Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mar 2010 - Anul XV, nr. 61 (4352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Geneva 2010

BMW lansează oficial Seria 3 Coupe/Cabrio Facelift

Click aici pentru VIDEO

BMW va lansa în această primăvară ultimele evoluții ale versiunilor coupe și cabrio din gama celui mai vândut model al constructorului german. Seria 3 se înnoiește şi devine mai atractivă, mai ales că în segmentul în care activează au început să apară tot mai multe nume noi care aspiră la titlul de star. Versiunile amintite primesc o binemeritată restilizare, la trei ani de la lansarea pe piața europeană, fiind prezentate în premieră la Geneva. Ambele modele sunt oferite standard cu tracțiune spate sau integrală xDrive.

 

Exterior

Schimbările sunt subtile, puţine şi regăsite doar la secţiunile frontală şi spate. Barele de protecţie sunt uşor revizuite, prizele de aer sunt redesenate pentru o răcire mai eficientă a motorului, iar blocurile optice (faţă) au un contur un pic diferit şi înglobează un sistem de lumini diurne. Partea din spate se remarcă prin evacuările cromate şi spoilerul cu un contur mai dinamic.

 

Habitaclu

La interior, tapițeria care acoperă volanul, scaunele, schimbătorul, tetierele și cotierele este dintr-un un material din piele specială, care poate reflecta lumina soarelui, astfel încât aceste componente păstrează la nivelul suprafeței o temperatură scăzută cu până la 20 de grade Celsius.

 

Propulsie

Fără îndoială că şi sub capotă sunt câteva modificări importante, BMW aplicând în continuare strategia de a oferi propulsoare mai puternice dar şi mai economice.

În acest sens, Seria 3 Coupe Facelift și Cabrio Facelift dispun de două motoare pe benzină care promit performanțe mai bune sub toate aspectele. Primul este o unitate cu o cilindree de 3.0 litri, care dezvoltă 230 de cai putere. Al doilea este un motor complet nou, tot de 3.0 litri, dar cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 300 CP la 5.800 rpm. Acesta este realizat integral din aluminiu și echipat cu sistem twin-turbo, tehnologia Valvetronic și un sistem de injecție directă High Precision.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW lansează oficial Seria 3 Coupe/Cabrio Facelift.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW lansează oficial Seria 3 Coupe/Cabrio Facelift0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei