenă şi a interpretat trei melodii de-ale sale.

Pentru că juriul întârzia cu rezultatele, bobocii din scenă au fost invitaţi să danseze şi să menţină distracţia pentru public. Timpul trecea, iar juriul tot întârzia cu anunţarea câştigătorilor, prezentatorii balului fiind nevoiţi, în câteva rânduri, să facă apel către juriu şi să urgenteze deliberarea rezultatelor. În cele din urmă, după aproape jumătate de oră de aşteptări, juriul a finalizat centralizarea datelor şi a venit timpul să fie anunţaţi noii conducători din „Wonderland”.

 

Premii pentru originalitate, carismă, costumaţie, talent, inteligenţă şi spontaneitate

Emoţiile bobocilor erau mari şi fiecare dintre ei spera să devină stăpân peste Ţara Minunilor, însă numai doi dintre boboci au corespuns întru totul cerinţelor şi au fost încoronaţi noii regi ai Ţării Minunilor. Este vorba despre Mădălina Pavăl şi Vlad Ciobanu, Miss şi Mister 2010 ai Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni.

Andrei Casandra şi Ena Agrigoroaie au fost premiaţi pentru cea mai bună costumaţie, Alex Atănăsoaie a primit premiu pentru inteligenţă, iar Bianca Blănariu pentru carismă. Rareş Popescu a fost desemnat cel mai talentat boboc al serii, la fel ca şi Lavina Ciot. Miss Boboc 2010, Mădălina Pavăl, a fost premiată şi pentru inteligenţa de care a dat dovadă în cadrul probelor la care a fost supusă, iar Valentin Hriţcu a primit premiu pentru carismă.

Cosmin Blănariu a primit diplomă pentru originalitate, la fel ca şi Diana Atomei.

Pe locul III în concurs s-au clasat Mădălina Ioniţă şi Matei Dumitriu, ei devenind astfel Regina Roşie şi Regele Roşu.

Vasilica Bosînceanu şi Cristi Popescu au devenit secunzii conducătorilor din Ţara Minunilor, fiind desemnaţi Regina şi Regele Alb.

La întocmirea punctajului candidaţilor şi desemnarea câştigătorilor s-a ţinut cont de originalitate, carismă, costumaţie, talent, inteligenţă şi spontaneitate.

Ana Maria Ioan, Cezara Lala, Moş Victor, Costel Sălăgean, Alexandra Andrei şi Alexandru Niţă au fost prezentatorii showului din Ţara Minunilor, iar de decorul împărăţiei s-a ocupat profesoara de arte plastice Anca Şoldănescu.

 

Show până târziu în noapte, alături de Elena Gheorghe

Împăratul şi regina sa şi-au ocupat locul pe tron, Ţara Minunilor continuă să existe, deci distracţia poate continua. Astfel, în scenă a fost invitată Elena Gheorghe, prezenţa mult aşteptată a serii. Petrecerea şi distracţia s-au încins şi mai tare în Ţara Minunilor în momentul în care Elena Gheorghe şi cele două dansatoare ale sale au intrat în scenă. Artista s-a întreţinut cu publicul şi nu a fost piesă pe care să o interpreteze singură, fără să treacă cu microfonul pe la spectatori şi să-i invite să cânte împreună cu ea.

„Mâinile sus, haideţi să cântăm, să dansăm şi să ne distrăm, Nicu Gane”, era îndemnul artistei către cei prezenţi în sală. Şi aşa a şi fost, fiindcă spectatorii au cântat şi au dansat alături de aceasta şi au dat dovadă că sunt fanii ei înfocaţi, având în vedere faptul că-i cunoşteau pe de rost versurile la toate melodiile. „Soarele meu”, „Până la stele”, „Vocea ta”, „Ochii tăi căprui”, „Te ador”, şi bineînţeles hitul „Disco Romancing” au ţinut sala în picioare, în dans şi voie bună până dincolo de miezul nopţii.

Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Nicu Gane Falticeni
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mădălina Pavăl şi Vlad Ciobanu, regi în Ţara Minunilor de la Colegiul „Nicu Gane” din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 3663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 16 voturi
Mădălina Pavăl şi Vlad Ciobanu, regi în Ţara Minunilor de la Colegiul „Nicu Gane” din Fălticeni4.8516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei