Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 dec 2010 - Anul XV, nr. 293 (4584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suzuki SX4 Facelift aduce schimbări discrete și prețuri decente

Click aici pentru VIDEO

Suzuki și-a folosit vasta experiență în domeniul mașinilor de orașpentru a construi unul din cele mai atractive crossovere atât ca prețcât și calitate. SX4 este o mașină în jurul căreia nu s-a făcut multă publicitate, dar s-a remarcat rapid în fața publicului european datorită prestațiilor sale decente.

După mai bine de trei ani, micul SUV al japonezilor se bucură de un aspect întinerit grație retușurilor aplicate exteriorului. SX4 este la primul facelift, și are darul de a spori vânzările și imaginea dobândită până astăzi, modelul fiind la prima generație.

În România, clienții pot achiziționa SX4 Facelift la prețuri cuprinse între 12.750 de euro și  19.000 euro cu TVA. Sunt oferite două versiuni: cu tracțiune față – 2WD și tracțiune integrală nepermanentă – 4WD. Gama de culori a caroseriei include câteva nuanţe noi, iar eleronul de pe hayon vine cu o formă mai aerodinamică.

SX4 Facelift beneficiază de serviciile unui nou motor diesel de 2.0 litri, ce îndeplineşte normele Euro 5. Propulsorul înlocuieşte unitatea de 1.9 litri de 120 de cai putere, cuplu maxim 280 Nm, şi este dotat cu un sistem de injecţie tip rampă comună, care reduce zgomotul şi vibraţiile concomitent cu îmbunătăţirea performanţelor de consum.

Versiunea restilizată dispune sub capotă de 135 de cai putere, iar la roţi de un cuplu maxim de 320 Nm.

Cu un consum mediu de numai 4,9 litri/100km, SX4 Facelift devine unul cele mai economice crossovere compacte de pe piaţă.

Restul gamei de motorizări cuprinde două unități pe benzină 1.5 litri de 112 cai putere și 1.6 litri de 120 de cai putere.

Micul crossover a ajuns la jumătatea carierei, motiv pentru care au fost aplicate unele modificări discrete, regăsite pe o versiune restilizată. Atât exteriorul cât şi interiorul au primit o gură de aer proaspăt, deşi noutăţile modelului retuşat nu sunt nici multe nici puţine: spoilere noi faţă şi spate, praguri exterioare şi jante cu un desen revizuit.

Interiorul mai sărac în noutăţi, se evidenţiază doar la nivelul instrumentarului de bord şi al comenzilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suzuki SX4 Facelift aduce schimbări discrete și prețuri decente.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suzuki SX4 Facelift aduce schimbări discrete și prețuri decente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei