Monitorul de Suceava Liga a III-a

Victorie preţioasă pentru Şomuz în ultimul meci oficial al sezonului de toamnă

Gabriel TODERAŞCU

Şomuz Fălticeni a câştigat meciul de pe teren propriu, cu Huşana Huşi, contând pentru ultima etapă a turului, şi a urcat până în poziţia a IX-a în ierarhia Seriei I. Formaţia pregătită de Daniel Stoica a făcut un joc consistent şi s-a impus cu 2-0. Scorul pauzei a fost 0-0, formaţia pregătită de Daniel Stoica irosind în primul mitan două mari ocazii de gol, prin Tchassem şi Negură. Fălticenenii au deschis scorul prin nou intratul Priboi, în minutul 51, care a înscris cu o lovitură precisă de cap, în urma unui corner. Gazdele au trăit însă periculos pentru că Gîrdea, de la oaspeţi, a trimis mingea în bară, în minutul 75. Ba mai mult, în minutul 80 Şomuz a rămas în inferioritate numerică, după ce Chiseliţă a încasat al doilea cartonaş galben. Gazdele au gestionat însă cu inteligenţă finalul de meci, izbutind chiar să mai puncteze o dată, prin Julei, pe contraatac.

„Suntem mulţumiţi de parcursul din turul campionatului, deocamdată suntem în grafic. Echipa a crescut constant ca şi exprimare şi sperăm să continuăm acest progres şi în retur. Pe această cale aş dori să mulţumesc pentru sprijin primarului Cătălin Coman, Consiliului Local Fălticeni, şi tuturor partenerilor noştri”, a declarat directorul sportiv Iulian Darabă.

Şomuz a început meciul în formula: A. Pascal – Wilfred, Toukam, Song, Chiseliţă – Marinescu - Negură, Afalna, Robciuc, Tchassem – Julei. Au mai intrat: Priboi, Ionescu şi Zamă.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 02 Decembrie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.