Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2011 - Anul XVI, nr. 34 (4632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colin Firth a învăţat limba italiană pentru a-i impresiona pe viitorii lui socri

Colin Firth a studiat limba italiană într-un efort disperat de a-i impresiona pe viitorii lui socri, deoarece aceştia nu erau de acord cu relaţia pe care fiica lor o avea cu renumitul actor britanic, informează express.co.uk.

Colin Firth şi Livia Giuggioli s-au cunoscut în Columbia, pe platourile de filmare, iar părinţii tinerei de origine italiană au fost extrem de nemulţumiţi după ce fiica lor i-a informat că se va căsători cu actorul britanic, care avea deja un băieţel dintr-o relaţie anterioară.

"A trebuit să dovedesc multe lucruri, mai ales că părinţii ei, care sunt nişte persoane încântătoare, nu au fost chiar bucuroşi când au aflat că fiica lor a cunoscut pe cineva care era actor, era britanic, era cu nouă ani mai în vârstă ca ea, avea şi un copil dintr-o relaţie anterioară şi în plus nu cunoştea niciun cuvânt din limba ei maternă", a declarat Colin Firth.

"Nu am putut să rezolv multe dintre aceste lucruri, însă unul asupra căruia m-am concentrat imediat a fost studierea limbii italiene", a adăugat actorul britanic.

De atunci, Colin Firth a reuşit să înveţe limba italiană, pe care o stăpâneşte în prezent destul de bine, iar cele două nominalizări consecutive la premiile Oscar, primite în 2010 şi 2011, reprezintă, în opinia editorilor site-ului express.co.uk, o garanţie a faptului că a fost un ginere bun pentru părinţii soţiei sale.

Colin Firth şi producătoarea de film Livia Giuggioli s-au căsătorit în 1997 şi au împreună doi fii - Luca, născut în martie 2001, şi Matteo, născut în august 2003. Colin Firth mai are un fiu - William Joseph - născut în 1990, cu fosta lui parteneră de viaţă, actriţa Meg Tilly.

Colin Firth, în vârstă de 50 de ani, pare să fie unul dintre marii favoriţi în cursa pentru obţinerea Oscarului la categoria "cel mai bun actor în rol principal", graţie interpretării sale din drama "The King's Speech", în care joacă rolul regelui George al VI-lea al Marii Britanii. Colin Firth este un actor britanic de film, teatru şi televiziune, devenit celebru în 1995 cu rolul din adaptarea pentru televiziune a romanului "Mândrie şi prejudecată". Colin Firth şi-a câştigat reputaţia unui star internaţional după ce a jucat într-o serie de producţii cinematografice cu mare succes de casă, precum seria "Jurnalul lui Bridget Jones" - în care a jucat alături de Renee Zellweger şi Hugh Grant -, musicalul "Mamma Mia!", "Fata cu cercel de perlă", "Pur şi simplu dragoste" şi "Pacientul englez".

În ianuarie 2011, actorul britanic a fost recompensat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colin Firth a învăţat limba italiană pentru a-i impresiona pe viitorii lui socri.
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colin Firth a învăţat limba italiană pentru a-i impresiona pe viitorii lui socri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate international

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei