Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 nov 2010 - Anul XV, nr. 278 (4569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Salonul Auto Los Angeles 2010

Mercedes prezintă noul CLS și în versiunea sport 63 AMG

Click aici pentru VIDEO

Mercedes s-a grăbit să aducă la Los Angeles o creație puternică prin definiție. La o lună de la lansarea oficială a noii generații CLS, germanii au revelat peste ocean versiunea de performanță a acestuia, dezvoltată de nimeni alții decât specialiștii de la AMG. Cel mai rapid model al gamei CLS 63 AMG vine într-o nouă prezentare și cu o suită de promisiuni interesante.

Echipat cu un motor V8 de 5,5 litri, sportivul coupe în patru uși oferă 525 de cai putere. Există chiar și o versiune de  557 de cai putere. Propulsorul supraaalimentat ce dispune de două turbocompresoare este cuplat la o cutie automată cu 7 trepte "AMG Speedshift MCT 7" -.

Noul CLS 63 AMG accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde iar cu pachetul special "AMG Performance" o face chiar mai repede în 4,3 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h, însă există și versiunea care poate ajunge la o viteză de top de 300 km/h.

În ceea ce privește consumul mediu, cifrele sunt surprinzătoare:  9,9 litri/100 km. Este un consum foarte mic pentru o maşină de dimensiunile şi puterea acestuia. De exemplu, vechiul CLS 63 AMG, care beneficia de un V8 de 6.3 și 514 CP, consuma teoretic 14,5 l/100 km.

CLS63 AMG poate avea frâne ceramice și suspensii controlate electronic și trei moduri de setare al acestora "Comfort", "Sport" şi "Sport Plus". În premieră sportiva germană deține un sistem de lumini diurne, sistem de viziune pe timp de noapte, dispozitiv de detecţie a obiectelor în unghiul mort și sistemul prevenire a depășirii benzii de deplasare.

Jantele de 19 inch, din aliaj, încalță anvelope de 255/35 R19 pe față și 285/30 R19 pe spate.

Noul CLS 63 AMG beneficiază de două pachete opţionale "AMG Performance" şi "AMG Performance Studio", care diferă doar la nivelul detaliilor din fibră de carbon și al țesăturilor.

Primul dispune de un motor de 557 CP, cu 32 mai mult decât modelul de bază, iar al doilea include printre altele, suspensii cu gestiune electronică "AMG Ride Control" şi o creştere a vitezei maxime până la 300 km/h.

Caroseria și habitaclul sunt similare cu cele ale altor versiuni CLS, cu excepţia unor detalii specifice, cum ar aripile frontale, ţevile de eşapament, difuzorul din spoilerul spate, eleronul de pe capacul portbagajului sau plăcuțe inscripționate cu acronimul "AMG".

Pentru a reduce greutatea, uşile sunt realizate din aluminiu, la fel ca la SLS. Utilizarea acestui material a însemnat o reducere cu 24 kg a masei. Din aluminiu sunt și capota, aripile față, capacul portbagajului şi unele zone ale şasiului.

Noul CLS 63 AMG va fi lansat în martie 2011, iar pe unele piețe va fi livrat mai întâi în  seria limitată "Edition 1", ce se va distinge printr-o serie întreagă de materiale exclusiviste la interior și exterior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes prezintă noul CLS și în versiunea sport 63 AMG.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes prezintă noul CLS și în versiunea sport 63 AMG0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei