Monitorul de Suceava Tenis

Viorel Negru s-a calificat în semifinalele grupei Elită +40 ani

Marius SUIU

Ieri s-a disputat un singur meci la Cupa Monitorul, meci în care Viorel Negru s-a calificat în semifinalele grupei Elită + 40 de ani, după o victorie fără probleme în fața lui Cezar Ioja, scor 6 – 0, 6 – 1. În weekend nu sunt programate meciuri în competiție

În acest an interesul pentru Cupa Monitorul a fost foarte mare, în concurs înscriindu-se 190 de participanţi. Aceștia au fost împărţiţi în mai multe categorii, în funcţie de nivelul de joc al fiecăruia şi de vârstă. În prima fază a competiţiei se joacă în cadrul grupelor, fiecare cu fiecare, urmând ca, ulterior, turneul să continue în sistem eliminatoriu. În faza a doua a întrecerii vor promova toţi jucătorii, împerecherea pe tablou urmând să se facă în funcţie de locul ocupat în grupe.

Partidele au loc, pe zgură, în locaţiile deja tradiţionale, Complexul Sportiv „Unirea” şi Baza Sportivă IRE.

Mai trebuie precizat că, după încheierea turneelor rezervate seniorilor, tot în cadrul Cupei Monitorul vor fi organizate, ca şi anul trecut, un concurs feminin şi un altul destinat copiilor, întrecere care a fost inclusă deja în calendarul Federaţiei Române de Tenis.

Rezultatul de ieri

Vineri 7 sept. ora 12.00

Viorel Negru – Cezar Ioja

Elită, +40, sferturi

Baza Unirea

 6-0, 6-1

 Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 08 Septembrie 2018.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.