Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 oct 2010 - Anul XV, nr. 238 (4529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Uite aici ce show au făcut DJ Sava & Raluk

Contele Dracula a întreţinut distracţia la Balul Bobocilor de la Colegiul Agricol Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

„Trăieşte fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima” este motto-ul după care s-a derulat Balul Bobocilor de la Colegiul Agricol din Fălticeni, eveniment care, potrivit organizatorilor, s-a petrecut la graniţa dintre Rai şi Iad.

Sute de elevi ai Colegiului Agricol din Fălticeni au venit joi seara la Clubul „Downtown Cinema” să petreacă alături de cele nouă perechi de bobocei, sosiți din viitor, trecut sau chiar de pe alte planete şi decişi să stăpânească lumea nouă care va începe după Apocalipsa din seara balului. Cu toţii s-au pregătit pentru prima zi de după şi s-au bucurat de ultima zi dinainte. Contele Dracula a fost invitat să întreţină distracţia la bal, iar ajutoarele lui, Mihaela şi Claudia, au fost un înger şi un demon, simbolizând forţa binelui şi cea a răului, care se luptau să stăpânească pământul de după Apocalipsă.

 

Perfecţi pentru a stăpâni

Scena a fost decorată în aşa fel încât să-i facă pe cei prezenţi să se simtă la graniţa dintre Rai şi Iad. Două porţi mari, una albă şi una neagră, o scară străjuită de un înger alb şi unul negru şi un sicriu închis, din care, la începutul spectacolului, s-a ridicat Contele Dracula şi a dat startul distracţiei.

Spectacolul a debutat cu prezentarea celor nouă perechi de concurenţi veniţi la bal să cucerească pământul, nu înainte însă de a trece peste nişte probe şi de a obţine titlul de Miss şi de Mister.

Cu toţii s-au considerat perfecţi pentru a stăpâni, însă probele la care au fost supuşi i-au departajat. De precizat că cea de-a noua concurentă din competiţie a trebuit să defileze pe scenă alături de un elev de clasa a XII-a, care nu a participat la competiţie, din cauză că partenerul cu care trebuia să candideze s-a retras din concurs.

Prima dintre probele prin care au trecut concurenţii a fost cea de spontaneitate. Fiecare boboc a trebuit să extragă câte un bilet dintr-o urnă şi să răspundă la o întrebare. „Ce te-ai face dacă te-ai trezi cu puteri supranaturale?”, „Ce ai alege între un bărbat urât, dar deştept şi unul frumos, dar prost?”, „Unde ai vrea să călătoreşti cu maşina timpului?” sunt câteva dintre întrebările primite de candidaţi şi la care au trebuit să răspundă cu spontaneitate, aşa cum cerea şi proba.

După această primă probă, balul a continuat cu un dans susţinut de trupa „Don’t Touch”, coordonată de coregrafa Miss Cati.

După dansul „Don’t Touch”, Cosmin Pavăl, invitat special la bal, elev al Colegiului „Nicu Gane” din Fălticeni, a interpretat melodia „N-am iubit pe nimeni aşa cum te-am iubit pe tine”, aparţinând trupei Holograf. După Cosmin Pavăl, au intrat din nou în scenă dansatoarele de la „Don’t Touch”.

 

Probă surpriză pentru boboci

După o scurtă pauză, bobocii au fost din nou invitaţi în scenă, chemaţi să conducă lumea în paşi de dans şi să demonstreze că sunt capabili de asta prin cea de-a doua probă, bineînţeles de dans.

Spectacolul a continuat cu eleva Laura Lungu, interpretă de muzică populară care a înveselit publicul cu două melodii, şi cu o parodie a băieţilor din clasele a XII-a, care au stârnit hohote de râs printre spectatori.

Coregrafa Miss Cati le-a pregătit o surpriză tuturor celor de la bal şi a dansat pentru boboci şi invitaţii lor.

Lupta pentru stăpânirea pământului nu este una uşoară, de aceea bobocii concurenţi nu au fost „cruţaţi” deloc şi li s-a pregătit o nouă probă, de aptitudini. Fiecare dintre concurenţi şi-a evidenţiat talentul aşa cum a ştiut mai bine. S-a dansat, s-a cântat la voce, la chitară, la vioară, s-au jucat scenete şi s-au făcut pantomime. Bobocii au reuşit să treacă cu bine şi peste această probă, însă favorită a fost Adina Ştirbu, care a fascinat publicul cu dansul său oriental şi prin mişcările sale îndrăzneţe.

Imediat după proba de aptitudini, concurenţii au fost supuşi unui nou test, o probă surpriză. Fetelor li s-a cerut să coase cât mai repede un nasture, iar băieţilor să spargă un ou şi să separe albuşul de gălbenuş. A urmat apoi o probă de echipă, iar bobocii au trebuit să danseze cu un balon la frunte, fără să-l scape. Concurenţii şi-au luat rolul în serios şi au încercat să ţină cât mai mult balonul la frunte, însă truda lor a fost „stricată” de prezentatori, care au trecut pe la fiecare pereche şi le-au spart baloanele.

Aceasta a fost şi ultima probă prin care au trecut bobocii, după care Cosmin Pavăl a fost din nou invitat în scenă pentru a cânta.

Spectacolul a continuat pe ritmuri muzicale, iar cei care au creat atmosfera au fost membrii trupei „Fever’s” din Suceava. Ovidiu la tobe, Silviu la chitară, Albert la bas şi interpreta vocală Ida sunt membrii formaţiei de rock alternativ „Fever’s”, care au întreţinut distracţia la bal, interpretând câteva piese din repertoriul internaţional, dar şi compoziţii proprii.

Emoţiile mari ale candidaţilor la titlul de „Frumoşii balului” se apropiau de sfârşit, întrucât juriul deliberase. S-au acordat foarte multe premii şi fiecare candidat a fost răsplătit pentru îndrăzneala de a lupta pentru stăpânirea lumii.

 

Toţi bobocii, câştigători

Primii câştigători anunţaţi au fost cei care au obţinut titlul de Miss şi Mister Eleganţă, iar aceştia sunt Larisa Chirapşi Andrei Moldovanu. Miss şi Mister Jovialitate au fost aleşi Ionela Grigoroaia şi Florin Olariu, iar Miss şi Mister Inocenţă au fost desemnaţi Iuliana Buga şi Sebastian Blănaru.

Premiile nu s-au oprit aici, fiindcă decernarea a continuat cu acordarea titlurilor de Miss şi Mister Popularitate, obţinute de Georgiana Irina şi Lucian Grădinariu.

Loredana Ivan şi Alexandru Coruţ au fost originalii serii şi au fost răsplătiţi cu titlul Miss şi Mister Originalitate, în timp ce Ana Axinoaiaşi Costel Zibu au luat premiul Miss şi Mister Timiditate.

Cei mai inteligenţi concurenţi s-au dovedit a fi Vasilica Mogârzan şi Andrei Onuţă, răsplătiţi cu distincţia Miss şi Mister Inteligenţă.

 

Adina Ştirbu şi Robert Hîrgău, Miss şi Mister Boboc 2010 ai Colegiului Agricol Fălticeni

Au mai rămas trei candidaţi, iar emoţiile au crescut. Doi dintre ei erau Miss şi Mister Boboc. Emoţiile lor s-au mai spulberat în momentul în care prezentatorii au anunţat-o pe Miss Spontaneitate, Andreea Mogîrzan, şi astfel, ultimii doi candidaţi rămaşi au câştigat lupta pentru stăpânirea planetei Pământ.

Aceştia sunt Adina Ştirbu şi RobertHîrgău, Miss şi Mister Boboc 2010 ai Colegiului Agricol Fălticeni. După acordarea premiilor, Miss Adina Ştirbu a fost invitată din nou în scenă pentru a mai dansa încă o dată în stilul oriental, prestaţie cu care i-a cucerit pe mulţi dintre cei prezenţi la eveniment.

După un spectacol de mai bine de două ore, după anunţarea câştigătorilor, distracţia nu se putea încheia altfel decât cu un recital incendiar susţinut de invitaţii speciali ai balului, DJ Sava şi Raluka.

Raluka, însoţită de dansatoarele sale, a intrat în vervă pe scenă şi a început să cânte piesele atât de cunoscute printre cei prezenţi la bal. Cu mâinile în aer, cu brichetele aprinse sau ajutându-se de luminile de la telefoanele mobile, toţi spectatorii au cântat şi au dansat alături de DJ Sava şi Raluka. Piesa „September” a fost cunoscută de toţi cei prezenţi în sală, aceştia alăturându-se artistei şi interpretând melodia împreună cu ea.

Distracţia de la clubul „Downtown Cinema” din Fălticeni a continuat până în zori de zi, bobocii de la Colegiul Agricol, şi nu numai, simţindu-se cu adevărat stăpânitori ai lumii după o aşa seară.

Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Agricol Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Agricol Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Agricol Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Agricol Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Agricol Falticeni
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Agricol Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Agricol Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Agricol Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Agricol Falticeni Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Agricol Falticeni
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contele Dracula a întreţinut distracţia la Balul Bobocilor de la Colegiul Agricol Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 13 voturi
Contele Dracula a întreţinut distracţia la Balul Bobocilor de la Colegiul Agricol Fălticeni5.0513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PETRU nr. 1 trimis de
( 9 oct 2010, 11:30:23
da, nu a fost rau, dar balul de la Petru va fi cel mai tare!
2.   PETRU nr. 1 trimis de
( 9 oct 2010, 12:11:44
da, nu a fost rau, dar balul de la Petru va fi cel mai tare!
2.1  RE: PETRU nr. 1 trimis de
(10 oct 2010, 01:08:33
scuze ca zic, dar daca e sa o iei cum a fost anul trecut... sa faci balul in casa culturii nu e mai ,,tare" .... gandestete ca aici balul a fost intr-un club de noapte, si logic ca la bal au venit tineretul, cei care merg de obicei intr-un club de noapte ... nu stiu daca intelegi ca e alta senzatie decat aceea de a sta jos, poti dansa, ai loc, nu esti restrictionat de scaune ........ totusi .... good luck with thatwinking astept sa vad poze si filmare

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei