Monitorul de Suceava Situație IȘJ Suceava

Un preșcolar și doi elevi, confirmați cu noul coronavirus

Daniela MICUŢARIU

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a transmis situația cazurilor confirmate cu Covid-19 în școlile sucevene, la data de 22 februarie. Au fost confirmați cu Covid un copil de la Grădiniţa cu Program Normal „Țăndărică” Suceava și doi elevi de la învățământul primar, de la Școala Gimnazială „Constantin Morariu” Pătrăuți și Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava.

Purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava, inspector școlar prof. Cezar Anuței, a spus că situația zilei de luni, 22 februarie, la personalul angajat confirmat cu noul coronavirus se prezenta astfel: o persoană din cadrul personalului didactic auxiliar de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava și o persoană din cadrul personalului didactic auxiliar de la Clubul Școlar Sportiv Gura Humorului au fost confirmate pozitiv. Reprezentanții IȘJ Suceava au transmis că trei clase care aveau activitatea în prezență fizică au trecut la învățământul online.

Este vorba de două clase de învățământ primar: Școala Gimnazială „Constantin Morariu” Pătrăuți, Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, și o grupă de grădiniță: GPN „Țăndărică” Suceava, pentru a preveni răspândirea infecției cu SARS-CoV-2.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 23 Februarie 2021.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.