Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 feb 2010 - Anul XV, nr. 42 (4333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Citroën DS3 Racing, prima sportivă premium made in France

Click aici pentru VIDEO

Citroën și-a luat angajamentul de a construi modele premium la fel de bine cum o fac germanii și japonezii. Jumătatea grupului PSA pe seama căreia se pun câteva inovații tehnologice importante iese la rampă cu o nouă gamă de vehicule denumite DS și care începe să prindă viață odată cu noul DS3 Racing.

Este versiunea sportivă a modelului DS3, lansat în toamna anului trecut, ce își va face debutul pe scena de la Geneva. Modelul este închinat celor şase victorii consecutive obținute de multiplul campion mondial Sebastien Loeb în campionatul WRC.

Cu cei 200 de cai putere, noul DS3 Racing reprezintă o amenințare la adresa cunoscutului Mini Cooper S. În viitor, pe lista rivalilor se va adăuga Audi S1 și Alfa Romeo Mi.To GTA.

Propulsorul din dotare, o unitate de 1,6 litri ce oferă un cuplul de 275 Nm, derivă din versiunea de 156 de cai putere la care s-au adus modificări la nivelul turbinei. Pentru a face față creșterii cu 30% a puterii motorului, șasiul a fot optimizat pentru un comportament cât mai sportiv.

Înălțimea mașinii a fost coborâtă cu 15 milimetri, direcția a fost recalibrată iar suspensiile înlocuite cu un set nou, mult mai performant și adecvat pentru o ținută sportivă.

Din punct de vedere estetic noul DS3 Racing se individualizează prin jocul de culori gri-orange ce domină atât exteriorul cât și interiorul. O serie de modificări s-au impus la exterior unde priza centrală de aer a fost mărită, difuzorul de aer este confecționat din fibră de carbon, iar anvelopele cu talon îngust încalță jante de 18 inch. Aura sportivă a modelului este completată de terminațiile cromate ale eșapamentului iar la interior printr-o mulțime de detalii și finisaje specifice mașinilor de performanță: scaune sport, volan piele, ornamente metalice.

Noul DS3 Racing este opera diviziei Citroën Racing care a nuanțat la modul cel mai concret agresivitatea.

 

Citroën DS3 Racing

Lungime: 3.948 mm

Lățime: 1.737 mm

Înălțime: 1.451 mm

Ampatament: 2.460 mm

Putere maximă: 200 CP / 5.800 rpm

Cuplu maxim: 275 Nm / 2.500 - 4.000 rpm

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Citroën DS3 Racing, prima sportivă premium made in France.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Citroën DS3 Racing, prima sportivă premium made in France0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei