Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 sep 2010 - Anul XV, nr. 230 (4521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Păzea...

„Piraţii din Caraibe”, la Balul Colegiului Tehnic „Petru Muşat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Şi la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava (Industrial 2), repetiţiile pentru Balul Bobocilor au început, iar organizatorii ştiu deja data desfăşurării spectacolului pregătit de elevii de-a XII-a pentru cei de-a IX-a: 27 octombrie a.c., în Club Babylon.
Tema balului este „Piraţii din Caraibe”, iar organizatorii pun la cale un spectacol cu mult dans şi coregrafii speciale, mai ales că doi dintre ei, Alexandra şi Ionuţ, urmează să obţină atestatul de instructori de dans sportiv de performanţă.

Sub privirea atentă a profesoarei Daniela Simion, viitorii instructori repetă de zor paşii de dans cu cele opt perechi de candidaţi la concursul de Miss şi Mister.

La balul de la „Petru Muşat” va fi şi un invitat special din show-biz-ul românesc, iar elevii organizatori au pregătit o listă cu variante, numele capului de afiş urmând să ni-l anunţe în perioada imediat următoare.

I-am prins, marţi (28 septembrie a.c.), la repetiţii, în sala de sport, şi i-am mai tras puţin de limbă, aflând că pretendenţii la titlul de Miss şi Mister vor avea costume specifice temei pe care organizatorii au ales-o.

Vor fi numeroase momente artistice, scenete, dans, muzică uşoară, populară, toate ingredientele unei petreceri reuşite, în care atât elevi ai şcolii, cât şi invitaţi de alte licee sucevene vor lua parte la programul artistic.

Mai multe amănunte despre balul celor de la „Petru Muşat” veţi regăsi în perioada următoare în cotidianul nostru, precum şi pe ediţia electronică a ziarului, www.monitorulsv.ro, la rubrica Balurile Bobocilor 2010, tot acolo unde puteţi viziona imagini şi fotografii de la repetiţia de acum două zile.

La aceeaşi rubrică, aflaţi şi ce pregătesc organizatorii balurilor de la celelalte licee din judeţ şi ce invitaţi speciali şi-au confirmat până acum prezenţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Piraţii din Caraibe”, la Balul Colegiului Tehnic „Petru Muşat”.
 Vizualizări articol: 2147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
„Piraţii din Caraibe”, la Balul Colegiului Tehnic „Petru Muşat”4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei