Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2010 - Anul XV, nr. 245 (4536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Balul Bobocilor

Zeii Egiptului, Miss şi Mister 2010, la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” s-a desfăşurat într-un decor specific temei alese de organizatori, Egiptul Antic: prin deşert, printre piramide, sarcofage şi mumii, locul unde toţi zeii Egiptului şi-au dat întâlnire şi au concurat pentru a câştiga nemurirea.

Opt perechi de bobocei întruchipând zei şi zeiţe, cu aptitudini în muzică, dans, poezie sau teatru şi înzestraţi cu frumuseţe „s-au duelat” timp de mai bine de două ore, dar numai doi dintre ei, un zeu şi o zeiţă, au atins inima juriului şi au luat premiul cel mare: „Nemurirea”.

Balul, care s-a desfăşurat vineri seara, în Club Downtown Cinema din Fălticeni, a debutat într-un mod original, scena fiind amenajată special pentru a face loc zeilor, zeiţelor şi faraonilor Egiptului Antic.

Scena, acoperită cu nisip, a fost decorată cu piramide, iar în mijlocul scenei, a fost aşezat un sarcofag din care a ieşit o mumie, unul dintre candidaţii la titlul de Mister.

Intrarea în scenă se făcea tot printr-o piramidă, iar prezentatorii evenimentului au fost, de asemenea, zei.

 

Dans, aptitudini, cultură generală şi concurs de mimă

Toţi concurenţii şi-au făcut intrarea în scenă îmbrăcaţi în haine egiptene şi, imediat după ce au fost prezentaţi publicului şi juriului, au fost supuşi primei probe din concurs, cea de dans. Deşi au venit din altă lume şi altă cultură, zei fiind, aveau obligaţia să ştie să danseze pe orice fel de muzică. Astfel, pe muzică disco, tango sau populară, zeii au fost nevoiţi să-şi sincronizeze mişcările şi paşii sub ochii atenţi ai juriului, care i-a ales apoi pe cei mai pricepuţi dansatori.

Puterea lor de zei a fost pusă din nou la încercare, la scurt timp după proba de dans, când concurenţii au fost rechemaţi în scenă şi au trebuit să-şi arate aptitudinile în faţa spectatorilor. Singuri, sau împreună cu supuşii lor, zeii au jucat teatru, au cântat, au dansat, au făcut pantomime şi momente umoristice, unele intens aplaudate de public, altele trecute uşor cu vederea.

Înţelepciunea bătrânilor şi nemuritorilor zei este binecunoscută, de aceea, şi concurenţii de la Balul Bobocilor au avut de demonstrat că sunt înzestraţi cu înţelepciune, printr-o nouă probă, cea de cultură generală.

Ce înălţime are Piramida lui Keops? Care este ritualul de înmormântare la egipteni? Cine este zeul Ra? Care este una din cele şapte minuni ale lumii? sau Cum se numesc ţinutele egiptenilor? sunt doar câteva dintre întrebările la care zeii de la bal au trebuit să răspundă fulger.

După proba de cultură generală, zeilor concurenţi li s-a dat o scurtă pauză, timp în care, în scenă a fost invitată Trupa Extasy, din Botoşani, care a întreţinut distracţia de la bal în paşi de dans.

Cele opt perechi de concurenţi au fost invitate din nou în scenă, pentru o nouă probă, de mimă.

Fiecare candidat la titlul de Miss şi Mister a trebuit să extragă câte un bilet dintr-o urnă, bilet ce conţinea informaţii cu privire la ceea ce concurentul trebuia să mimeze. Partenerul fiecărui concurent trebuia să ghicească ceea ce mimează celălalt. Proba nu a fost una deloc grea, mai mult amuzantă, întrucât candidaţilor li s-a cerut să transmită prin semne mesaje uşor de înţeles, precum cântatul la vioară, machiatul în oglindă sau să execute mişcările unui robot. Toţi concurenţii au trecut repede şi bine de această probă.

Mult a fost, puţin a mai rămas din concursul de Miss şi Mister, iar zeilor, invitaţi din nou în faţa publicului şi a juriului, li s-a pregătit o nouă probă, de care nu aveau habar, o probă misterioasă, sau surpriză, după cum au numit-o prezentatorii.

 

Probă de construit castele din nisip

Iniţial, organizatorii s-au gândit ca în această probă misterioasă, câte un concurent din fiecare echipă să fie învelit în pânză de către partenerul său, şi în cele din urmă să fie transformat într-o mumie. Lucrul acesta trebuia să se realizeze cât mai repede, pentru că primii care reuşeau aceasta deveneau câştigătorii probei. Din motive organizatorice, în cele din urmă s-a renunţat la această probă, iar fiecare echipă de concurenţi a trebuit să construiască, cât mai repede şi cât mai frumos, câte un castel din nisip. Echipa care a terminat prima castelul a câştigat şi ultima probă din concursul de Miss şi Mister.

Probele fiind încheiate, juriul a fost invitat să delibereze, iar între timp, doi elevi ai liceului, Ionuţ şi Tudor, au intrat în scenă şi au întreţinut publicul cu o parodie.

Fiindcă juriul întârzia să vină cu rezultatele, bobocii concurenţi au fost chemaţi iarăşi pe scenă, prezentaţi din nou publicului şi apoi invitaţi să întreţină distracţia în paşi de dans. În cele din urmă, juriul i-a desemnat pe cei mai virtuoşi zei ai serii şi a început festivitatea de premiere. Fiecare dintre candidaţi a primit câte un premiu, pentru originalitate, spontaneitate, popularitate, şarm, stoicism, sau flexibilitate, alţi patru concurenţi au ocupat locurile II şi III în competiţie, dar numai doi dintre zeii serii au reuşit să câştige Nemurirea.

Aceştia sunt Gabriela Dumitreasa, din clasa a IX-a E, desemnată Miss Boboc 2010 a Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, şi Andrei Stoica, clasa a IX-a D, Mister Boboc 2010.

Pe locul II s-au situat Nicoleta Drângu, clasa a IX-a D, şi Sebastian Feraru, din clasa a IX-a A, iar pe locul III în concurs au fost Carina Beşleagă, din clasa a IX-a D, şi Robert Lascăr, clasa a IX-a A.

 

 Grasu XXL s-a supărat şi a plecat de pe scenă

După premierea câştigătorilor, mult aşteptatul invitat al serii, Grasu XXL, a intrat în scenă. Din momentul în care a păşit în faţa publicului, Grasu XXL a fost întâmpinat cu aplauze, iar publicul, format, se pare, din fani fideli, l-a acompaniat la fiecare melodie.

Deşi făcea spectacol frumos şi toată lumea se simţea bine şi se distra la maxim, Grasu XXL nu a stat foarte mult pe scena Clubului Downtown din Fălticeni, şi asta pentru că s-a supărat pe organizatorii balului.

Imediat ce Grasu XXL a început să cânte, hărnicia debordantă a organizatorilor a dăunat mai mult decât a ajutat, fiindcă aceştia s-au apucat să strângă decorurile de pe scenă şi să le care în culise. Grasu XXL şi-a întrerupt concertul, s-a retras într-o parte a scenei, întrebându-i pe organizatori ce fac. Toată lumea a râs, dar nimănui nu i-a trecut prin cap că Grasu XXL s-a simţit deranjat de faptul că în timp ce acesta concerta, organizatorii cărau de zor decorurile de pe scenă. Astfel, aceştia şi-au văzut nestingheriţi de treabă, iar Grasu XXL a încetat din nou să cânte, iar în cele din urmă, grăbit, a interpretat doar câte o jumătate din melodiile sale, trecând de la una la alta, fără să le cânte în întregime. „Un singur lucru vreau să vă întreb, fraţilor, chiar în momentul în care am intrat eu să cânt trebuia să demontaţi scena? Atât am avut de spus şi gata! La revedere!”, le-a spus Grasu XXL celor prezenţi la bal şi apoi a părăsit scena, fără a mai reveni.

Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Mihai Bacescu
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeii Egiptului, Miss şi Mister 2010, la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.93/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 15 voturi
Zeii Egiptului, Miss şi Mister 2010, la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni3.9515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   You buy...you receive... trimis de
(18 oct 2010, 22:05:30
Misterul de la "Mihai Bacescu" a fost cumparatwinking surse sigure...
2.   Nedumerire trimis de
(18 oct 2010, 23:10:36
nu pricep cum poti si de ce sa cumperi un titlul de Mister... ca sa ce?! apropo, cat costalaughing
3.   Oau! trimis de
(19 oct 2010, 10:27:07
Grasu XXL. Mare om, mare artist... mare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Balurile Bobocilor

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei