Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 oct 2008 - Anul XIII, nr. 240 (3921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ANRE: Instituţia se finanţează singură, iar salariile directorilor nu trec de 177.000 de lei pe an

Mai mulţi directori din cadrul ANRE au decis să-şi facă publice salariile, deşi instituţia este una publică finanţată din venituri proprii, iar angajaţii nu sunt funcţionari publici, astfel că, potrivit Codului Muncii, remuneraţiile sunt confidenţiale, se arată într-un comunicat al ANRE.

Astfel, veniturile brute lunare ale directorilor Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) sunt cuprinse între 6.787 şi 14.774 de lei, potrivit ANRE.

Mai multe ziare centrale au scris că managerii instituţiei au salarii fabuloase, care ajung până la 50.000 de euro pe lună.

"Ca urmare a afirmaţiilor apărute în ultima vreme în presă, legat de salarizarea managementului ANRE, următorii au decis din propria voinţă să-şi facă publice toate veniturile realizate din activitatea desfăşurată în anul 2007: Sârbu Gabriel, (director general) - venit brut anual de 144.682 lei, Viorel Alicuş (director general) - venit brut anual de 142.445 lei, Georgescu Eugen (director general) - venit brut anual de 133.937 lei, Zoltan Nagy Bege (director general) - venit brut anual: 81.452 lei şi Nicolae Opriş, (vicepreşedinte) - venit brut anual de 177.295 de lei", se precizează în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANRE: Instituţia se finanţează singură, iar salariile directorilor nu trec de 177.000 de lei pe an.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANRE: Instituţia se finanţează singură, iar salariile directorilor nu trec de 177.000 de lei pe an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa e,nene trimis de
(11 oct 2008, 15:09:26
V-ati oprit la vicepresedinte.Presedintele cat inhata?N-ati precizat la cat se ridica sporurile,premiile si diurnele....Vi se pare normal ca acesti hoti sa inhate atat? Au inventat ei gazul metan sau focul ? Rusine celor care le-au inlesnit sau le-au creat cadrul legal hotilor sa traiasca pe munca si saracia noastra!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei