Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2009 - Anul XIV, nr. 239 (4225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor la „Petru Rareş”

CNPR Awards 2009 şi-a premiat bobocii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mare bal mare la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava. 20 de bobocei şi bobocele au fost aplaudaţi de sutele de spectatori veniţi vineri seara la primul bal al bobocilor din acest nou an şcolar, eveniment organizat de către Colegiul Naţional „Petru Rareş”.
Inspiraţi probabil de cunoscutul eveniment MTV Awards, liceenii de la „Petru Rareş” nu s-au lăsat mai prejos, iar vineri seara, la Casa de Cultură Suceava, a avut loc decernarea CNPR Awards. Evenimentul a adus pe podium 20 de boboci de clasa a noua, zece fete şi zece băieţi, care pe parcursul a trei ore au trebuit să demonstreze juriului şi publicului că sunt frumoşi, deştepţi şi talentaţi şi că merită să poarte titlul de Miss şi Mister.
Evenimentul a debutat cu prezentarea celor 20 de concurenţi intraţi în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister „Petru Rareş” 2009. Bobocii au intrat perechi în scenă, iar apoi, unul câte unul a păşit pe podium pentru prezentare.

 

Întrebările fulger, deliciul publicului

Pentru că a devenit deja o tradiţie a Colegiului Naţional „Petru Rareş”, de la balul de vineri seară nu au lipsit nici boboceii de clasa a cincea, cei mai mici dintre elevii liceului. Momentul dedicat elevilor de clasa a cincea a fost unul cu totul deosebit şi a culminat odată cu intrarea în scenă a Sabinei Panciuc, care a interpretat o piesă în limba engleză şi a atras aplauzele sutelor de spectatori din sală. Curajul de a urca pe scenă şi frumuseţea celor mai mici elevi ai Colegiului „Petru Rareş” au fost răsplătite cu premii din partea organizatorilor.
După premierea elevilor de clasa a cincea, CNPR Awards a continuat cu o serie de momente artistice susţinute de bobocii care „se luptau” pentru a fi Miss şi Mister. Aceştia s-au prezentat la proba de aptitudini cu ceea ce ştiu mai bine să facă. Au cântat, au dansat, au demonstrat că au talent actoricesc, şi-au arătat forţa muşchilor şi a minţii printr-o reprezentaţie de karate, toate pentru a impresiona publicul şi mai ales juriul şi pentru a atrage voturile de partea lor.
Spectacolul de vineri seara a fost unul plin, iar elevii de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” au demonstrat că au talent.
Emoţiile bobocilor concurenţi au crescut la ultima probă, când au păşit pe scenă şi au trebuit să răspundă, pe rând, la câte o întrebare fulger adresată de către prezentatorii evenimentului. Întrebările, unele de cultură generală, altele menite să verifice perspicacitatea concurenţilor, au fost „deliciul” publicului, care reacţiona prin aplauze sau râsete după fiecare răspuns al concurenţilor.
Întrebările fulger au încheiat practic concursul de Miss şi Mister, concurenţii s-au retras în culise, iar juriul s-a retras să delibereze rezultatele.

 

Alex şi dansatoarele lui au „tulburat” publicul

Acesta a fost momentul în care Alex şi trupa sa de dansatori şi dansatoare au intrat în scenă. Piesele interpretate de Alex au fost bine cunoscute de public, tinerii cântând şi dansând împreună cu acesta. „Move your body”, „Secret, discret”, „Dragoste la prima vedere” sunt câteva dintre piesele interpretate de Alex la CNPR Awards.
Intrarea lui Alex în scenă a fost cu totul incendiară, acesta fiind însoţit de două dansatoare sexy, care au „tulburat” publicul masculin din sală. Îmbrăcate sumar şi cu mişcări provocatoare, dansatoarele lui Alex au dat spectatorilor senzaţia că se află într-un club de noapte şi nu la un bal al bobocilor.
După prestaţia incendiară a lui Alex, a venit timpul desemnării câştigătorilor concursului şi al încoronării Miss Colegiul „Petru Rareş” 2009.
Juriul a anunţat mai întâi câştigătorii titlului Miss şi Mister Popularitate. Aşadar, Miss Popularitate 2009 a Colegiului „Petru Rareş” este Eliza Manghiuc, elevă în clasa a IX-a D. Titlul de Mister Popularitate i-a revenit lui Teofil Mureş, din clasa a IX-a B.
Locul III în concurs a fost ocupat de doi colegi de clasă, respectiv Alexandra Ţigănaşu şi Alexandru Moldovicean, elevi în clasa a IX-a C.
Locul II pe podium a revenit elevei Mihaela Cojocariu, din clasa a IX-a A, şi lui Robert Jijie, din clasa a IX-a E.
Miss Colegiul Naţional „Petru Rareş” 2009 este Andrada Perhinschi, din clasa a IX-a H, iar Mister „Petru Rareş” 2009 este Ovidiu Prudeanu, din clasa a IX-a A.
CNPR Awards este evenimentul care a dat starul balurilor bobocilor printre liceenii suceveni. De la Casa de Cultură, petrecerea elevilor de la „Petru Rareş” s-a mutat la Restaurantul „Padrino”, unde distracţia a ţinut până în zori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CNPR Awards 2009 şi-a premiat bobocii.
 Vizualizări articol: 2560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 15 voturi
CNPR Awards 2009 şi-a premiat bobocii3.4515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Regret trimis de
(12 oct 2009, 16:36:33
Am vazut balul bobocilor de la Liceul Petru Rares. A fost in general frumos, dar daca fetele au fost frumoase toate, la baieti a fost ales un elev mai putin prezentabil. Concurentul cu nr 10 arata super bine,dar....Succes la scoala tuturor!
2.   Prea mult... trimis de
(12 oct 2009, 17:13:00
...prost gust.
3.   Ce dihanie ati mai ales trimis de
(12 oct 2009, 17:55:28
un bal destul de reusit ,mai putin rezultatele la mister.Zau asa daca si asta pe care l-ati ales..........are fata de.......mister........ihhhhh !!!cata nedreptate;baiatul acela cu numarul 10 era singurul care merita sa castige,de departe dar ....na ce sa faci????juriul a dormit sau a ales cu ochii inchisi.daca si aici se fac aranjamente...asta e.petru a aratat clar care sunt criteriile de selectie la ei:PCR(pile,cunostinte,relatii
4.   Cel mai urit mister trimis de
(12 oct 2009, 21:34:53
Am vazut acel bal, oricum totul a fost un aranjament, nu se poate ca un asemenea specimen sa reprezinte Colegiul Petru Rares la un concurs de frumusete. Daca intre participanti exista unul mai urit ca acesta, juriul pe respectivul il alegea. Din cite am inteles acest martian ales mister are matusa profesoara de romana in liceu iar organizatorul balului Leva este o buna cunostinta. Existau intre participanti si copii frumosi care meritau acest titlu de exemplu, nr.7,8,9,10, dar acestia au fost pusi la capatul clasamentului , probabil cu buna intentie. Rusine pentru acel juriu , care a demonstrat ca nu are nici cele mai elementare notiuni despre frumusete, ci doar notiunea pilelor si relatiilor. Dar daca intradevar au vazut in acest mister o frumusete, cred ca si ai lor copii sunt la fel de frumosi. In ce priveste mis, existau si fete mai frumoase decit cea aleasa, dar probabil si aceasta are niste sfinti ascunsi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei