Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 oct 2010 - Anul XV, nr. 234 (4525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Spectacol

Viaţa de adolescent, pusă în scenă la Balul Bobocilor de la Colegiul „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Adolescenţa şi viaţa de licean de-a lungul timpului vor fi puse în scenă pe 13 octombrie 2010, la Casa de Cultură din Suceava, unde va avea loc Balul Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”.

Spectacolul se derulează în cadrul unui eveniment de amploare ce se desfăşoară la Colegiul „Ştefan cel Mare”, şi anume sărbătorirea a 150 de ani de la înfiinţarea liceului, sărbătorirea unui veac şi jumătate de performanţă în educaţie. Într-un asemenea moment, când la colegiul sucevean vor veni generaţii de absolvenţi din promoţiile 1860, 1970, 1980 şi 1985, organizatorii au considerat că cea mai potrivită temă pentru Balul din acest an este cea în care este surprinsă viaţa de licean.

„Pentru că se desfăşoară în această săptămână aniversară, era destul de greu să impunem o altfel de temă decât ceea ce înseamnă adolescenţa şi viaţa de licean”, a spus Simona Sofronie, profesor coordonator al balului de pe 13 octombrie.

Zece candidate la concursul de Miss se vor întrece pe scenă, vor fi supuse la diferite probe de departajare şi, în cele din urmă, va fi aleasă regina balului, cea mai frumoasă dintre frumoasele liceului. Ca în fiecare an, la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” se premiază doar cele mai frumoase fete, concursul nefiind adresat şi băieţilor.

„Este o tradiţie a şcolii, pe care am păstrat-o, facem doar concurs de Miss nu şi de Mister”, a mai spus Simona Sofronie. Iniţial, mai multe eleve de clasa a IX-a s-au înscris în competiţia pentru desemnarea celei mai frumoase fete din colegiu, însă pe parcurs, unele dintre ele s-au retras, iar în competiţia finală vor intra zece dintre ele.

 

30 de lei, intrarea la bal

Balul, care este organizat în proporţie de 90% de către elevii colegiului, va cuprinde, în afara probelor obişnuite din cadrul concursului de Miss, şi momente de dans, muzică şi scenete jucate de către elevii liceului.

Invitată la Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” este formaţia „Nightloosers”, formaţie care a confirmat deja prezenţa la eveniment.  Formaţie română de etno-blues, „Nightlosers” s-a remarcat pentru îmbinările surprinzătoare dintre country-rock, blues american şi ritmurile tradiţionale balcanice.

Biletele la bal încă nu s-au pus în vânzare, organizatorii spunând că se lucrează la tipărirea lor. Intrarea la spectacol va fi de 30 de lei de persoană, tariful incluzând şi intrarea la discotecă.

Începând cu 11 octombrie şi până pe 16 octombrie, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” sărbătoreşte 150 de ani de la înfiinţare, eveniment la care sunt invitaţi toţi absolvenţii colegiului, Casa Regală a României, Preşedinţia României, Guvernul României, Ministerul Culturii, Academia Română, Parlamentul României, Ambasada Austriei, Alianţa Colegiilor Centenare, oficialităţi locale şi judeţene, directori de şcoli.

Fotografii şi imagini video de la repetiţiile bobocilor de la „Ştefan” pe www.monitorulsv.ro, la rubrica Balurile Bobocilor 2010, tot acolo unde veţi găsi informaţii şi despre celelalte baluri organizate în acest an de liceele din judeţ.

Tot de pe site-ul cotidianului „Monitorul de Suceava” veţi afla numele trupelor şi artiştilor din show-biz-ul românesc invitaţi la balurile organizate de liceele din judeţ şi care au confirmat deja prezenţa la eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viaţa de adolescent, pusă în scenă la Balul Bobocilor de la Colegiul „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 9 voturi
Viaţa de adolescent, pusă în scenă la Balul Bobocilor de la Colegiul „Ştefan cel Mare”4.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei