Monitorul de Suceava

Viceprimarul din Fântânele s-a transformat în Moș Crăciun pentru copiii din comună

Sandrinio NEAGU

Moș Crăciun a venit anul acesta mai repede pentru sute de copii din comuna Fântânele. ”Vinovatul de serviciu” a fost viceprimarul Marian Sabie, care, în colaborare cu profesorul de învățământ preșcolar Laura Miron și cu ajutorul unui grup de studenți din comunitatea locală, a mers prin școlile și grădinițele din comună. Și nu au mers cu mâna goală, ci cu cadouri pentru Crăciun.

În cadrul proiectului, au fost distribuite aproximativ 530 pachete cu dulciuri, care au fost susținute financiar de Marian Sabie în calitate de părinte și de o altă persoană cu suflet mare. Marian Sabie și grupul de studenții au transmis Crăciun fericit și tradiționalul La Mulți Ani, atât copiilor, cât și părinților acestora.

În afara copiilor, viceprimarul din Fântânele a ținut să fie alături și de cea mai în vârstă persoană din comună, Maria Petroi. În vârstă de 105 ani, decana de vârstă din comună a primit un cadou și urări de sănătate.

Pachetele cu dulciuri au fost oferite în cadrul proiectului "Bucuria de a Dărui Copiilor din Comunitatea Noastră", iar Marian Sabie spune că acest obicei se va permanentiza pentru că spiritul Crăciunului trebuie să intre în fiecare casă și în inima fiecărui copil.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 18 Decembrie 2023.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.