Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mai 2010 - Anul XV, nr. 123 (4414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Politic

PNL vrea să înfiinţeze Asociaţia Pensionarilor Buzunăriţi de Statul Român

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a anunţat că liberalii suceveni intenţionează să înfiinţeze „Asociaţia Pensionarilor Buzunăriţi şi Furaţi de Statul Român.

Băişanu a spus că în această asociaţie se vor putea înscrie toţi pensionarii nemulţumiţi de decizia Guvernului României de a diminua pensiile cu 15%. Liderul liberalilor suceveni a precizat că membrii asociaţiei vor beneficia de sprijinul unor avocaţi, membri PNL, care îi vor reprezenta în situaţia în care intenţionează să dea în judecată statul român pentru diminuarea pensiilor.

„Sunt invitaţi să se înscrie toţi pensionarii din judeţul Suceava care sunt furaţi de către cei care conduc România. În Grecia s-au luat măsuri de acest gen, dar acolo nu s-a atins nimeni de pensii. În Grecia nu s-au dat pensiile 13 şi 14, dar nu s-a atins nimeni de pensia normală de lună cu lună. Sunt convins că dacă în România nu se va câştiga în instanţă, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului vom avea câştig de cauză”, a declarat Băişanu.

 

„Actualii guvernanţi nu au scăpat de metehnele totalitarismului”

Pe de altă parte, Alexandru Băişanu a declarat că modul în care Guvernul României condus de Emil Boc intenţionează să reducă salariile şi pensiile reprezintă una dintre cele mai mari „aberaţii, pe care nici măcar Ceauşescu nu a exprimat-o public”.

Băişanu a făcut referire la legea de diminuare a cheltuielilor bugetare, în care se prevede reducerea salariilor şi pensiilor în baza unui articol din Constituţie cu privire la restrângerea temporară a exerciţiului unor drepturi, pentru apărarea securităţii naţionale. „Se vede treaba că România este guvernată de foşti comunişti care au stat în umbra comuniştilor de până în 1989. Şi se vede că actualii guvernanţi nu au scăpat de metehnele totalitarismului şi care îşi doresc ca în România toată lumea să se îmbrace în portocaliu, toţi să avem un singur nasture la cămaşă şi acela să fie un microfon prin care să transmitem osanale marelui preşedinte şi partidului”, a spus Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL vrea să înfiinţeze Asociaţia Pensionarilor Buzunăriţi de Statul Român.
 Vizualizări articol: 971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL vrea să înfiinţeze Asociaţia Pensionarilor Buzunăriţi de Statul Român0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei