Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 aug 2014 - Anul XIX, nr. 176 (5685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Aktobe Fest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Steaua a ieşit la liman cu un rezultat care îi poate asigura calificarea în play-off, dar a făcut-o precum o doamnă în vârstă salvată de farduri. De fapt, o continuare pe linia anterioară. Să ne amintim că un norvegian de la Stromgodset căzuse în admiraţia lui Tănase, despre care s-a exprimat în termeni precum “clasă mondială”! Sigur că Tănase, cum conduce el mingea cu exteriorul, poate impresiona, dar unii adversari, de calibru mai mare, n-au timp nici să-l vadă la viteza lor de croazieră. Adversarii de la Aktobe au fost atât de slabi, încât nici nu-mi vine să iau de bună afirmaţia comentatorilor cum că unii dintre ei ar avea salarii duble faţă de jucătorii Stelei. Păi atunci ar putea să-l transfere pe Tănase, ăsta ar defila prin campionatul din Kazahstan, mai ales la salariu adecvat!

Pentru Steaua, jucătorul reprezentativ în acest sezon ar trebui să fie Chipciu. Tras înapoi de accidentarea din finalul sezonului 2012-2013, a revenit precipitat, dornic să recupereze prea repede timpul pierdut. Mult timp n-a reuşit să se ridice la nivelul anterior, de-abia pe finalul sezonului trecut a putut fi, cât de cât, recognoscibil. Iar acum, eliberat de orice stres posttraumatic, Chipciu se poate afirma plenar, ca lider. Este trambulina sa pentru un transfer adevărat, nu doar pentru salariu, ci şi pentru performanţă în cupele europene.

Revenind la meci, până la urmă steliştii s-au temut degeaba. Ar fi putut deja să curgă berea ca la Oktober Fest, dar trebuia să le cadă bine şi gazdelor de la Aktobe. Un egal coroborat cu o înfrângere onorabilă la Bucureşti, după ce s-a distrat cu Dinamo Tbilisi în turul precedent, poate însemna o ieşire onorabilă din scenă pentru echipa kazahă, mai ales că va continua cursa în preliminariile Ligii Europa, cu o dublă de baraj pentru grupe. Dintre celelalte meciuri disputate miercuri seară, surprinde victoria la scor administrată lui Celtic de Legia Varşovia (4-1!), nimeni alta decât adversara Stelei de acum un an. Tocmai în urma acestui rezultat, aducător al unei foarte probabile calificări, polonezii vor evita Steaua în play-off, ceea ce, la momentul actual, pare în avantajul echipei noastre.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aktobe Fest.
 Vizualizări articol: 1997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aktobe Fest5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei