Monitorul de Suceava

YUMM PIZZA – un business cu savoare și crustă crocantă ACUM ȘI ONLINE!

 

O idee revoluționară a prins formă și gust în Suceava. Binecunoscutul brand Yumm Pizza, cu magazine în Iulius Mall Suceava și Iași au lansat, în sfârșit, serviciul de livrări la domiciliu și comandă online! Acum iubitorii de pizza, dar și de alte delicii ce poartă amprenta Yumm Pizza au posibilitatea de a se delecta cu rețete savuroase direct de acasă, doar cu ajutorul unui click!

Și ce persoană nu adoră pur și simplu pizza? ...mai ales atunci când vine însoțită de oportunitatea de a fi livrată ușor, pe baza unei comenzi online. Într-adevăr, yummpizza.ro este site-ul în cadrul căruia gurmanzii din Suceava sau din Iași pot comanda pizza, pui crocant, aripioare picante și alte delicii direct acasă!

Cei de la Yumm Pizza nu au inventat puiul crocant, în schimb au inventat pizza cu pui crocant. Experiența gustosului pui crocant cu roșii proaspete, tăvălit prin mozzarella, parmezan și sos rose, cu un final savuros al marginii cu parmezan și usturoi te va face cu siguranță să spui YUMMMM!

De asemenea, dacă vrei să trăiești cea mai cărnoasă experiență, chiar până la ultima bucată de bacon copt combinată cu un cașcaval afumat de pe margine atunci trebuie să încerci neapărat Pizza Meat Lover.

Aventurându-se spre o provocare nouă în România, yummpizza.ro este singurul site care, la momentul de față, le permite iubitorilor de arome savuroase să comande felul de mâncare dorit online, în funcție de orașul în care se află: Suceava sau Iași cu posibilitatea de a plăti cu cardul. Așadar, în spatele celuilalt monitor se află mereu un operator pregătit să vă preia comanda, astfel încât sortimentul de pizza preferat, desertul ales sau meniul selectat să ajungă la adresa dumneavoastră într-un interval de timp optim.

Imaginați-vă cât de simplă devine acum experiența de comandare a unei pizza delicioasă! Site-ul yummpizza.ro este conceput în așa fel încât să fie extrem de ușor de utilizat pentru orice persoană, întrucât pe pagina sa principală sunt expuse toate variantele din care o puteți selecta pe cea dorită. Totodată, ingredientele fiecărui produs, prețul, precum și alte detalii importante sunt expuse clienților într-o manieră transparentă, alături de imaginea și denumirea specialităților disponibile.

Sortimentele apetisante de pizza nu sunt singurele delicii cu care cei de la YUMMPIZZA se laudă! De asemenea, pe acest site veți descoperi o rețetă originală de pui crocant, realizat printr-o tehnică de marinare a puiului proaspăt, împreună cu cinci condimente aromate și alte elemente gustoase, învelite într-o crustă crocantă, toate acestea fiind menite pentru a face puiul suculent, gustos și aromat.

Accesând site-ul yummpizza.ro veți fi întâmpinat în prima parte a acestuia de 5 sortimente de pizza premium pe care orice iubitor de pizza le va aprecia în mod definitoriu.

Așadar, dacă pizza se numără printre felurile dumneavoastră de mâncare preferate, atunci nu mai stați pe gânduri și oferiți-vă posibilitatea de a vă delecta papilele gustative cu arome revoluționare, pe cât se poate de gustoase! Cu un simplu click, comanda dumneavoastră este înregistrată, fără a mai pierde timp contactând telefonic restaurantul, vizualizând direct toate variantele delicioase de alegere.

Fie că sunteți acasă, la birou sau pur și simplu doriți să experimentați o nouă rețetă de pizza sau de pui crocant, yummpizza.ro vă stă la dispoziție cu oferte de nerefuzat, devenind partenerul dumneavoastră în lupta împotriva foamei și monotoniei culinare!Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 09 Februarie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.