Monitorul de Suceava Şocant!

Tată arestat pentru întreţinere de relaţii sexuale cu fiica sa, din care a rezultat un copil

Florin PAIU

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au pus sub acuzare şi băgat după gratii un bărbat despre care s-au adunat probe că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa în vârstă de 14 ani, minora născând ulterior un copil făcut cu tatăl ei.

Din cercetările derulate de procurori rezultă că inculpatul, Virgil S., a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa în perioada iulie-august 2016, la intervale diferite de timp, profitând de faptul că fata era în îngrijirea sa. Minora a născut o fetiţă în luna aprilie 2017, iar cercetările derulate de aici încolo au dus la descoperirea oribilelor fapte.

Bărbatul a fost pus sub acuzare în această săptămână pentru infracţiunea de act sexual cu un minor, fiind reţinut pentru 24 de ore din cursul zilei de marţi, 12 martie. Ieri, inculpatul a fost prezentat în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Rădăuţi a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru următoarele 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii judiciare.  

Inculpatul se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată.

Alte două cazuri şocante de abuzuri sexuale în familie s-au petrecut la Vatra Dornei. Un bărbat a fost trimis în judecată sub acuzaţia că a violat în zeci de rânduri o copilă de la vârsta de 7 ani, fiica concubinei sale. Un alt bărbat a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că şi-ar fi violat propriul fiu la vârsta de 6 ani.

Şocant este şi cazul unui bărbat din Putna, care a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru că şi-a agresat sexul trei dintre fiicele biologice.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Martie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.