Monitorul de Suceava

Viceprimarul din Vatra Dornei, Marius Rîpan, anunță că pe 22 aprilie încep lucrările la baza de agrement din Lunca Dornei

Dan COMAN

Viceprimarul din Vatra Dornei, Marius Rîpan, a anunțat că una dintre cele mai importante investiții din acest municipiu pentru dezvoltarea turismului devine realitate. Marius Rîpan a spus că Primăria Vatra Dornei a fost înștiințată de către Compania Națională de Investiții că în data de 22 aprilie vor începe efectiv lucrările la baza de agrement din Lunca Dornei, valoarea investiției fiind de peste 23 de milioane de lei. Rîpan a arătat că noul centru de agrement din Vatra Dornei va avea trei bazine de înot, respectiv unul semiolimpic, cu dimensiunile de 13,5 m x 25 m și adâncimea de 2 m, un bazin pentru începători cu dimensiunile 10 m x 11 m și adâncimea de 1,30 m și unul pentru copii, cu formă trapezoidală, având suprafața luciului de apă de 20 mp și adâncimea de 0,60 m. În zona centrală a spațiului de agrement va fi amplasat un tobogan cu apă. Viceprimarul din Vatra Dornei a mai spus că baza de agrement va avea și o zonă SPA cu trei saune, finlandeză, umedă și de sare, un bazin cu apă rece, dușuri și zonă relaxare. Proiectul include și o zonă de fitness situată la etajul construcției, iar la demisol va fi o zonă de bowling. Zona bazinelor va comunica cu o terasă parțial acoperită, cu orientare spre sud și spre râul Dorna.

Marius Rîpan a mai precizat că baza de agrement va avea o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați, iar toate bazinele vor fi acoperite pentru a putea fi folosite pe tot parcursul anului.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 19 Aprilie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.