Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 158 (6868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfaturi esentiale pentru pariorii online incepatori

Atrasi de mirajul posibilelor castiguri de sute sau chiar mii de lei cu doar cativa lei mizati sau pur si simplu pentru a trai evenimentele sportive mai intens, tot mai multi oameni isi incearca norocul plasand bilete la casele de pariuri sportive, al caror numar nu este deloc mic atat in mediul offline, cat si in cel online. Cu aproximativ 5.000 de locatii stradale si 23 de operatori online, licentiati in totalitate, piata de gambling din Romania a fost estimata in 2017 la aproximativ un miliard de dolari, conform datelor puse la dispozitie de site-ul bursa.ro.

Fata de tarile vestice, acolo unde aproximativ 50% din pariori aleg mediul online pentru gambling, procentul jucatorilor romani ce prefera locatiile stradale este inca ceva mai mare decat cel al pariorilor online, insa situatia se va schimba clar in perioada urmatoare, datorita eliminarii principalului neajuns existent pana in primavara acestui an la operatorii online. Ne referim desigur la plata impozitului anual catre ANAF, care, incepand cu 24 martie 2018, se retine la sursa, agentiile fiind obligate din acel moment sa iti retina automat impozitul pe orice retragere. Asadar, eliminat fiind acest major impediment, este clar ca numarul pariorilor online va creste semnificativ in cursul acestui an.

Fie ca esti pe cale de a schimba mediul offline cu cel online, fie ca vrei sa iti incerci norocul si alegi sa o faci pe internet, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi care te vor ajuta sa pasesti cu dreptul in lumea pariurilor online.

  • Analizeaza cu atentie ofertele de bun venit si alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine! De la bonusuri fara depunere, pana la dublarea primului depozit, cote speciale sau pariuri fara risc, exista o sumedenie de oferte de bun venit in mediul online, insa toate sunt supuse unor termeni si conditii, mai greu sau mai usor de indeplinit, asa ca citeste-le inainte de a alege un operator.
  • Ideal ar fi sa iti faci cont si sa pastrezi bani la mai multe case de pariuri online si imediat o sa intelegi de ce. In lumea online exista o sumedenie de promotii ce ruleaza la casele de pariuri cu prilejul diferitelor evenimente sportive. Pe cat de multe astfel de oferte poti accesa, pe atat sansele de castig pe termen lung cresc. Sa luam un exemplu clar. Presupunem ca urmeaza un derby de genul El Clasico (Real Madrid vs Barcelona) iar tu ai bani doar in contul unui operator care nu a pregatit nicio oferta pentru acest meci. De sa pariezi acolo cand poti paria aceeasi suma la un alt operator, care iti ofera diverse cadouri (pariu gratuit, rotiri gratuite, o parte din bani inapoi daca pierzi pariul) daca pariezi pe meciul respectiv? Cum am mai spus, promotiile apar foarte des (in special la casele de pariuri populare) asa ca trebuie sa fii pregatit. Pentru a nu rata nicio astfel de promotie, intra zilnic pe un site specializat in ponturi pariuri si consulta rubrica cu oferte. Tot acolo vei gasi analiza meciurilor ce urmeaza sa se desfasoare, cele mai populare pariuri plus multe alte informatii utile pentru pariori.
  • Un aspect de care ar trebui sa tii cont cu strictete este limitarea numarului de pariuri pe care le plasezi. Sa pariezi online are o gramada de avantaje, insa faptul ca poti paria la orice ora din zi si din noapte se poate transforma intr-un dezavantaj daca nu iti stabilesti o strategie. Nu putini sunt cei care recunosc ca au terminat banii din cont cel putin o data doar pentru ca au plasat pariuri din plictiseala si nu s-au putut opri, doar pentru ca aveau bani in cont si nu aveau somn. Asadar, ca in orice alte aspecte ale vietii de zi cu zi, pastreaza-ti intotdeauna echilibrul! Ai pierdut biletul in ultimul minut? E si maine o zi! Ai castigat si simti ca esti invincibil? Mai poti incerca unul-doua pariuri, insa nu exagera!
  • Nu uita sa iti verifici orice cont online iti vei deschide cat mai repde cu putinta! Procesul de verificare este obligatoriu prin lege si se face foarte usor, o singura data, in maxim 30 de zile de la data deschiderii contului. De regula trebuie sa trimiti pe mailul operatorului respectiv scanari/fotografii ale cartii de identitate si a unui act din care sa reiasa adresa la care locuiesti (extract de cont bancar, factura de utilitati).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfaturi esentiale pentru pariorii online incepatori.
 Vizualizări articol: 1731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sfaturi esentiale pentru pariorii online incepatori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjiturele ”Frau Brunhilde” (reţeta veche) Pentru prăjiturelele tăiate cu diferite forme, care se servesc decorate sau simple de Crăciun, abundă reţetele peste tot. Acesta este însă o variantă foarte veche, care garantează că steluţele şi brăduleţii din aluat vor fi incredibil de fini... Citeşte