Monitorul de Suceava Măsuri sporite

Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor, după ce a încălcat un ordin de protecție

Radu LUPAŞCU

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Rădăuți a fost reținut de polițiști și este cercetat în continuare sub control judiciar, după ce a încălcat un ordin de protecție emis pe numele fostei concubine.

Incidentul a fost sesizat marți după-amiază, în jurul orei 16.30, de către o tânără de 24 de ani din municipiu, care i-a anunțat pe polițiști că fostul său concubin a încălcat un ordin de protecție.

Verificările făcute de polițiști au stabilit că în cursul după-amiezii, bărbatul s-a întâlnit cu fosta concubină pe strada Piața Unirii, în fața unei săli de jocuri, și s-a apropiat la mai puțin de 10 metri de ea, adresându-i mai multe injurii. El a încălcat astfel ordinul de protecție emis de către Judecătoria Rădăuți la data de 8 noiembrie a anului trecut, prin care este obligat să păstreze față de fosta sa concubină o distanță de minim 10 metri și îi este interzis de a avea orice fel de contact cu aceasta, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod.

În urma emiterii unei ordonanțe de reținere cu încuviințarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava. La expirarea măsurii de reținere, cercetările vor fi continuate față de bărbat, în stare de control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea unei hotărâri judecătorești.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Martie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.