Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 dec 2010 - Anul XV, nr. 300 (4591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Audi A7 Sportback redefinește eleganța limuzinelor germane

Click aici pentru VIDEO

Audi și-a adăugat la zestrea actuală încă un automobil emoțional, rafinat și sportiv. Acesta este noul A7 Sportback, primul coupe cu patru uși al mărcii germane, disponibil și în România cu două versiuni de motorizare. Modelul cu propulsor diesel de 245 cai putere este oferit la un prețde 61.250 euro cu TVA, iar cel pe benzină de 300 CP costă 61.800 de euro cu TVA. 

Poziționat între A6 și A8, noul A7 Sportback măsoară 4.97 metri lungime, 1.91 metri lăţime şi 1.42 metri înălţime, și poate acomoda la interior patru persoane, oferindu-le un spațiu foarte degajat.

A7 este un coupe sportiv de mari dimensiuni, proporțiile sale generoase apropiindu-l de noul vârf de gamă A8. Portbagajul oferă standard 535 de litri capacitate, un volum mai mult mare decât la un Porsche Panamera, dar mai puţin decât la A6. Există un mecanism care ridică şi coboară ușa portbagajului, acționarea fiind electrică.

Luxos dar și sportiv, noul sedan cu linii de coupe captivează prin silueta sa atletică, elementele de stil ale profilului și părții spate fiind definitorii pentru segmentul din care face parte. A7 Sportback este comercializat în țara noastră din toamna acestui an, din luna noiembrie. Iniţial sunt disponibile două motoare, unul pe benzină și unul diesel. Agregatele au o configurație cu șase cilindri în V și sunt asimilate tehnologiei start/stop, de reducere a consumului în mediu urban.

Partea de transmisie va fi completată de cutii automate fie ”Multitronic” – cu convertor de cuplu hidraulic în cazul versiunilor cu tracţiune faţă sau "S tronic" - o transmisie cu şapte trepte de viteză și dublu-ambreiaj disponibilă pe versiunile cu tracţiune integrală Quattro.

Interiorul luxos amintește de linia noului A8. Calitatea execuției este exemplară, iar materialele alese cu grijă sugerează obsesia celor de la Audi pentru perfecțiune.

Instrumentarul de bord este similar cu cel al unui A8. Vitezometrul şi tahometrul dispun de un ecran mare, unde pot fi vizualizate o mulţime de informaţii, cum ar fi browser-ul, funcțiile radio şi sistem de vizualizare pe timp de noapte.

Ecranul de navigare escamotabil iese din tabloul de bord şi poate avea un dispozitiv (Audi îl numește "touch MMI" pentru A8) care vă permite să formaţi numere de telefon sau scrie adrese formând fiecare literă a cuvântului pe o plăcuță aflată pe tunelul median.

Pentru prima dată la un model Audi, există disponibil sistemul de informare proiectat pe parbriz ("HUD").

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audi A7 Sportback redefinește eleganța limuzinelor germane.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Audi A7 Sportback redefinește eleganța limuzinelor germane1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei