Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 oct 2009 - Anul XIV, nr. 256 (4242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Invitat absent

Connect-R, aşteptat în zadar la Balul de la Informatică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Balul Bobocilor de joi seară, organizat de Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, a fost stricat de absenţa Connect-R ft. DJ Sava, invitaţii care ar fi trebuit să concerteze.
Organizatorii balului au aflat chiar în timpul spectacolului că invitaţii nu mai vin, şi numai după ce au reuşit să ia legătura cu impresarul cu care liceul a încheiat contractul. Directorul Colegiului Naţional de Informatică, Lucian Lungu, a spus că „este vorba despre o firmă de impresariat din Timişoara cu care s-a încheiat contract şi care trebuia să-i aducă pe invitaţi”. Lucian Lungu a mai spus că şcoala a şi virat o parte din banii pe care trebuia să-i plătească pentru aducerea Connect-R la Balul Bobocilor. Este vorba despre achitarea a 4.500 de lei, urmând ca după evenimentul de joi seara, şcoala să plătească diferenţa de bani până la 7.500 de lei.
Conducerea Colegiului de Informatică nu a aflat motivele absenţei invitaţilor, iar directorul Lungu a spus că din discuţiile cu impresarul, acesta susţine că banii au ajuns la Connect-R, însă invitatul nu a mai venit la bal, în timp ce, pe de altă parte, Connect-R spune că nu şi-a primit banii şi din acest motiv nu a mai venit la Suceava.
Directorul Colegiului de Informatică a declarat că întreaga situaţie se va reglementa în instanţă, pentru că totul este făcut cu acte, însă munca elevilor şi petrecerea lor a fost stricată de acest incident.

 

„Şantier în lucru”

„New generation under construction” a fost tema Balului Bobocilor pe care elevii Colegiului Naţional de Informatică l-au organizat joi seara la Casa de Cultură Suceava.
Încă înainte de începerea spectacolului, tema balului se putea deduce imediat, întrucât scena Casei de Cultură arăta ca un adevărat şantier, iar un panou mare, care anunţa că au început lucrări, era montat în faţa scenei. „Şantier în lucru” scria pe panou. Obiectiv - Construcţia noii generaţii. Executant - Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”. Arhitect - profesorii. Durata - 4 ani.
Spectacolul a debutat pe un fond sonor care imita zgomotul produs de utilajele de construcţii, iar pe scenă erau cărămizi, schele, utilaje de făcut beton, roabe şi tot felul de alte unelte necesare în construcţie. Cu ajutorul video-proiectorului, înainte de tragerea cortinelor şi deschiderea balului, a rulat un film ai cărui actori sunt elevi ai liceului. Elevii, aflaţi la o oră plictisitoare, sunt salvaţi de o pană de curent produsă de un muncitor care lucra afară, fug din clase şi se urcă într-un excavator şi pleacă la bal. „Suntem la bal. Ne vedem ora viitoare”, este mesajul scris pe tablă pe care-l citeşte profesorul rămas singur în clasă, în momentul în care problemele cu electricitatea se rezolvă.
După film, balul a fost deschis de patru prezentatori, iar pe scenă au intrat nouă perechi de boboci care participau la concursul pentru câştigarea titlurilor de Miss şi Mister. Pe fondul muzical al piesei „Macarale, Macarale”, bobocii au intrat în scenă îmbrăcaţi în haine adecvate unui şantier, şi anume în salopete muncitoreşti şi cu căşti de protecţie pe cap. Elevii colegiului au găsit o soluţie anti-criză, liceul şi-a schimbat denumirea şi a devenit „Infoconstrucţia”.
După prezentarea invitaţilor, în scenă a intrat trupa de dans „Black and White”, care a prezentat o combinaţie de dansuri. A urmat un moment umoristic realizat de trupa „Infomaniacii”, moment care a prins bine la public şi care a redat o zi de muncă din viaţa muncitorilor pe şantier, ghidaţi de zicala „Nu lăsa pe azi ce poţi face mâine”.

 

„Nu am chef azi”, piesa favorită a muncitorilor

Şi pentru că municipiul Suceava este la ora actuală un adevărat şantier, „dorul lelii” cu care lucrează muncitorii a fost surprins bine de liceenii de la Info şi redat într-un moment umoristic.
„E luni. Azi e zi grea, nu lucrăm. Mâine e marţi. Marţi ne pregătim de lucru. Miercuri lucrăm. Joi ne hodinim. Vineri ne gătim de zi de sâmbătă, că-i zi de baie. Sâmbătă ne băim. Duminică ne hodinim. Luni e zi grea şi de marţi ne gătim de lucru. Miercuri iar lucrăm”, acesta este programul în construcţii prezentat de „muncitori” pe un fond muzical al fostei trupe Vama Veche, şi anume piesa „Nu am chef azi”.
După momentele de umor, în scenă au fost invitaţi din nou bobocii, care au de demonstrat că sunt talentaţi la dans. A urmat apoi un alt dans tematic, „Ispravnicul Păcală”, prezentat de formaţia „Trandafir de Bucovina”.
Spectacolul a continuat cu alte momente umoristice, dans şi o nouă probă a bobocilor intraţi în concurs. Fiecare boboc a fost actor şi a jucat într-o scenetă. Bogdan Milici, elev al Colegiului de Informatică, a interpretat apoi o piesă din repertoriul lui Elvis Presley.
Din spectacol nu a lipsit nici baletul, mai precis „Lacul Lebedelor”, ce-i drept într-o variantă umoristică, şi nici cântecul popular, interpretat de o elevă a liceului.
Elevele din clasele a XI-a şi a XII-a au intrat apoi în scenă cu o prezentare de modă, ţinute de seară. Prezentarea s-a încheiat apoi cu intrarea în scenă a unui model îmbrăcat în rochie de mireasă.
O nouă piesă din repertoriul lui Elvis Presley a fost cântată de Bogdan Milici, iar apoi, în scenă a intrat Marcu Şoltuzu, care a interpretat piesa „Yesterday”, Beatles.
Bobocii au demonstrat că se descurcă bine pe şantier, că ştiu să dea cu târnăcopul, însă au şi graţie şi eleganţă, lucru pe care l-au demonstrat în paşi de vals.

 

Concurs Karaoke

Din concurs nu a lipsit nici proba surpriză, când bobocii au avut de extras câte un bilet dintr-un bol. Pe bilet, unii au găsit poezii cu cuvinte lipsă pe care concurenţii trebuiau să le spună, iar alţii au găsit titlul unei piese muzicale pe care trebuiau să o interpreteze într-un concurs „Karaoke”. „Căţeluş cu părul creţ”, „Zdreanţă”, „Scrisoarea III” sau „Ce te legeni” sunt câteva dintre poeziile cu cuvinte lipsă, în timp ce la „Karaoke”, bobocii au avut de interpretat „Căsuţa noastră” sau „Ionel, Ionelule”.
Bobocii şi-au încheiat prestaţia în paşi de dans, iar juriul a fost invitat să delibereze şi să-i premieze pe cei mai frumoşi dintre boboci.
În acest timp, în scenă a intrat trupa „Click Life”, care, deşi a avut ceva probleme cu sonorizarea, a susţinut un concert frumos, a ridicat sala în picioare şi i-a determinat pe liceeni să cânte alături de ei.
După „ClickLife”, ar fi trebuit să intre în scenă Connect-R ft. DJ Sava, lucru care însă nu s-a mai întâmplat, iar programul balului a suferit modificări.



Frumoşii Colegiului de Informatică


Organizatorii au decis să facă premierea concurenţilor şi apoi să anunţe absenţa invitatului.
Astfel, mai întâi au fost desemnaţi Miss şi Mister TusiRomania, iar Andra Beghean din clasa a IX-a G şi David Minciună, tot din clasa a IX-a G, au fost premianţii TusiRomania. Subprefectul Angela Zarojanu a acordat un premiu special concurentei cu numărul 2, Carmen Luiza Oana, din clasa a IX-a B.
Premiul III la concursul de Miss a fost luat de concurenta cu numărul 9, Andreea Lupu, elevă în clasa a IX-a B. Concurentul cu numărul 9, Alex Moroşan, din clasa a IX-a E, a fost ales Mister Dance.
Locul doi la boboace a fost obţinut de Andra Beghean, concurenta premiată şi de portalul TusiRomania. Cezar Bălan, elev în clasa a IX-a B, a fost desemnat Mister Popularitate.
Bianca Ioana Tăpârjan, din clasa a IX-a F este Miss Boboc 2009 a Colegiului de Informatică, iar Radu Beşliu, din clasa a IX-a D, a fost desemnat Mister Boboc.
După festivitatea de premiere, prezentatorii au revenit în scenă pentru a anunţa că invitaţii balului nu mai vin, anunţ care a creat iniţial rumoare printre spectatori, rumoare care s-a transformat în vociferare şi huiduială. Spectatorii au fost anunţaţi că o parte din costul biletului de intrare la bal le va fi restituită, lucru care nu i-a mulţumit însă pe elevi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Connect-R, aşteptat în zadar la Balul de la Informatică.
 Vizualizări articol: 1889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Connect-R, aşteptat în zadar la Balul de la Informatică5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lala trimis de
(31 oct 2009, 11:18:19
felicitari george pentru bal @
2.   :)) trimis de
(31 oct 2009, 11:38:19
Nu puteti asculta Conect R pe winamp?laughing

Oricum, naspa bal, nefelicitari pentru el!

3.   CONECTR trimis de
(31 oct 2009, 18:34:12
CINE E CONNECT-R ?
3.1  RE: CONECTR trimis de
(31 oct 2009, 23:18:56
=)) ce`o ajuns marele liceu de informatica... angajeaza la bal o trupa anonima care nici macar nu vinerolling on the floor Cred ca si elevii is alcoolici acum, nu numai profiilaughing
4.   Haha trimis de
(31 oct 2009, 20:00:08
irisbushappy ce faci? esti bine sanatos?
5.   Prea tare trimis de
(31 oct 2009, 21:23:26
Numai in Romania se intampla de astea
6.   Ehehee... trimis de
( 1 nov 2009, 01:06:50
Cine e ca mine cu o vecina Miss si cu un vecin muncitor defel?laughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei