Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mar 2010 - Anul XV, nr. 57 (4348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Geneva 2010

Renault reînvie spiritul liniei sport Gordini

Click aici pentru VIDEO

Renault este un mare amator de competiții sportive, pasiune care se reflectă și în gama proprie printr-o serie de versiuni cu o dinamică accentuată. Pentru francezi familia RS s-a dovedit insuficientă pentru a-și declara ambițiile și demonstra talentul creativ, astfel că era nevoie de ceva nou. De fapt nou pentru tinerii de astăzi, iar pentru cunoscători o reeditare a unor vremuri fascinante. Linia modelelor de performanță Gordini este relansată în 2010 la Geneva, folosind aceleași ingrediente tradiționale la exterior și interior. Twingo RS Gordini este primul model apărut sub culorile gamei fanion a versiunilor sport de la Renault după o lungă perioadă de absenţă, în care acest nume a rămas viu doar în inima celor care au trăit emoția perioadei lor de glorie.

 

Exterior/Interior

Versiunea RS Gordini poartă aceleaşi dungi albe şi tradiţionala culoare albastră - „Bleu France”, întocmai vechilor modele Gordini care au atras numeroși fani din toată Europa.

Echiparea superioară face din Twingo RS Gordini un model interesant și atrăgător având dotări precum piele pentru scaune, volan şi panelul uşilor, airbaguri cortină, pavilionul panoramic, sistemul de climatizare automată, covoraşe personalizate.
 

Motorizare

Micul model vine cu aceeaşi motorizare şi performanţe ca şi Twingo RS. Sub capotă se află motorul aspirat natural de 1.6 litri ce produce 133 de cai putere.
Diferenţele se observă la exterior unde pe lângă nuanţa caroseriei, oglinzile laterale dispun de capace albe, proiectoarele de ceaţă sunt încadrate de ornamente albe, iar jantele de 17 inch cu spiţe duble beneficiază de un contur în aceeaşi culoare cu exteriorul.

 

Preț

Prețul de bază în Franța este de 17.750 de euro, cu 1.000 de euro mai mult decât versiunea Twingo RS. Opțional va fi disponibil șasiul Cup, ce va ridica prețul cu 450 de euro, în schimb, comportamentul rutier va fi unul mult mai adecvat imaginii de mașină sport.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renault reînvie spiritul liniei sport Gordini.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renault reînvie spiritul liniei sport Gordini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei