Monitorul de Suceava Impact

Un autoturism scăpat de sub control s-a răsturnat pe cupolă, la ieşirea din Suceava spre Pătrăuţi

Radu LUPAŞCU

Şoferul unui autoturism Dacia 1309 a fost protagonistul unui accident petrecut miercuri dimineaţă, la ieşirea din municipiul Suceava spre Pătrăuţi. În jurul orei 08.00, în urma unei manevre greşite pe un carosabil umed, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la o diferenţă de nivel de câţiva metri. 

Accidentul s-a petrecut pe DN 2, înainte de intersecţia cu şoseaua de centură a oraşului, în timp ce în interiorul maşinii se afla doar şoferul. În urma impactului, cel de la volan nu a rămas încarcerat în autoturism, reuşind să iasă din interior. La faţa locului a intervenit modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava, care a găsit şoferul conştient şi cooperant. Acesta a fost consultat de către echipajul medical al ambulanţei şi a refuzat transportul la spital.

În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 06 Decembrie 2018.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.