Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 apr 2010 - Anul XV, nr. 84 (4375)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Chevrolet Cruze, accesibil și echilibrat

Click aici pentru VIDEO

Chevrolet atacă în forţă clasa compactă cu un model care tinde să schimbe percepţia celei mai răspândite mărci americane. Sedanul Cruze este alternativa cu care brandul american răspunde mult mai celebrilor Ford Focus, Opel Astra şi Renault Meganr. Modelul este disponibil în România la un preţ foarte competitiv, respectiv 13.396 Euro, TVA inclus. În echipare standard, noul sedan de clasa compactă dispune de aer condiţionat, 6 airbaguri, şi sistemele de siguranţă activă ABS + EBD, ESC+TCS.

Dezvoltată pe platforma Delta II a grupului General Motors, prima generaţie aliniază trei motorizări cu un raport consum-prestaţii decent, atât în gama benzinelor, cât şi pentru unicul diesel, cuplat standard la o cutie manuală cu cinci trepte şi opţional la una automată cu şase rapoarte, agregatul de 2.0 litri ce produce 150 de cai putere şi un cuplu maxim de 320 Nm.

Unitatea diesel beneficiază de filtru de particule, astfel că emisiile devin mai curate. Pe viitor clienţii vor putea opta pentru o a doua versiune diesel, ce va dezvolta 125 de cai putere. De partea cealaltă, Chevrolet propune agregatele de 1,6 litri, de 113 cai putere, şi 1,8 litri, de 141 cai putere. Agregatele pot fi conectate la cutii manuale cu 5 şi 6 trepte sau noua transmisie automată cu 6 rapoarte.

Cruze este un sedan cu linii de coupe cu dimensiuni care depăşesc uşor cadrul clasei compacte: 4,60 metri lungime, 1,79 metri lăţime, 1,48 metri lăţime. În ciuda dimensiunilor sale, sedanul american dispune de doar 450 de litri, volum pentru bagaje.

Atât la interior, cât şi la exterior, echipa a creat un nou limbaj internaţional în materie de design pentru marca Chevrolet, introducând noi elemente vizuale şi căutând să confere noi sensuri elementelor stilistice tradiţionale ale mărcii. Linia arcuită a plafonului, care se întinde de la profilul abrupt al parbrizului până la montanţii posteriori înclinaţi, este elementul care defineşte aspectul exterior al noului Cruze. Alături de capota scurtă, aceasta conferă acestei berline compacte proporţii asemănătoare unui coupé cu patru uşi.

Pentru că este un automobil cu destinaţie globală, creatorii şi-au focusat atenţia în special asupra detaliilor şi în general a calităţii. Exteriorul lasă impresia unui model solid, cu linii precise, presărat cu detalii de natură dinamică. Dacă spatele masiv, capota înclinată cu umeri înalţi, formele fluide ale profilului şi plafonul arcuit sunt sarea şi piperul noului Cruze, habitaclul este fără îndoială punctul său forte. Toate componentele inspiră bun gust şi echilibru, atmosfera din habitaclu fiind foarte plăcută.

Cruze reflectă armonia dintre exterior şi interior bizuindu-se pe legătura indisolubilă dintre confort, spaţiu şi estetica frumosului. Chevrolet consideră că introducerea modelului Cruze a „ridicat ştacheta” pentru autovehiculele concurente care doresc să se bucure de succes în cadrul acestui segment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet Cruze, accesibil și echilibrat.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Chevrolet Cruze, accesibil și echilibrat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei