Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2009 - Anul XIV, nr. 274 (4260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Petrecere

James Bond a spionat balul elevilor de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Celebrul Agent 007, aşa cum mai este cunoscut James Bond, a ajuns zilele acestea la Suceava, iar vizita lui a fost una precisă. A venit la Balul Bobocilor de la Colegiul „Petru Muşat” cu misiunea de a-şi alege o parteneră dintre frumoasele concurente care au „luptat” pentru a câştiga titlul de Miss.
Nouă fete frumoase şi isteţe au intrat în concurs, aşa că misiunea agentului nu a fost deloc uşoară, iar munca lui a fost îngreunată de câţiva intruşi care au pretins că ei sunt de fapt adevăraţii James Bond.

 

Patru generaţii de şcolari pe scena balului

Balul Bobocilor de la „Petru Muşat” a avut loc joi seara, la Casa de Cultură Suceava, iar spectacolul a început cu un moment umoristic în care protagonişti au fost elevi ai liceului. În scenă au intrat patru generaţii de elevi. Prima era generaţia din vremea lui Ion Creangă, iar din peisaj nu a lipsit Calul Bălan, teroarea şcolarilor din acea vreme.
A doua generaţie de elevi a fost cea Paşoptistă, din vremea lui Alecsandri. Generaţia Chiriţelor şi a franţuzismelor exagerate, gen „furculision” şi „fripturision”.
Pionierii devotaţi patriei, purtând binecunoscutele uniforme şi cravata roşie la gât, au fost elevii următoarei generaţii prezentate la balul bobocilor, iar cântecele patriotice şi poeziile închinate lui Ceauşescu nu au lipsit din spectacolul acestora.
Ultima generaţie de şcolari care a intrat pe scenă a fost aceea a elevilor din zilele noastre, pasionaţi de muzică şi distracţie, mai mult decât de carte.
După atâta şcoală, elevii au luat o pauză, iar în scenă a intrat trupa de dans „Divine” a Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava, care a dezmorţit atmosfera.
Şi pentru că James Bond a venit cu misiunea de a-şi alege o fată, cele nouă concurente hotărâte să câştige titlul de Miss şi să intre în graţiile Agentului au fost invitate în scenă pentru prezentare.

 

Muzică, dans şi folclor

După ce au făcut cunoştinţă cu publicul, concurentele, îmbrăcate toate în ţinute alb—negru şi având umbrele negre în mâini, au dat şi o reprezentaţie de dans, iar melodia aleasă, „Black&White”, a lui Michael Jackson, a fost în ton cu îmbrăcămintea fetelor.
După ce concurentele au părăsit scena, dublura Agentului 007 a venit la bal pentru a-şi căuta şi el oameni cu care să plece în misiuni. Zadarnică a fost încercarea lui de a-şi găsi un partener capabil, citit şi cu mintea ascuţită. S-a ales însă cu insistenţele unora care doreau să fie recrutaţi şi, pentru a scăpa de ei, dublura agentului i-a trimis să caute răspunsul la două întrebări. „Unde pleacă muştele iarna?” şi „Cum se numeşte copacul care face ciori?” sunt întrebările încuietoare la care trebuiau să răspundă cei care voiau să lucreze alături de agentul de spionaj.
După întâlnirea cu dublura Agentului 007, publicul a făcut cunoştinţă cu Vasile Seserman, care a interpretat două melodii, „I just call to say I love you” şi „Baila Morena”.
După muzică uşoară, spectacolul a continuat cu formaţia de dans „Trandafir de Bucovina”, care a intrat în scenă în paşi de vals şi tango. Tot în paşi de dans au venit din nou în faţa publicului şi râvnitoarele la titlul de Miss, care au susţinut astfel o probă din concurs.
Balul a continuat cu folclor, cu trupa „Trandafir de Bucovina” şi cu interpreta de muzică populară Elisabeta Chira, elevă a Colegiului „Petru Muşat”.
James Bond este eroul multora, iar unii chiar visează că sunt Agentul 007. Acest vis l-a avut şi personajul din următorul moment umoristic prezentat la bal, Jean Bont, un ţăran îmbrăcat veritabil, cu iţari şi cămaşă de in, care a adormit şi a visat că este James Bond, înconjurat de femei frumoase. Visul nu a durat mult însă şi a fost adus înapoi la realitate de soţia sa, care l-a trezit din somn.

 

Claudia Pavel, alias Cream, s-a lăsat aşteptată

După muzică, dans şi umor, concurentele au venit din nou în scenă, îmbrăcate în ţinute de seară şi au fost supuse unei noi probe. Rând pe rând, ele au fost întrebate ce şi-ar fi dorit să facă în viaţă şi nu au făcut până acum, iar răspunsurile lor fie au fost apreciate de public şi răsplătite cu aplauze, fie nu i-au mulţumit pe spectatori şi au fost urmate de vociferări din sală.
Aceasta a fost ultima probă susţinută de fetele înscrise în concurs, după care juriul a fost invitat să se retragă şi să delibereze rezultatele.
Organizatorii spectacolului au trecut prin emoţii puternice în momentul în care Claudia Pavel, alias Cream, întârzia să apară la Casa de Cultură, deşi era deja ora programată pentru intrarea ei în scenă.
Pentru a umple timpii de aşteptare, fetele din trupa de dans „Divine” au fost chemate iarăşi în scenă.
La un moment dat, pentru că nu mai aveau cu ce umple timpul, scena a rămas goală, iar spectatorii au fost nevoiţi să aştepte aproximativ zece minute. Programul balului a fost până la urmă modificat, în aşteptarea interpretei, iar premierea concurenţilor s-a făcut mai devreme.

 

Premierea celor mai frumoase concurente

Mai întâi a fost oferit premiul TuSiRomania, iar câştigătoarea lui a fost Maria Uţică, elevă în clasa a IX-a F. Trebuie precizat că la fiecare bal al bobocilor din acest an, TuSiromania a premiat câte o elevă şi câte un elev, acolo unde concursurile se adresau şi băieţilor, iar în luna decembrie se va organiza o finală a concursului, în cadrul căreia cei mai frumoşi dintre frumoşi vor fi premiaţi.
Pe locul III în concursul de Miss de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” s-a clasat Petronela Tabarcea, din clasa a IX-a D.
Antonela Holca, din clasa a IX-a C, a urcat pe treapta a doua a podiumului, iar pe primul loc s-a clasat Ana Emanuela Zaharia.
Miss Boboc 2009 a Colegiului Tehnic „Petru Muşat” a fost desemnată Maria Uţică, concurenta premiată şi de TuSiRomania.

 

Claudia a concertat alături de fetele de la Miss

După premierea concurenţilor, Claudia Pavel a intrat în scenă şi timp de jumătate de oră a dansat, a cântat şi a bine-dispus publicul venit la bal.
Claudia a ales să cânte aproape de spectatori, pe postamentul care prelungeşte scena. Alături de ea au venit şi unele dintre participantele şi premiantele din concursul de Miss, care au cântat, au dansat şi s-au fotografiat cu Claudia.
A fost un spectacol interactiv, iar fetele şi publicul au fost puşi să cânte şi ei.
Aproximativ jumătate de oră a durat show-ul Claudiei, timp în care sala a fost în picioare, iar spectatorii şi-au aprins brichetele sau şi-au deschis telefoanele mobile şi le-au fluturat prin aer.
După ce le-a mulţumit şi le-a spus că sunt un public minunat, Claudia le-a cerut fetelor de la „Petru Muşat” să spună „Nu din prima seară”, prin interpretarea piesei semnată de Marius Moga, care este un îndemn pentru tinerii de pretutindeni. Claudia a părăsit scena spunându-le spectatorilor că îi iubeşte şi rugându-i să fie cuminţi şi să nu facă prostii.
După concert, petrecerea tinerilor de la „Petru Muşat” nu s-a încheiat, ci a continuat în discoteca din incinta Casei de Cultură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului James Bond a spionat balul elevilor de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat”.
 Vizualizări articol: 1943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
James Bond a spionat balul elevilor de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat”2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   James bond da... trimis de
(21 nov 2009, 14:40:24
Pana si pe James Bond au reusit sa-l transforme in cocalar laughing Dumnezeule...
2.   Hmmm trimis de
(21 nov 2009, 23:03:06
ce cauta aia in camsa alba de noapte la proba de seara?....se gandea k merge in pat si knd colo sa trezit la bal:)))...si o luat si misu=))vai...pe mine ma impresionat nr 7 si cel mai mult boboaca in rochie rosie.,doar ea avea rochie de seara...cea in rosu cu nr 1 a meritat misu...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei