Monitorul de Suceava Rădăuţi

Urmărire în trafic după o maşină condusă de un tânăr fără permis

Radu LUPAŞCU

Un tânăr de 19 ani, care a refuzat să oprească maşina la semnalul regulamentar al poliţiştilor, a fost protagonistul unei urmăriri pe străzile municipiului Rădăuţi, până a pierdut controlul maşinii şi a lovit un trotuar.

Incidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 23.40, când un echipaj al Poliţiei Municipiului Rădăuţi se afla în control pe strada Ştefan cel Mare din municipiu. La un moment dat poliţiştii au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism marca VW, dar conducătorul auto le-a ignorat, continuându-şi drumul spre comuna Marginea.

În timpul urmăririi autoturismului cu autospeciala de poliţie, în dreptul Autogării Tarsin, şoferul urmărit a efectuat manevra de întoarcere, continuând să se deplaseze spre strada Piaţa Unirii. La intersecţia străzii Ştefan cel Mare cu strada Spitalului, acesta a efectuat un viraj la dreapta, moment în care a pierdut controlul maşinii, intrând în coliziune cu bordura ce delimitează trotuarul de carosabil. După producerea coliziunii, de pe locul şoferului a ieşit un tânăr, care a fost interceptat şi identificat de poliţişti ca fiind un tânăr de 19 ani, din localitate. În urma consultării bazelor de date ale poliţiei, s-a constatat că tânărul urmărit de poliţişti nu are permis de conducere, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Iulie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.