Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 oct 2010 - Anul XV, nr. 242 (4533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor

La cabaret, la „Dragoş Vodă”, cu Edith Piaf, Frank Sinatra, Liza Minelli, Marilyn Monroe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Elevii Colegiului Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc sunt pe ultima sută de metri cu repetiţiile pentru Balul Bobocilor de mâine seară, iar în sala de festivităţi a liceului bobocii şi organizatorii puneau la punct, ieri, ultimele detalii.

Numele invitatului special al balului de la „Dragoş Vodă” s-a schimbat de mai multe ori, însă, până la urmă, elevii organizatori au stabilit cine va fi capul de afiş: trupa Animal X.

Tema balului va fi „Moulin Rouge”, iar decorul scenei Casei de Cultură din Câmpulung Moldovenesc va fi în seara spectacolului (15 octombrie) un cabaret.

Cele opt perechi de boboci, care se vor întrece pentru titlul de Miss şi Mister „Dragoş Vodă” 2010, au muncit din greu la repetiţii, organizatorii pregătindu-le o coregrafie specială.

În seara spectacolului, bobocii vor interpreta fel de fel de personaje celebre care au trecut pe la Moulin Rouge şi nu puteau să lipsească de pe listă nume precum Edith Piaf, Frank Sinatra, Liza Minelli, Marilyn Monroe etc.

Balul va începe la ora 20:00, iar biletul va costa 20 de lei.

Petrecerea de după spectacolul propriu-zis va fi organizată în Club Bowling BTT.

Alexandra Miruţoi, din echipa de organizatori ai balului de la liceul câmpulungean, ne-a mărturisit că vor fi multe dansuri, stiluri diferite de la reggae, latino, la polka şi chiar populară, iar în program sunt prevăzute şi multe alte surprize.

Imagini video şi fotografii de la repetiţia de ieri a celor de la „Dragoş Vodă”, pe www.monitorulsv.ro, la rubrica Balurile Bobocilor 2010, tot acolo unde veţi găsi informaţii şi despre celelalte baluri organizate de liceele din judeţ.

Ieri seară, la Casa de Cultură Suceava, a fost Balul Bobocilor la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, iar pe ediţia electronică a ziarului nostru veţi putea vedea numeroase fotografii de la bal şi o înregistrare video cu cele mai importante momente din timpul spectacolului  „ştefaniştilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La cabaret, la „Dragoş Vodă”, cu Edith Piaf, Frank Sinatra, Liza Minelli, Marilyn Monroe.
 Vizualizări articol: 3833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
La cabaret, la „Dragoş Vodă”, cu Edith Piaf, Frank Sinatra, Liza Minelli, Marilyn Monroe5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai vedem noi trimis de
(14 oct 2010, 22:18:50
degeaba, tot silvicul va fi cel mai tare...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei